Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nietak mialo byc

Czego on naprawde cche?

Polecane posty

Gość to nietak mialo byc

Facet , ktory zostawia kobiete w ciazy.Odnawia kontakt.Po porodzie zaczyna sie interesowac dzieckiem.

Gość to nietak mialo byc
ponawiam

Gość logiczne
oprzytomnial postanowil sie nawrocic na dobra droge i powinno mu sie w tym pomoc i dac szanse

Gość to nietak mialo byc
Jaka szanse?Mowi ze zalezy mu na dziecku , kocha je.Mamy czesty kontakt, ale tekontakty mnie bola poniewaz ja go dalej kocham, ale wiem ze niemozemy byc razem.Chcialabym calkowicie zerwac z nim kontakt ale niezrobie tego ze wzgledu na dziecko, wkoncu to jego ojciec.Co mam robic?Jak z nim postepowac?

Gość to nietak mialo byc1
Niepodszywaj sie po demnie.

ponawiam

Gość 67908q3wy83qt4uoiwfjekr
moze chce zeby dziecko mialo ojca? daj mu szanse i ni epytaj jako, mimo, ze Ciebie to boli.. z czasem sytuacja powinna sie unormowa, emocje troszke opasc..... mysle, ze dla dziecko warto sie poswiecic......

Bylo by mi moze latwiej , gdybym nic do niego nieczula, ale ja go dalej kocham i mam zal ze nas skreslil.Kazdy kontakt z nim sprawia mi bol.Chcialabym sie od niego calkowicie odciac ale ze wzgledu na dziecko niepotrafie tego zrobic.Zastanawiam sie tylko czy on on nas dalej mysli.Zwasze jak pisze pyta sie co u mnie, jak mała.Jak powinnam sie w tej sytuacji zachowywac?