Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

najbardziej razace defekty urody to....

Polecane posty

Gość Filip z konopii.
"Może wyslijcie tych ludzi na przymusową operację zmniejszenia żoładka lub na operacje plastyczną, a jak się nie zgodza to wyslijcie na bezludzie lub poślijcie do gazu." Jestem za!

co do operacji... ja keidys miałam sobie zrobic na te uszy... bo naprawde sa duze i odstajace... ale potem uznalam ze to bez sensu... taka stworzył mnie Bóg, taka sie urodziłam i niech tak zostanie... a jesli poznacie osobe która was naprawde beddzie kochac to wyglad zejdzie na drugi plan

Jak dojdę do pieniedzy to sobie zrobię korektę uszu :O:O O matko....:(:(:(:(, tylko za ile lat :(:(:O:O

Gość podobno kobiety z zadartmi
czarownice też muszą być na świecie ! :D

Gość Milusia brzusia
najbardziej paskudne są niezadbane dłonie i paznokcie.. czy facet czy kobitka.. paskudne to i wstretne

Gość co ma zrobić taka osoba
całe życie chować się w domu by nie razić estetów swoimi wadami? Gosia jesteś bardzo ładna i masz śliczną fryzurkę nie rób tego rozcapirzu co ten "brzydki wymagający" podał:O

ludzie, a kto mowi, ze ma w domu siedziec? przeciez kazdy ma jakies gusta, nikt tu nikogo nie obraza, o co wam u licha chodzi?

już się znaleźli obrońcy uciśnionych:O przeciez nikt nikogo nie wyzywa, tak sobie gadamy... te verde daj fotkę tego nosa bo coś mi się wierzyć nie chce że aż taki \"czarownicowaty\" jest:)

jak mówiłem to tylko moje zdanie a chodziło mi o brak takiej grzywki "równej" . Każdy ma jakieś wady ja siebie akceptuję w 100% jaki się urodziłem taki umrę nie ma co rozpaczać :) a czarownice lubię np z nosami jak justyna Steczkowska :D

Gość co ma zrobić taka osoba
no fakt, nie ma tematu:O wymienianie czyiś wad i twierdzenie co jest obrzydliwe czy nie jest , jest rzeczywiście spoko a potem ludzie mają kompleksy i chcą się zabić na razie ps u mnie to kwestia czasu, ale pewnie stwierdzicie - i bardzo dobrze

boli Cie, ze wymieniamy swoje wady? Przeciez nikt sie z nikogo nie smieje, a wrecz mozna kompleksy wyleczyc, jak sie poczyta, ze ktos lubi duze nosy :classic_cool: Soczek - publicznie nie pokaze, prywatnie najwyzej.

a Gosia jest całkiem ładna tyle że jej fryzura mi się nie podoba .

duże nosy są ❤️

Jestem bardzo mila, nos nie jest jakas przesada, ale nie jest ladny i zgrabny, a z tymi ustami to jakies zludzenie optyczne, mam dosc przecietne, ale je lubie. [A teraz wygladam troche lepiej, bo mam ciemniejsze wlosy, w ciemych mi bardziej do twarzy, i lekko krecone ;)]

duże usta są seksi ;) ale świat dziwny nie ? jak nos duży to nie każdemu pasi a jak usta duże to każdy się ślini :D

Ciekawa uwaga. Choc ja akurat wole usta takie sobie, za duze mi sie nie podobaja. I wcale nie mam duzych :) Duze to ja mam jedynie stopy :D

ps każda kobieta ma coś w sobie , mogę coś pokazać ale uwaga będą gołe cycki gotowe panie na okazanie ?

ale na zdjęciu wyglądają na duże:) mi sie duże usta podobają (sama mam niestety małe:O) ale np. usta Angelina są dla mnnie dość obrzydliwe...

Podobno kobiety... mial jakies cycki pokazac mnie sie tez usta Angie nie podobaja, malo kto mi sie chyba w ogole podoba ;) Tylko Jude Law...