Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie rozumiem

uwazam homoseksualizm za chorobe

Polecane posty

Gość unregistered
IKONIEC KRPKA KONIEC TEMEATU

Gość tego nie rozumiem
homoseksualisci sami w sobie mi nie przeszkadzaja wlasnie :) Tylko ta cala otoczka. Przeszkadzaja mi tez heteroseksualni, ktorzy sa wielce oburzeni jak wyrazam swoje poglady, do ktorych rzekomo mam prawo ;)

Gość samorodny p......
mi nie przeszkadzaja dopóki pod oknem mego domu nie paradują . chca manifestowac to niech to robia w cywilizowany sposob.

Gość zaraz padnę
święta krowo, po to tutaj piszemy aby podzielić się swoimi poglądami i swoim zdaniem. ja nadal uważam że homoseksualizm jest chorobą (podobną do pedofilii), jak na razie nikt nie przekonał mnie do tego że jest inaczej

Gość anty anty anty.........
Tylko wyrazenie negatywnej opini o gejach=jestes homofobem,ciemniakiem i moherem:)To momoseksualisci uzurpuja sobie prawo do wszechwiedzy na kazdy temat!!! Niechc sie kochaja i robia co chca,ale wara im od moich pogladow i mojego zdania.Kazdy ma prawo miec sowje zdanie a ta cala poprawnosc polityczna to jeszcze wszystkim bokiem wyjdzie..

Gość tego nie rozumiem
dla mnie tez to choroba. ednak homoseksualisci nie krzywdza ta choroba niikogo, wiec nic mi do tego. Tylko niech mi nikt nie odbiera prawa do uwazania tego za chorobe. Ot co ;)

Gość unregistered
zaraz padnę ale z drugiej strony zauwaz, ze pedofillii (ja sie z tym nie spotkalam) generalnie nie ma w przyrodzie, a homoseksualizm wystepuje. u zwierzat

Gość tego nie rozumiem
a ja sie spotkalam z pedofilia wsrod zwierzat akurat :P Jesli juz o tym mowa :D

Gość tego nie rozumiem
na mongolizm tez ludzie od dawna choruja... co to w ogole za argument ;)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm poczytajcie. Szczegolnie to: Promowanie homoseksualizmu: Psychologowie stoją na stanowisku, że mówienie o "promowaniu homoseksualizmu" jest nieporozumieniem. Nie można bowiem promować czegoś, na co nie mamy żadnego wpływu. Orientacja seksualna nie jest przekonaniem, postawą, ideą lub przedmiotem, który można promować, propagować czy reklamować. Orientacja seksualna jest konstytutywną częścią osobowości i jako taka nie podlega zmianie. Środowiska broniące praw człowieka nie mają na celu zwiększania liczby homoseksualistów, ani tym bardziej "przekonywania" kogokolwiek do bycia homoseksualistą.

Gość unregistered
tego nie rozumiem a podasz przyklad? bo ja naprawde nie wiem... nie chodzi o to, ze to co w przyrodzie jest normalne... tez sie zdarza ze sie zwierzaczki morduja otp, no ale homoseksualizm jest bardzo, bardzo powszechny wsrod zwierzat w starozytnej Grecji to bylo NORMĄ

Gość zaraz padnę
szkoda tylko że ci wszyscy psycholodzy i seksuolodzy nie mogą dojść do porozumienia w sprawie homoseksualizmu. do tej pory spierają się czy homoseksualizm jest nabytą formą współżycia społecznego czy też wrodzoną.

Gość tego nie rozumiem
Karamba---> No i z tym sie zgadzam jak najbardziej wlasnie ;) unregistered---> To pewnie pamietasz co robili w Sparcie ;) To moze cofniemy sie do epoki kamienia lupanego, co?? Wystarczy do czasow PRLu. Wtedy tez homoseksual;isci byli ale sie z tym nie obnosili tak jak teraz.

