Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dovolniak

Telefon z dotykowym wyświetlaczem

Polecane posty

Właśnie zastanawiam się nad zakupem telefonu z dotykowym wyświetlaczem. Lecz mam problem i zwracam sie z uprzejma prośba do was, a mianowicie jakie telefony (oczywiście z dotykowym wyświetlaczem) byście polecili? Na chwile obecna cena nie gra żadnej roli jedyny warunek to taki, ażeby telefon był dostępny w Polsce Ja póki co myślę nad jakimś HTC.

I chyba przy HTC pozostań. Najlepiej takim z klawiaturą nawigacją kierunkową. Ja mam Omnię. Ma trochę zalet, ale więcej wad. A klawiatury naprawdę brakuje. No i rysik już zgubiłem :O

I jeszcze jedno mi sie nasunęła jak zobaczyłem to LG najlepiej jak by ten telefon mail klawiaturę QWERTY :D

Stanowczo odradzam Ci telefony z własnym systemem operacyjnym. Najlepszy jest Symbian dla zwykłego urzytkownika. jak ktoś lubi grzebać w systemie i mieć ciągle wieszający się telefon, ale o większych możliwościach rozbudowy o aplikacje i konfiguracji, to Windows Mobile pro od 6 w zwyż. Teraz ma wyść, albo wyszedł 7.

Gość a jak nie lg
to moze ten z dotykowym ekranem odbiornikiem TV na dwie karty sim i innymi bajerami http://sklep.mgsm.pl/gsm/produkt/0,306,19050,0,0/Telefony_GSM/myPhone/DualSIM_myPhone_8830_TV_grafitowy/

a jak nie lg to moze ten z dotykowym ekranem odbiornikiem TV na dwie karty sim i innymi bajerami http://sklep.mgsm.pl/gsm/produkt/0 ,306,19050,0,0/Telefony_GSM/myPhone/DualSIM_myPhone_8830 _TV_grafitowy/ Odradzam chińskie telefony. Nic tam się nie wgra, nie ma serwisu, jak padnie to koniec. aparat fotograficzny jest gorzej niż słabiutki. To sa telefony dla osób które potrzebują prost telefon. Dwie karty i dzwonienie i to wszystko. Czasem gdzieś podróżując mogą w telewizji, albo w radiu posłuchać wiadomości.

dovolniak - Lepiej napisz co chcesz mieć w telefonie i co jest najważniejsze w nim? HTC jest dobry. LG raczej odradzam, chyba, żeby miał WM 6.

Hmm co powinien mieć? Odp.: -Aparat minimum 3Mpx -Klawiatura QWERTY -Odtwarzacz nie tylko mp3 (chociażby AAC) -Usb albo (jak np w nokii E61) połączenie z kompem bez specjalnie wgranego softa (ale to niekoniecznie) -System operacyjny może być np Windows mobile -slot katy pamięci (pojemność maksymalna powyżej 4GB) -Nie najgorszy procesor i RAM (żeby sie aż tak bardzo nie wieszał) I to chyba wszystko co powinien mieć No i oczywiście dotykowy wyświetlacz :D

Gość luzak gepard chester
A ja mam HTC Diamond - i jestem z niego bardzo zadowolona :)

a co do tych telefonów od "zobacz na te" to tam jest min. HTC Touch pro który mi sie podoba a stronka bardzo fajna :D Przejrzę ja dokładniej jutro bo na dzisiaj to już zmęczenie daje o sobie znać :|

HTC Diamond Wszystko super tez mi sie PODOBA ale Coś na czym mi zależy a czego on nie ma to klawiatura QWERTY...

No w sumie racja... Chociaż mi akurat brak qwerty nie przeszkadza, no ale wiadomo, kwestia upodobań ;)

A może Sony Ericsson Xperia?

Gość ja tam mam lg kp 501
i mi odpowiada :p 🖐️

Z klawiatuy nie zrezygnuje :D bo kolega ma z QWERTY i jak probowalem sie nia tak pobawic jak sie pisze na niej to nie moglem wyjsc z podziwu ze az tak szybko potrafie :)