Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie rozumiem

uwazam homoseksualizm za chorobe

Polecane posty

Gość tego nie rozumiem

i irytuja mnie homoseksualisci obnoszacy sie ze swoja ulomna orientacja seksualna. Dlaczego tak nie mozna mowic? I wszyscy sie oburzaja jak to mowie. Ale nie mowie tego tak ni w 5 ni w 16 (jak np teraz) tylko przy okazji tematu. A mozna mowic (i jest wielce oczekiwane, ze wlasnie taki wydzwiek bedzie miaal wypowiedz), ze homoselsualizm jest ok, jest to tylko odmienny rodzaj orientacji, ze to nie choroba, ze homoseksualisci sa cuowni. To nie jest "rasizm", ze ja ich nie lubie. Bo nawet nie nie lubie. Nie mozna nielubic chorych przeciez... Nie robie im krzywdy i nie obrazam. Ale dlaczego sam fakt, ze przy dyskusji wyrazam takie a nie inne zdanie jest odbierany tak krytycznie :O

Ja mam takie samo zdanie. Też uważam, ze to choroba, że obnoszenie się z tym jets irytujące.

Gość kupka swieża
to taka sraczka światopoglądowa ubrana w polityczną poprawnośc.masz prawo tak mowic dopoki nikogo nie obrazasz mowiac" glupie pedaly"

Gość aurora_1988
mnie tam właściwie nie obchodzi kto jaką tam ma orientację..tylko wkurzają mnie te ich parady równości...czemu hetero nie organizują takich marszów żeby się pokazać...

Gość dojrzała panna
po prostu żyj i daj żyć innym i będzie ok są zdania że to choroba ...ale w większości wypowiedzi psychologów i seksuologów to nie żadna choroba po prostu tacy Ci ludzie są i nic za to nie mogą ...myślisz że da się im zastrzyk i nastąpi cudowne ozdrowienie i nagle staną się hetero ? mi tam oni nie przeszkadzają nie sobie żyją i będę szczęśliwi

Irytuja cie homoseksualisci, a pewnie widzisz ich tylko w telewizji. Jakbys mial ich w swoim otoczeniu na codzien, to bys to uwazal za normalne i do glowy by ci nie przyszlo, ze to choroba.

Gość odpowiedź na pytanie
Nie tylko Wy tak uważacie - z tego, co wiem, jest jakiś ośrodek terapeutyczny w Polsce, gdzie leczą homoseksualizm (i pedofilię). Z jakimi skutkami - nie wiem, ale byłam zaskoczona, bo wcześniej tyle się mówiło o tym, że to nie choroba (w co ja także wierzyłam)...

Gość tego nie rozumiem
No wlasnie! Tak sie sklada, ze akurat mam kolezanke lesbijke. Dalej uwazam to za chorobe. Inna kolezanka ma inne choroby. Poza tym nie zalozylam tego topiku akurat po to, by wdawac sie w dyskusje czy homoseksualizm to choroba, czy nie. Tylko wkurza mnie, ze politycznie poprawnym trzeba byc i wrecz nie wolno mowic "gej" czy jakos tam inaczej (nawet nie wiem jak mozna, a jak nie)

Gość kupka swieża
"to krzyk rozpaczy tak naprawdę i skomlenie o akceptację, a nie żadna demonstracja i pokaz siły?" Krzykiem rozpaczy nazywasz imitujacych kopulacje dwoch gejow na paradzie? a to ze dzieciaki sie na to patrza jest zdrowe?

Gość aurora_1988
musztarda ja cie nie chciałam urazić...dla mnie nie ma znaczenia kto kogo kocha.. tylko dla mnie te parady to przesada po co walczyc o akceptacje calego spoleczenstwa skoro nie uda sie zjednac sobie wszystkich...

Gość tego nie rozumiem
a juz najbardziej mnie irytuje to, ze to sie staje wrecz modne. I czytalam, ze gdzies tam zamierzaja o homoseksualizmie uczyc w szkole...

Gość odpowiedź na pytanie
A homoseksualiści mi nie przeszkadzają i mnie nie irytują :-)

Gość tego nie rozumiem
no wlasnie, mi tez generalnie dynda kto z kim i dlaczego. Ale ja nie cmusze wciaz o tym slyszec i o tym, ze to normalne. I byc pietnowana za to, ze tak mysle.

Gość pewnie jest zazdrosna
facet woli faceta a ona brzydula sama ...:)

Gość tego nie rozumiem
aseksualizm to tez choroba. Ale widzial ktos gdzies parady aseksualnych ludzi? ;)

Gość tego nie rozumiem
zazdrosna czy nie nie opowiadam o moim zyciu intymnym w kolo ;) I nie oczekuje przyklaskiwania w tym zakresie.

