Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie rozumiem

uwazam homoseksualizm za chorobe

Polecane posty

Gość unregistered
bo ja sama nie wiem, co mam o tym myslec :O

Gość tego nie rozumiem
grunt, by nikt Ci prawa do samodzielnego myslenia nie odbieral ;) I do wyrazania opinii :)

Gość unregistered
no wlasnie, nie mnie roztrzasac, czyt jest homoseksualizm

12:12 [zgłoś do usunięcia] samorodny pedzio skoro mam raka i o nim nie wiem , czuje sie dobrze i w ogole to oznacza ze nie jestem chory? jeśli masz raka, to prędzej czy później będziesz czuł się źle, nieważne czy od razu, czy dopiero po czasie. choroba polega na tym, że w jakiś sposób uszkadza organizm - jedne szybko, inne powoli, jedne uszkodzenia da się cofnąć i wyleczyć, a innych nie. jednak homoseksualizm nie podpada pod tę definicję, gdyż sam w sobie nie powoduje żadnych zniszczeń w organizmie. teraz precyzyjniej? a co do pedofilii - tak, to również nie jest choroba. jest to przestępstwo.

Gość unregistered
anyżowka - dobrze powiedziane

musztarda >>>czemu hetero nie organizują takich marszów żeby się pokazać... Czemu? Bo nie ma dżemu. A nie przyszło Ci do głowy, że to krzyk rozpaczy tak naprawdę i skomlenie o akceptację, a nie żadna demonstracja i pokaz siły? \"Zobaczcie, jesteśmy obok was, żyjemy w waszym/naszym świecie, jesteśmy waszymi sąsiadami, braćmi, kumplami, nauczycielami etc. Nikomu nie robimy krzywdy, nie jesteśmy chorzy, nie jesteśmy pariasami.\" I tak można długo. Uważasz, że pokazywanie się na paradzie w ostrym makijażu, kozakach i w samych stringach jest krzykiem rozpaczy? Pomyśl 5 razy, zanim coś napiszesz. Mogą sobie być homodeksualiści, byle tym nie epatowali. Po co robią parady promujące homoseksualizm i chodzący po ulicy w centrum miasta niemal nago? Po co chca adoptować dzieci? Po co robią przy ludziach wulgarne seksualne gesty? Dlaczego wmawiają ludziom, że homoseksualiści są lepsi niż heterycy i namawiają wszystkich na około do homoseksualizmu? Dlaczego sa płytcy, zdeprawowani, mają maniery i wyolbrzymiaja kobiece cechy w sposób parodyczny? Dlaczego wierność jest im obca? Są normalnie geje, ale co najmniej połowa z nich ma coś nie tak z głową :O

zaraz padnę szkoda tylko że ci wszyscy psycholodzy i seksuolodzy nie mogą dojść do porozumienia w sprawie homoseksualizmu. do tej pory spierają się czy homoseksualizm jest nabytą formą współżycia społecznego czy też wrodzoną. O co tu się spierać? Sąprzynajmniej 3 mozliwości homoseksualizmu. 1. Wrodzony 2. z ciekawości, np jak ktoś się na słucha i naczyta erotycznych ogłoszeń towarzyskich, pofantazjuje, a potem zapragnie spróbować. 3. Frustracja przez niepowodzenia z kobietami.

Gość ejakulacja w pochwie
Vittorio, amen!

Gość zaraz padnę
"U pedofilów niekiedy stwierdza się zmiany organiczne w mózgu, które prowadzą do tego typu zachowań, ale w większości przypadków o rozwoju pedofilii decydują czynniki psychiczne i rozwojowe, np. zaburzone relacje z rodzicami, doświadczenie przemocy seksualnej w dzieciństwie, odczuwanie lęku wobec kobiet, kompleksy, niepowodzenia w życiu seksualnym." tu jest źródło http://portalwiedzy.onet.pl/2581,,,,pedofilia,haslo.html Jeszcze raz napiszę że uważam homoseksualizm za zaburzenie sfery seksualnej. a zaburzenie nie jest normą. muszę na razie znikać, fajnie się z Wami rozmawiało

Gość unregistered
Vittorio Bimbetti ad3 albo z mezczyznami

Gość zaraz padnę
Vittorio Bimbetti :D

Gość aseksualizm tez zniszczen
w organizmie nie powoduje, a jednak sie go leczy. A jak sie leczy to jest choroba. To chyba oczywiste ;) szpitale psychiatryczne pelne sa "przestepcow". Jednak uznano, ze bedzie sie ich leczyc :O

Gość unregistered
aseksualizm tez zniszczen gdzie niby? jak? nic o tym mi nie wiadomo

Gość zaraz padnę
:D

leczy sie u seksuologa :)

Gość unregistered
aseksualizm tez zniszczen i co? i na sile libido trzeba podnosic?

ja akurat nie leczylam, nie wiem jak to sie leczy. Ale leczy sie.

Gość unregistered
jedni musza 10 razy dziennie inni nie maja takiej potrzeby - kwestia temperamentu czy mam rozumiec, ze kazdego tzreba do tej samej miarki przykladac?

ale z tego co wiem to aseksualizm nie mma nic wspolnego z temperamentem. A przynajmniej nie az tak duzo...

Gość unregistered
no to poczytaj na ten temat troche

to jest nie odczuwanie w ogole pozadania seksualnego. Wiec nawet jeden raz, czy pol raza nie wchodzi w gre...

Gość unregistered
nie do konca, aseksualisci moga miec seksualne fazy

nie chodzilo mi o wnikanie w ta chorobe i analizowanie faz. Wiem, ze to sie leczy. A jesli cos sie leczy, to jest to choroba chyba.. Z drugiej strony ludzie robia tez sobie operacje plastyczne. Niby tez forma "leczenia". Ale przeciez garbaty nos to nie choroba. To jak z homoseksualizmem... jedni beda uwazac za chorobe inni nie. Nawet lekarze nie sa zgodni co do tego ;)

Gość unregistered
vittorio spadaj stad bo nic nie wiesz a sie wypowiadasz, nie tylko tu zreszta

Gość bvnvcvbv
Anyżówka : "a co do pedofilii - tak, to również nie jest choroba. jest to przestępstwo. " Pedofilia to nie jest choroba? he he no tak widze poplatanie pojęc tutaj . jest to przestepstwo i choroba w jednym bo stan w ktorym ktos molestuje dzieciaka trudno uznac za zdrowy... ci ludzie sa poddawani terapią ... ale to nie jest choroba bu che che c