Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon91

Jaki wpływ na Was mialo nauczanie Jana Pawła II ?

Polecane posty

Gość amuzalem
wojtyła był dla mnei tylko dobrym aktorem:-) nikim wiecej.Znam wielu ludzi ktorzy o milon razy sa lepsi od niego.

Gość kill bill
on był WIELKIM człowiekiem mówcie co chcecie

Gość v bnmjk
byl tylko zwierzchnikiem kk

Na mnie jego nauczanie nie miało żadnego wpływu i nawet bym nei chciał zeby co to On gadał miało na mnie jakikolwiek wpływ :P:P:O

Gość szymon91
ostre komentarze co niektórzy... :\ zgadzam sie z kill billem

Jestescie obłudni i przekłamani. W dzisiejszych czasach jest tyle nienawisci i zla ze to wam doszczetnie przezarlo mozgi i zapomnieliscie co to znaczy dobro i milosc. Jak wyjasnicie te Cudy? o Których tyle się pisze i mówi? To ze tak się wypowiadacie swiadczy tylko o zachwianiu waszej wiary. A właściwie jej braku. Przeczytajcie jeszcze raz słowo WIARA. Może ogarniesz jeden z drugim o co mi chodzi.

Gość reaxxxxxxxxx
zaden. mam lepsze autorytety

Gość amuzalem
kill bill-wielki to on był,ale ogolnie był leserem ktory zył na koszt innych ludzi

wychodze teraz ,wejde wieczorem. ale powiedzcie co złego Papież zrobił innym????????? Ile krzywdy wkoło robią nam wielcy tego świata którzy są '' przy władzy'' ,terroryści itp. A Papież co Wam zrobił czy komukolwiek??????? Był pełen miłości ,szanował KAŻDĄ religię i kazdego człowieka! Przeprosił za grzechy kościoła,szukał z kazdym dialogu. Czemu obrażacie?

Gość szymon91
niektórzy ostro jadą :\

Gość dani250
no jak dobrze ze nie jkesten tu sama jedna normalna szymon91,korrrba,ankusia zgadzam sie z wami reszta niech sie zastanowi nad soba nie obrazajcie innych kiedy sami lepsi nie jestescie

Gość kill bill
no jak dobrze ze nie jkesten tu sama jedna normalna szymon91,korrrba,ankusia zgadzam sie z wami reszta niech sie zastanowi nad soba nie obrazajcie innych kiedy sami lepsi nie jestescie

Gość amuzalem
no to sie wydało,z eco niektorzy pisza pod roznymi nickami i wychodzi,ze wiele osob pisze a to jedna i ta sama osoba :-) Brawo dani250 i kill bill

Gość Sadze ze zadnego pokolenie JP2
nie jma ale mimo to zaskakije mnie ,ze ludzie w ogle nei znają NAUKI jp2 ANI WOJTYŁY, nie znali go osobiscie a oceniaja żal.... najpierw poczytajcie troche jego nauke zanim coś powiecie. A to ze woził dupe po swicie to argument bez sensowny. Na tle zwrotów i skandali w papiestwie Jan Paweł II wypada bardzo dobrze.Poczytajcie jego homilie jego ksiezki , jego encykliki i zastanówcie sie jakie oglenie miał przesłanie a nie siejecie demogogie i wytykając mu jakieś duperele.

Gość pkolenie JP2
SANTO SUBITO !!! Kocham Cie JANIE PAWLE 2!!

Gość kill bill
EJ TEN KILL BILL POD DANIM TO PODSZYW

Gość amuzalem
Sadze ze zadnego pokolenie JP2-a co po jego naukach,on sobie mogł te nauki w dupe wsadzic,trzeba cos w zyciu normalnego przechodzioc,zyc zyciem aby dawac nauki.

Gość człowieku ogarnij sie
amuzalem-ale ty w ogle czytałąs jego encyklike

Gość amuzalem
człowieku ogarnij sie-a po ch..czytac mi jakeis encykliki w ktorych mowa jest o czyms dobrym i oweczem,ale nierealnym w normalnym zyciu.A Ty niby czytałes co ten wojtyła p[isał ;-)

Dobra to nie uwierze ze 2.04.2005 roku ani chwilke nie zrobilo sie wam przykro. Mam znajomych ktorzy twierdza ze sa ateistami, ale smierc Papieza Polaka przezyli z godnoscia, jak prawdziwi ludzie ktorzy maja uczucia. Jak to mowia "Jak trwoga to do Boga".

Gość amuzalem
Korrrba -zupełnie nie zrobiło mi sie przykro,ze wojtyła umarł,miałam nawet dosc tej szopki,tego jego umierania.Cyrk do konca jego dnia,zawsze mowiłam i mowie,ze aktorem to on był super,nawet z e swojej smeirci zrobił szopke. Zal mi było NIeodzałowanego Pana Religi,On był Człowiekiem,a nei zakąłmanym aktorem jak wojtyła

Gość kobieto ogarnij sie
amuzalem- ja czytałem encykliki, wiem jakie sa poglady wojtyły na seksulanosc człowieka, na katolicjka nauke społeczna i na solidaryzowanie sie z ludzi cierpiacymi , zgadzam sie ze media robiły zbyt duza szopke, ze niektórzy katolicy sa obłudni itp. ale doprawdy nei moge pojać twej neicheci do JP2, mozna polemizować z jego pogladami ale to był naprawde wybitny filozofi charyzmatyczny człowiek. Chyba w ogle go nei znasz

Gość kotka222
nie mialo zadnego wplywu

Gość amuzalem-
kobieto ogarnij sie-a Ty go znasz :-) cha,cha,cha :-) Pisac sobie mozna rozne rzeczy i szczegonie pisze sie pod publike. Dla mnie wojtyła był zakłamanym człowiiekiem

Gość amuzalem-
Z jednym sie zgodze,filozofowac to on umiał :-)

Gość Maczo za dyche
amuzalem-a dla mnie ty jestes przemadrzałą idiotka

Gość amuzalem-
wole byc idiotka niz zakłąmanym aktorzyna

Gość amuzaremarga
no i co z tego ze był aktorem