Gość tego nie rozumiem
musztarda nie wiem, bo kiedys w jakiejs dyskusji powiedzialam "gej" i mnie zrugano, ze sie tak nie mowi. teraz nie pamietam czy powiedzialam "gej" czy homoseksualista, czy jeszcze inaczej. Nie wiem jak mowic, zeby ich przypadkiem nie urazic :O

Gość marna prowo ten temat
o seksie damsko-męskim masz non stop w mediach, filmach i wszędzie międlące sie pary 💤 gejów i lesb prawie nie ma więc niektórym wsiakom dziwne :)

Gość anty anty anty.........
Uwazam,ze to ich sprawa jaka maja orientacje i z kim sypiaja i co robia w lozkach..tylo nie zycze sobie by narzucali mi i mojej rodzinie swoj swiatopoglad i wogle te parady..zenada.Gosc i dzie ulica i krzyczy :kocham wasze jaja!!!!!!!!!!! No sory ale ja nie chce by ,oje dziecko ogladalo gole tylki facetow na ulicy i slyszalo takie hasla,to samo tyczy sie tej ksiazki dla dzieci o dwoch panach pingwinkach co maja pingwiniatko,ok jak ktos chce to niech czyta ale nie na sile ok?? To wogle dla mnie jakies chore i smieszne wrecz,jeszcze jakis czas temu uwazalam,ze maja racje,ale dzis juz rzygam ich paradami i okrzykami na kazdym kroku o braku tolerancji!!!mOzna powiedziec :Nie znosze Kaczynskiego.. Ale jesli powiesz:Nie znosze geji!!!-zostaniesz posadzony o homofobie i inne takie pierdoly bez sensu!!!

Gość tego nie rozumiem
ulomna orientacja seksualna - bo odczuwaja pociag do osobnikow tej samej plci. Ale nie chce dyskutowac juz o samym homoseksualizmie i co ja mysle na ten tematt. Uwazam, ze kazdy ma prawo do pogladow wlasnych i poki sie kogos nie krzywdzi nie widze w tym nic zlego. Wkurza mnie poprawnosc polityczna :O

Gość ziutka .....
żeby mówić że homoseksualizm jest normalny trzeba najpierw wiedzieć co to jest norma. faktem jest że jak się coś powie negatywnego na homoseksualistów to zaraz jest branym za homofoba. homofobem nie jestem ale homoseksualizm nie jest dla mnie do końca zrozumiały

Gość xvcbc
a murzyn nie mozna? kolezanka zadaje tendencyjne pytania z teza w tle

okej, wiec moje pytanie brzmi: urodzilas sie z ZIELONYMI oczami. to jest dosyc rzadkie. I ja teraz mowie: uwazam posiadanie zielonych oczu ZA CHOROBE. Jak zareagujesz? Homoseksualizm to nie jest choroba, ONI SA PO PROSTU INNI. I nie maja wplywu na swoja seksualnosc, tacy sie rodza. Czy ruda dziewczyna jest chora? (no bo przeciez ogromna wiekszosc ma wlosy blond, brazowe lub czarne!) Opamietajcie sie! piszesz: \"jest to tylko odmienny rodzaj orientacji, ze to nie choroba, ze homoseksualisci sa cuowni.\" A co ma piernik do wiatraka? Co ma seksualnosc do \"cudownosci\"??? \"Nie robie im krzywdy i nie obrazam.\" - chyba jednak robisz. Jakbys byla ruda, i WSZYSCY by za toba latali i wolali: jestes ruda, jestes chora, powinnas sie leczyc!!!\" - jakbys sie czula?

Gość tego nie rozumiem
Mowie Murzyn. Akurat do Murzynow nic nie mam. Zreszta wierszyk nawet w Elementarzu byl taki "murzynek bambo" ;) i wlasnie niby "gej" i "homoseksualista" nie jest obraziwe, a jednak jedno z tych okreslen bardzo oburzylo niektorych. Nie pamietam tylko ktore okreslenie :O zaczelam mowic "kochajacy inaczej" ale to wg mnie tym bardziej wskazuje na to, ze homoseksualizm to choroba.

Gość anty anty anty.........
O to chodzi,ze osoba hetero jak wyrazi swoje negatywne zdania o homoseksualistach to odrazu jest obrazana i traktowana jak homofob i czlowiek nie tolerancyjny.W ty momencie ja jako osoba hetero czuje ,ze moja wolnosc,wolnosc mojego slowa jest naruszana!!Ja nikomu do lozka nie zagladam,ale to co sie wyrabia to masakra..zaczyna mnie naprawde irytowac i draznic..uwazam,ze te wasze parady i okrzyki nie przynosza wam nic dobrego.

Po to wlasnie wychodza, zeby was ze soba oswoic. Homoseksualizm byl zawsze, ale za zamknietymi drzwiami, wstydliwy, napietnowany grzechem, nienormalny. Moze dzisiejsi geje maja nadzieje, ze nasze spoleczenstwo doroslo do zaakceptowania tego, kim sa, ze w koncu beda mogli zyc normalnie.

Gość tego nie rozumiem
no wlasnie anty ma racje ;) Przeciez ja nie biegam za homoseksualistami i nie wolam "pedal, pedal" czy jeszcze cos innego :O Zly pomysl na "oswojenie" spoleczenstwa. Chomoseksualizm zawsze byl. A nigdy mnie te sprawy nie irytowalyu tak jak teraz.

"Karamba bamba --- porównujesz rzeczy nieporownywalne" Jak to nieporownywalne? A wiesz, skad sie homoseksualizm bierze? Wlasnie z genow, z procesow rozwojowych w okresie plodowym. Dokladnie tak samo jak kolor wlosow, tyle ze sie nie objawia fizycznie, ale psychicznie. Kazdy czlowiek ma prawo do szacunku i szczescia.

Gość tego nie rozumiem
Karamba bamba---> Troche przesadziles z tymi porownaniami... Wiesz, porownywac mozna wszystko. To moze ja ttez porownam (przesadzajac). A co jesli chodzi o pedofilow. Tez sa inni. Ale czy normalni? :O