Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku.....wiona

KOD DA VINCI wczoraj w Polsacie trwał.....3,5 godziny

Polecane posty

Gość wku.....wiona

!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiecie co skandal poprostu. Chcialam obejrzec ten film bo jeszcze nie mialam okazji. Zacząl sie o 20.00 wiec mysle sobie ze do 22.30 z reklamami powinien potrwac, ale gdzie tam!!!! skonczyl sie o 23.30, reklamy byly chyba co 15 minut po 20 minut, żenujace poprostu. Pierdole telewizje, place za dekoder, taniej mi wyjdzie wypozyczyc film bo i tak niewiele telewizji ogladam, jak tylko skonczy mi sie umowa, to rezygnuje z telewizji, to tyle w tym temacie, chcialam sie wygadac tylko. :)

Gość yyyyyyyyyyy
ja zaczełam ogladac chyba z godzinke wytrzymalam ale takie nudne gowno ze do konca nie dotrwalam :o :o i ten henks z mina ratlerka z zatwardzeniem hehehe

Gość no polsat przesadza z tymi
reklamami, przeginaja na maxa

no bo kto ogląda filmy na polsacie, każdy film na polsacie oberzałem tylko do pierwszej reklamy, a potem jak się zaczną reklamy po pół godziny, już oglądam film na innym kanale.

Gość hujwo nudny ten filmik był
do połowy mi sie udało dotrwac a póxniej już mi się nie chciało tego gówna i reklam oglądać POLSAT I TVN sraja reklamami, jak zlikwiduja abonament to tak samo będzie w tvp

ale te reklamy wykorzystałam, mała przegryzka, wspólna kąpiel pod prysznicem z lubym i bzykanko w przerwach... i nawet Polsat przestaje drażnić :D

Gość wku.....wiona
nie kazdego stac nietety na pojscie do kina na kazdy film ktory chce. Poza tym nie o tym ta dyskusja. Ciekawa jestem kiedy ludzie zaczna rezygnowac z placenia abonamentow i telefizji cyfrowej, tv zacznie odnosic straty i bedzie wkoncu w tym kraju normalnie. Heeeh chyba sama sie rozsmieszylam :)

może i można przerwy wykorzystywać, ale ja dla przykładu nie potrafię tak szybko przestawiać się z filmu na ruchanko, tak, że nie mam pożytku ani a ogladania filmu ani z ruchanka, tak, że sram na polsat i głupawe reklamy. Czasem oglądam reklamy, żeby wiedzieć, czego nie kupować, bo niech obie Solorz sam płaci za reklamy, a nie zrzuca na klientów polsatu.