Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resonance

facet którego znałem kilka lat zostawił żonę

Polecane posty

Gość resonance

3 tygodnie po ślubie - zostawił swoją kobietę z którą był łącznie 9 lat (z przerwami) poszedł do kobiety z dzieckiem , potwornej wg mnie z charakteru i wyglądu i teraz jego żona zaszła w ciążę z innym , lecz podobno nie chce z nim być - tragedia , choć zawsze chciała mieć dziecko , zwłaszcza że patrzyła na moje dziecko z zazdrością - para zawsze była zadufana w sobie i podkreślała butnie , że są tyle lat ze sobą itp byli tak pewni siebie , że bardzo źle mi życzyli i cieszyli się z moich problemów , których jednak mimo ich woli nie miałem na tle stosunków małżeńskich , a ja im powtarzałem , żeby uważali co mówią i robią , bo źle skończą - i stało się - a to już nie pierwsza para , która źle wylądowała , a źle mi życzyła...

Gość ktoś taki
Co Ty masz za znajomych? Źle ci życzą i jeszcze Ci o tym mówili? Co to za środowisko. Dla mnie nie pojęte.

Gość resonance
to po prostu była zazdrość - dlaczego nie wiem - bo ja sobie nie wyobrażam patrzeć na innych podnosząc głowę w chmurach gdy dotykam dna - tak bym to ujął o nich - lecz oni zawsze patrzyli na innych z góry i wiele par tak robi a ż do momentu gdy rzeczywiście się poznają na sobie

Gość Tomcioszek
mysle ze dobrze sie dobrali i dobrze ze tak sie stało choc nie pochwalam takiego postepowania (mam na mysli ze on odszedł a ona ma dziecko z innym) moze to ich czegos nauczy i nabiora szacunku do ludzi i zycia

Gość niedzielny dzień
czsem jest tak że zło które wyrzadzamy innym powraca do nas w najmniej oczekiwanym momencie. Ludzie mówia że na tym swiecie nie ma sprawiedliwości, a jednak czasem los czy jak wolicie koło fortuny tak sie obróci ze jestesmy w sytuacji, której by sie wydawało, nigdy sie nie znajdziemy. Kiedys jeden z moich "znojomych" dość zamożnych, powiedział mojej siostrze że cała nasza rodzina jest nikim, nic nie mamy i nic nigdy nie bedziemy mieć ( to bardzo delikatne przytoczenie jego słów) . Teraz on jest zadłuzony po uszy, z ledwościa spłaca kredyt, a my ... no cóz nie jestesmy milionerami ale źle nam sie nie zyje. Mogłabym jeszcze sporo takich zdarzeń wymienic nie tylko z mojego zycia ale tez moich znajomych.

Gość narombane macie
bezwatpienia zemsta jest slodka jezeli wie sie za co sie msci

Gość resorance
z nową kobietą jest nieszczęśliwy z tego co wiem ...jak się dowiedział że jego żona jest w ciąży się popłakał biedaczek jeden tak go to wzruszyło , jednak najgorsze jest to , że ona dalej na niego czeka , niektóre kobiety nie mają dość dostawania po dupie

Gość trardsd
zlo zawsze wraca ;) fajnie, ze ty jestes wartosciowym facetem, nie patrz na innych. pozdrawiam