Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiecc

Wyksztalcenie a partner/ka

Polecane posty

Gość fffilpnaa
najczęściej to są ludzie po prywatnych studiach którzy wywalili kupe kasy w błoto i są skończonymi debilami

Gość albo ma albo nie ma
ma głowe i 2 ręce

Gość uważam podobnie
aniiia.... ma znaczenie, ja skończyłam studia, nie wyobrazam sobie być z facetem bez wyzszego wykształcenia

Gość ktos tu mądrze powiedział
bnytiu Zależy od charakteru od podejścia. Wiadomo, że nie chodzi o konkretny papier, ale w przypadku kiedy te różnice intelektualne są duże, to niestety wątpię, czy związek będzie udany. :( niestety co racja to racja U mnie mama ma wyższe lek med trudna spec. a ojciec tylko po technikum, mama do tej pory ojcu wyrzuca ,że ma pasożyta bo mniej zarabia i nie skończył nawet inżynierskich i się wstydzi za niego.:( No cóż ale tata był bardzo przystojny , jak widać sprawy to nie załatwiło.Widzę ,że masa kafeteryjnych nieudaczników pisać będzie ,że to bez znaczenia....to bzdura , jeśli ktoś kończył ciężki kierunek i na dobrej uczelni (nie mam na myśli prywatna szkółka z Koziej Wólki zarządzanie czy turystyka, bo dobre prywatne uczelnie a jest kilka w Polsce takimi kierunkami sobie samobója strzeliły) wolałby mieć partnera życiowego na podobnym poziomie chociażby do wspólnej rozmowy.Wybaczcie ale jeżeli dla kogoś szczytem osiągnięć jest matura a ktoś ma mgr inż po dobrej politechnice i chce się dalej rozwijać to taki związek nie będzie miał szans na dłuższą metę.

Gość to zależy od człowieka
Ja osobiście nie chciałabym gorzej wykształconego faceta ode mnie. Po pewnym czasie przeszkadzałoby mi to :(

Gość mój mąż ma średnie
po technikum jest, ja jestem po studiach i nigdy mi to nie przeszkadzało, acha on lepiej zarabia

Gość mizoginyEbaka
..,,,tempa dzida po studiach nadal jest tempom dzidom,,...kształcony głupek jest niebezpieczny.......

najbardziej śmieszą mnie Ci co piszą, że "każdy osioł" może mieć wyższe wykształcenie, a sami go nie mają. skoro nawet osły mogą, to co to mówi o Was?? żenujące.

Gość spuuudnicaa ;)
studentki z prawidłowa pisownią ,-spudnica :{){)

a tak w temacie: różnica w wykształceniu zwykle ma znaczenie. gdybym ja poznała kogoś interesujacego, ale bez wyższego wykształcenia, to najpierw zadałabym sobie i jemu pytanie: dlaczego tak się stało, dlaczego nie skończył studiów. czasem są to powody obiektywne, z jakiejś przyczyny ktoś do tej pory nie mógł, ale chce, czasem ktoś się realizuje w zawodzie, który studiów nie wymaga, ale za to polotu owszem itd. powodów może być wiele. ale jeśli okazuje się, że ten ktoś nie był w stanie, bo jest za głupi zwyczajnie, albo za mało wytrwały czy sumienny, albo ma problem z uzależnieniem, no to już inna sprawa i za takiego partnera bym serdecznie podziękowała.

Gość ogUUrek
sally - chodzi o ,,ukończenie stódiuf,,...i to ma być sprawdzian ? czego ?... ..jednak wolę osoby podobne do Nikifora

Wszystko zależy od człowieka. Jak facet jest jedynie po technikum, ale ma głowę na karku i swoje zainteresowania... To czemu nie? :)

Gość spuuudnicaa ;)
studentki z prawidłowa pisownią ,-spudnica :{){)

Gość werwerfs
W czasach gdy byle głupek może skończyć studia nie ma to już najmniejszego znaczenia.

Gość do Sally Brown
dobrze gadasz dziewczyno :D polać jej :)

Gość pochwal się swoim dyplomem
werwerfs W czasach gdy byle głupek może skończyć studia nie ma to już najmniejszego znaczenia. werwerfs albo jakies kompleksiki z powodu braku studiów albo jeszcze chodzisz do gimnazjum ;) jeśli nie pochwal się co skończyłeś ;) jeżeli turystyka albo marketing i zarządzanie to faktycznie jesteś osłem na dodatek niedorozwiniętym ;)

Gość werwerfs
Kompleksiki to się u ciebie odezwały zdaje się. Jeżeli nie widzisz dookoła kto kończy obecnie studia, to jesteś głupsza (głupszy) niż ustawa przewiduje. Ja skończyłem prawo na dobrej uczelni, a i tak miałem na studiach ludzi, którzy nie orientowali się w najprostszych sprawach. Tylko potrafili zakuwać. W różnych szkółkach szycia i lepienia z plasteliny w Wólce nawet tego nie trzeba.