Gość zaraz padnę
unregistered tego nie rozumiem a podasz przyklad? bo ja naprawde nie wiem... nie chodzi o to, ze to co w przyrodzie jest normalne... tez sie zdarza ze sie zwierzaczki morduja otp, no ale homoseksualizm jest bardzo, bardzo powszechny wsrod zwierzat w starozytnej Grecji to bylo NORMĄ to teraz wiadomo dlaczego zostali podbici :D :P

Gość unregistered
ej, zeby nie bylo - nie popieram parad itp, mam takie same odczucia odnosnie obnoszenia sie z tym - nie interesuje mnie kto z kim sypia i nie chce aby inni interesowali sie z kim ja sypiam (albo nie sypiam) ale nie uwazam tego za chorobe, zreszta sama jestem aseksualistka a wy to porownujecie do homoseksualizmu

Gość unregistered
zaraz padnę hehehheh :D:D:D ale chodzi raczej o to, ze tam nikt ani sie z tym nie obnosil, ani nie paradowal, ani nie kryl, to bylo takie naturalne, nie bylo jakby tematu, tak jak teraz jest w kwestii heteroseksualizmu

Gość tego nie rozumiem
a jesli chodzi o przyklad - to mi akurat sie przypomnialo jak dorosly pies sasiada molestowal seksualnie mojego szczeniaczka 😭 wiec nie mowcie mi tu, ze pedofilii nie ma wsrod zwierzat :P ogolnie to wg mnie kazdy ma prawo do pogladow. Unregistred jak widze masz podobne nawet do moich, z roznica co do tej choroby. Nie o tym mowa. Tylko o poprawnosci politycznej :O

Gość unregistered
tego nie rozumiem to znaczy to jest tak - namieszam teraz... aseksualizm, nie jest chorobą, ale jak czasem patrze na kumpla geja, to sobie myslę, ze to nie moze byc normalne ze facet rżnie się z facetem, no ale choroba jako choroba to nie jest, nie da sie tego wyleczyc... (chociaz niektorzy uwazaja inaczej) ale zreszta, co mnie to obchodzi...

Gość zaraz padnę
no to jak to jest z pedofilią? jak się tego też nie można leczyć to może to nie jest chorobą?

Gość tego nie rozumiem
sama napisalas, ze to nie jest normalne ;) A co do aseksualizmu to sama u siebie kiedys podejrzewalam. Bo tyle lat mialam na karku i nigdy nie bylam zakochana, nigdy mi serce do nikogo nie zabilo i tematyke fizycznosci omijalam wielkim lukiem. Obrzydzalo mnie na sama mysl. Bardzo ubolewalam nad tym jednak. I chcialam sie nawet leczyc ;) Jednak okazalo sie na szczescie, ze leczenie jest zbedne :classic_cool: po prostu bylam w tym zakresie opozniona w rozwoju :P

Gość unregistered
a ile mialas lat? ja mam juz 25 i nadal mam takie odczucia, chociaz nie powiem - probowalam to zmienic.... a moze nie trafilam na odpowiedniego faceta? :P

Gość tego nie rozumiem
to ja mialam wiecej :classic_cool: Jak mnie trafila strzala amora to jeszcze 30 nie mialam ;)

Gość tego nie rozumiem
No wlasnei!!! Ale uwazalam sie w tym wzgledzie za kaleke!! Znaczy uwazalam ten moj wyimaginowany (teraz to wiem) aseksualizm za chorobe ;) I mialam nadzieje, ze da sie to leczyc :D

Gość unregistered
samorodny pedzio czytaj uwaznie, nie napisalam, ze skoro nie da sie wyleczyc to nie jest to choroba, napisalam, ze sie tego nie leczy. choroba jest stanem, gdy organizm nie jest zdrowy, czy psychika, "Choroba polega na zaburzeniu funkcji lub uszkodzeniu struktury organizmu. O zaistnieniu choroby można mówić wtedy, gdy działanie czynnika chorobotwórczego wywołuje niepożądane objawy, różniące się od czynników zdrowego organizmu." w tym kontekscie homoseksualizm nie jest choroba

Gość unregistered
tego nie rozumiem... to jeszcze jest dla mnie nadzieja, uf... ;)

Gość zaraz padnę
Pod tą definicję można podpiąć pedofilę, zoofilię itd Jest jeszcze coś takiego jak zaburzenie, np sfery seksualnej

Gość zaraz padnę
Choroba polega na zaburzeniu funkcji właśnie o to chodzi

Gość unregistered
no ale czy to powoduje jakies dolegliwosxci? choroba, na wiki zreszta jest to napisanje, jets tez subiektywnym bardzi idczuciem, ze czlowiek czuje sie zle, a sam w sobie homoseksualizm (ale i pedofilia czesto i zoofilia) tego nie powodują!

Gość tego nie rozumiem
ja sie z moim aseksualizmem czulam bardzoo zle... Znalazl sie "lekarz" na szczescie :P