Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NNNNNNNNO

DZIEWCZYNYDORADZCIE MI BO JESTEM ZALAMANA

Polecane posty

Gość NNNNNNNNO

mam brzydkie cialo,nie jestem gruba mam fajna ani nie za chuda ani z gruba figure,w sam raz...ale pod ciuchami kryje sie masakra:( okropny cellulit,zylki na nogach,obwisle cialo,blada:(zaraz lato a ja kolejne lato spedze w dlugich gaciach

Gość ja tez tak mam...
okropne, ale tylko sport może pomóc, a mi brakuje systematyczności 3 dni ćwiczeń, a potem mi sie nie chce :(

Gość JMN
ja tez ciuchach wyglądam naprawdę jak laska, ale bez nich hm - mam brak talii (ubraniem ją jakoś wydobywam), cellulit nA POŚLDKACH, rostępy po ciązy na biodrach i na dodatek mam teraz jakeiś pryszcze na łydce :O :o

Gość ja tez tak mam...
bez wysiłku to opalenizna troszeczkę moze pomóc - ciało opalone jest o wiele ładniejsze (ale nie zjarane)

heh, ja zaczęłam wczoraj biegi ale taka tragedia ze mnie że aż wstyd...Głupio mi było że ludzie stoją na przystanku a ja świński truchcik i na dodatek dyszę:D ale trzeba coś z tym zrobić, bo nie młodnieję, oj nie:) trzymam za was kciuki, a najbardziej to za siebie:classic_cool:

Gość NNNNNNNNO
a ile wazysz i jaki masz wzrost klaudia???jakas dieta???kurde musze cos zrobic ze soba:(bow styd

Gość ....jgf
mysle, ze jest wiele kobiet, ktore wygladaja jak super laski, a jakby zdjely ubrania, to niezly bylby bigos... niestety ja tez do nich naleze, 158/50 kg.

Gość brzuchol maszkaron
158/50 to niezle:)) ja mam 158 i 60:( ostatnio mi sie pofolgowalo i troche przybylo jakbym miala 50 to bym byla zadowolona. i fakt pod ubraniem niewidac tego mojego brzuchola, a jak tylko sie przyjdzie rozebrac to masakra, trzesaca sie galareta z celulitem a fuj... juz sama niemoge patrzec na moj brzuchol. najgorsze to ze wcale nie jem duzo, na caly dzien zjem, czasem tylko bulke lub serek ,pije herbatki odchudzajce i nic, waga wogole nie idzie w dol:(

Gość ....jgf
u mnie to samo od kiedy zaczelam brac tabletki, waze o 5 kg wiecej i mimo diet to sie ciagle trzyma... juz patrzec na siebie nie moge, a tu kolejne wakacje sie zblizaja

Gość ja mam to samo takze spoko
:D 170cm/ 56kg w ubraniu super, a bez :/ cóż, jeszcze bladzizne jakoś można pokonać:p ale mam -cellulit:o na udach i posladkach:o -czy sie gole maszynką czy depilatorem to po maszynce mam i tak czarne kropy pod skórą, po depialtorze 3 dni ok, a potem włoski wrastają:o - żylaki jakby za kolanem, co parwda na 1 nodze no ale to i tak skreśla mnie w np.mini:p

Gość ....jgf
ja juz stracilam wiare... wiem,ze juz nigdy nie bede idealna, bo najbardziej przygnebiaja mnie rozstepy po ciazy mimo tego smarowania, masowania i nacierania podczas :(

Autorko, jak nie zrzucisz ubrania, to nadal bedziesz blada, a Twoja skora niezdrowa,na Cellulit zimny prysznic, masaze szorstka gabka z cynamonem i kawa - no i rusz dupe, to nie bedziesz obwisla :) Ja mam wielka blizne na nodze, a jakos nikt przede mna nie uciekl :)