Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niki28

wielkość brzucha 12 tc = 3 miesiąc - było juz coś widać ?

Polecane posty

j.w. czy osoby ktore nie miały pojęcia ze jesteście w ciązy zauważyły lekko powiekszony brzuch (cokoliwiek) w 3 mies ciąży ? wogole było cos widac ?

mi nie było nic widać z bliźniakami w normalnych, obcisłych spodniach chodziłam... eh, co to były za czasy ;)

A ja miałam już okrąglutki brzuszek. Wiedziałam od dawna, ze jestem w ciąży. Spodnie juz luźniejsze nosiłam.

Gość vvnbvbvbnv
zupelnie nic, troszke ciasniej bylo w spodniach ale nosilam normalne, brzuszek zaczal sie pokazywac po 16tc, ale dla postronnych osob nadal byl niezauwazalny do 6 miesiaca

a czy ktos zauwazył u was zmiany wielkosci brzucha choc same nic nie widziałyście ? oczywiscie nie wiedzac o wszej ciazy >?

w pierwszej ciazy nie bylo nic widac do 7 m-ca a w drugiej w okolicach 12tc zaczelo sie cos pokazywac juz... tylko ze ja wiedzialam i w pierwszej i w drugiej ciazy ze w niej jestem juz znacznie wczesniej...

u mnie w 14 tc była impreza rodzinna i nikomu jeszcze nie mówiłam, że jestem w ciąży, byłam ubrana w obcisłe ciuchy i zupełnie nikt się nie zorientował. Brzuch zaczął mi wychodzić chyba tak w 17 tc. ale ja zaczęłam tyć dość późno, na początku schudłam.

Gość gość
ja juz brzuszek widziałam, ale otoczenie nie. tak bylo do ok 14-15 tygodnia, potem już było widac

U mnie w 12 tyg.też nic nie było widać ani w pierwszej ani w drugiej ciąży:(Może dlatego że jestem osobą tęgawą:)Podobno u szczuplejszych osób brzuszek pojawia się wcześniej ale jest też tak że wszystko zależy od organizmu i kobiet-każda ciąża jest inna jak inne są kobiety:):):)

u mnie w 12 tyg było już zdecydowanie widać brzuszek! zaczęłam już wtedy nosić spodnie ciążowe, bo w normalne się nie zapinałam, a jak nawet dopięłam to było mi szalenie niewygodnie. co więcej był to czas kiedy miałam 5 kg na minusie od wagi sprzed ciąży!!! tyć zaczęłam dopiero ok 17 tygodnia i do 22 wróciłam do wagi wyjściowej :)

Gość kasiulek2702
A MI TEZ WIDAĆ BRZUSIO!! MAM PIĘKNY MAŁY ZAOKRĄGLONY BRZUSIO:) A W PIERWSZEJ CIĄŻY MIAŁAM TROSZKE PÓŹNIEJ:)

Gość a moze aaaaa
mi nie bylo widac....wyskoczyl w 6 miesiacu....bylam szczupla wiec myslalam ze szybciej bedzie widac a tu nie...w pracy powiedzialam w polowie 4 miesiaca to nikt mi uwierzyc nie chcial

Gość ocet
w pierwszej ciazy w 5 miesiacu brzuch mi wyskoczyl.teraz jestem w 12 tc i jest juz spory,widoczny( spodnie ciazowe)

u mnie w 3 mc bylo juz widac i sie nie dopinlam w spodnie. tz dla mnie bylo widoczne dla kogos obcego nie. ludzie pod koniec 4 zaczeli zauwazac ale to tez raczej ci co bardziej spostrzegawczy.teraz jestem w 7 mc i mam juz durzy brzuch wszystkie kg poszly mi chyba w niego. ale ja sie ciesze przynajmniej mi sie nie porobily jak na razie rozstepy.

a ja na razie jestem raczej po prostu wydęta :) przytyłam niecałe 5 kilo, a dziecko ma tyle cm miej więcej, ile opisuje mój suwaczek, więc za dużo mnie jeszcze nie przybyło :)