Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie rozumiem

uwazam homoseksualizm za chorobe

Polecane posty

Gość bzdryk
Bzdre he he

Gość a to na poparcie slow autorki
http://www.plejada.pl/17,18576,news,1,1,skandal_na_wyborach_miss_usa,artykul.html " Komentarze po konkursie wciąż nie ustały. Jedni uważają, że to przez swoją niepoprawną politycznie wypowiedź, piękną Carrie pozbawiono korony. Inni, iż jest to skandal, że w ogóle zdobyła jakikolwiek tytuł. Perez Hilton, sędzia, który zadał kłopotliwe pytanie, w bardzo wulgarny sposób odniósł się do słów miss. Na swoim wideo blogu stwierdził, że Prejean nie wygrała nie dlatego, że wypowiedziała się tak o gejach, ale dlatego, że jest „dumb bitch” ( czyli tępą suką), która ma połowę mózgu”. "

Gość wielebny 24
no własnie tacy ci geje tolerancyjni sa? ta sprawa z miss dobrze obrazuje co sie dzieje na swiecie

Gość i kto tu kogo
dyskryminuje :O

Gość super sie dziewczyna
wypowiedziala wlasnie! Bardzo dyplomatycznie, asertywnie. Ten co ja skrytykowal to dopiero... :O Ladne sobie swiadectwo homo wystawili :O

Gość mcdfdf
Skoro oni chca tolerancji to ja ich toleruje. nie gonie ich z pistoletem i nie zabraniam zyc. al;e mam prawo powiedziec że nie lubie gejów i facetów wkładajacych sobie sisiaki w tyłki.

Gość niestety ale najwyrazniej
nie masz takiego prawa :O Ich trzeba kochac, to jedyna sluszna droga postepowania...

Gość mcdfdf
dzieki ci wielbicielu za ten tunelik w innego topa bliźniaczego