Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

mam dziś wyjątkowo seksualny stsunek do pracy

Polecane posty

💤 [śpioch] i nitz mi się nie chce jedyne co w dzisiejszym dniu jest dobre, to to, że jest piątkiem przed trzema dniami wolnymi

Gość to znaczy ze
ma prace w dupie :-)

Gość hmmm ahaaa
a to trzeba bylo tak odrazu...zanim przypieli CI łatke geja

moj stosunek do pracy jest czysto przerywany przerwami na kawe 🖐️

widzicie jak fajnie być w klasie maturalnej- zero pracy, zero obowiązków :O najlepsze jest to że jak zaraz się za prace na polski nie wezmę to będę mieć wpiehdol od polonistki :P bo w święta mam zamiar odpoczywać aktywnie z moim menszczysną :)

dla niewtajemniczonych- ostatnie słowo celowo napisałam źle, bo zaraz pewnie będzie że pisze na polski, a pisać nie umie :P taaaa znam Was wredne zboczuchy

Gość Do Ajron-san
Zdradź prosze co to za stanowisko że zaraz po przyjściu do pracy można się opierdalać na kafeterii.

nie zdradzę, bo zaraz byś się dzivko bez edukacji chciała tu dostać nie dla psa kiełbasa!

Gość kurde felek
Ajron jest kierowca metra :P

no skąd Czarna, do tego pomarańczowego tam powyżej jestem kierownikiem lodowiska, tak gwoli wyjaśnienia

Gość srajron jestes nudny

trzeba jednak mieć trochę szczęścia w życiu żeby se jajca pomalować na czerwono, akurat na jajcowe święta. :p

dobra Polacy, zabieram się do pisania matury ustnej, żeby Wasza młodzież reprezentatywne reprezentowała Wasz kraj gdy wyjadę stąd w pizdu! :) nie mogę przeca wyjechać jako Doda czy inna Jola Rutkowska :) chociaż Doda ma podobno IQ 140... nie wiem tylko czy nie pomyliła liczby z obwodem sylikonu choy jej w oko WORD i piszemy

oj wypraszam sobie mam 32 osoby w klasie 30 zapłaciło i ma gotową pracę już od miesiąca a dwie osoby pocą się nad klawiaturą i piszą same w tym ja taki los szkolnego kujona :O ale wieczorem jak mój przyjedzie to uhhh... dobra naprawdę lecę, śniadanie wszmałam i do roboty wpadnę tu za jakie.... 2 godzinki