Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaaaa

mam prawie 33 lata i jestem strasznie samotna

Polecane posty

Gość samotnaaaaaaa

boje sie ze tak juz bedzie zawsze, ze nie znajde nikogo :-( jak juz mi sie ktos podoba to nic z tego nie wychodzi :-(

Gość Marcus Fenix
A tam wez nie przezywaj.... Ludzie wieksze problemy maja i jakos zyja.... Strasznie smecisz... :)

Gość samotnaaaaaaa
smece bo mi zle i smutno. nie jestem stwozona do zycia w pojedynke. wiec nie bede udawac ze jestem szczesliwa singielka i dobrze mi z tym bo to nieprawda

Gość Marcus Fenix
"smece bo mi zle i smutno. nie jestem stwozona do zycia w pojedynke. wiec nie bede udawac ze jestem szczesliwa singielka i dobrze mi z tym bo to nieprawda" no tak fakt to rzeczywiscie problem.... U mnie na odwrót, nie mam potrzeby z nikim byc..... poprostu jestem typem samotnika :) To szukaj jakiego chłopa w czym problem.....

Gość samotnaaaaaaa
problem w tym ze szukam i nic z tego nie wynika, jak nie szukam to tez nic z tego nie wynika. tak zle i tak niedobrze

Gość lubie las
niektórzy są w związkach i czują sie samotni, ale życzę ci, żebyś znalazła swoją polówkę na dobre i na złe

Gość Marcus Fenix
Uuuuuu.... powiało totalnym znudzeniem i strata wiary w siebie :) Spoko bedzie dobrze..... znajdziesz tego amanta tylko potrzeba czasu... Nie mozna miec wszystkiego od razu. A jak sie pojawi ten odpowiedni to bedziesz chyba wiedziała ze to ten jeden :)

Gość kokojumbo i do przodu
a co robisz zeby kogos poznac?

Gość sekretny przepis na
rozumiem cie i sama mam dola,tyle ze jestem troche mlodsza mysle,ze powinnas sie dobrze rozejrzec

Gość ISCUN
a skad jestes

Gość nie szuka i
narzeka

Gość samotnaaaaaaa
a kto mowi ze nie szuka?? p prostu byly takie momenty ze troche odpuscialam bo czasami tak jest ze jak sie nie szuka to wlasnie sie znajduje no ale u mnie nie zadzialalo:-( troche przez net szukalam, w realu raczej ciezko poznac bo gdzie sie nie obroce to juz zajeci faceci czy to jakis kurs czy szkola czy praca itp

Gość Marcus Fenix
samotnaaaaaaa--- wiesz ze to moze trwac miesiac albo nawet i 10 lat.... Taki juz ten swiat i ludzie sa popierdoleni.... Szukaj a znajdziesz.....

Gość ja to myślę
Pokaż zdjęcie

Gość samotnaaaaaaa
to nie jest miejsce na pokazywanie zdjec. ale zapewniam ze wygladem nie strasze. tak tylko ile mozna czekac, mam juz swoje lata i zegar biologiczny tyka i w pewnym wieku na pewne rzeczy moze byc za pozno. mam na mysli chociazby posiadanie dzieci. wie wiem zaraz uslysze ze 40 stki rodza dzieci. to fakt ale kurcze dziecko powinno miec matke a nie babcie

Gość samotnaaaaaaa

Gość sfdghhyhyy
Spokojnie, nie zamykaj się na ludzi, a powinno być dobrze.

Gość samotnaaaaaaa
tak tylko gdzie sie nie obroce to sami zaobraczkowani faceci:-( a ci co akurat sa woli to jakos mi nie przypadli do gustu

Gość Echo takie w tunelu
Spokojnie. Nie przejmuj sie. Ja tez czuje sie samotna a mam meza. Pamietaj ze wyjscie za maz nie gwarantuje pozbycia sie uczucia samotnosci.. Moze byc tak ze wciaz bedziesz czula sie samotna mimo ze bedziesz miala meza i dzieci. Ja tak mam.. jestem typem podroznika a moj maz nie lubi podrozy, nie lubi gor. Mi sie marza wypady w gory tesknie za tym a on w domu by siedzial tylko.. Takze czuje sie samotna pod tym wzgledem ze nie moge z nim spelniac swoich marzen..

Gość mollyenn
Współczuje , ale nie pociesze , bo tez jestem samotna . Mam przerwę w szukaniu , ale szukac trzeba , marne szanse , że zjawi sie książe na białym koniu u naszych okien .

Gość buahahaha
ja tez jestem typem samotnika. zawsze byłem sam i nigdy mi to nie przeszkadzało, byłem szczeliwym człowiekiem dopóki otoczenie nie zaczeło na mnie naskakiwać, non stop tylko samotny samotny, potrzebujesz pomocy, dlaczego nie masz dziewczyn y. Normalnie wkręcili mi to, ze jestem samotny, nieszczesliwy i teraz faktycznie mam doła jak chłolera.

Gość mollyenn
ja czasem jestem szczęśliwa , a czasem nie. Jednak bilans jest taki , że brakuje mi bliskiej osoby płci przeciwnej .

Gość no odpowiedz autorko
skad jestes??? ja tez mam tak jak Ty, cierpie na samotnosc ;[

Gość samotnaaaaaaa
jestem z wlkp

Gość ggggssd
ha i huj powiedz to pannom co siediza na kaffe i strugaja wielkie niedostepne panienki pewnie jak ty kiedys. znam taka zajebista laske teraz juz babe. kiedys kozacka laska szczupla bladynka, ktora szukala ksiecia z bajki teraz ma okolo 35 lat i bierze co jest a jaest niewielu.

Gość samotnaaaaaaa
nigdy nie nalezalam do panienek ktore bawia sie facetami, wybieraja przebieraja, nigdy zadnego nie skrzywdilam,. w czsach lo bylam bardzo niesmiala i nie nawiazywalam kontaktow z plcia przeciwna. pozniej juz mi troszke przeszlo choc nadal sie uwazam za niesmiiala ale nie przeszkadza mi to w poznawaniu facetow. no tylko jakos nie moge trafic na tego wlasciwego a tak od 2-3 lat to nawet nie mam juz kogo poznawac :-(

Gość mollyenn
,,znam taka zaj**ista laske teraz juz babe. kiedys kozacka laska szczupla bladynka, ktora szukala ksiecia z bajki teraz ma okolo 35 lat i bierze co jest a jaest niewielu.,, ja tez znam takie kozackie laski , które nie przebierały . Czy sa teraz szczęsliwe ? Ja nie wiem , nie wyglada na to ...

Gość samotnaaaaaaa