Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kojarzę się ze śmiercią

Kojarzę się z bólem i cierpieniem, bo jestem brzydki i dlatego nie mam dziewczyn

Polecane posty

Gość Kojarzę się ze śmiercią

Jestem brzydki i bardzo głupi, kojarzę się z cierpieniem i bólem i kobiety mnie nienawidzą, na dodatek jestem upośledzony, opóźniony i chory psychicznie. Mama mi mówi, że jestem piękny, babcia tak samo, a ciocia dodaje, że jeszcze mam szansę na dziewczynę. Mam na imię Romek, mam 25 lat i 234 dni i nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem dałnem, ale dziewczyny mnie nienawidzą za wygląd, gdyż jestem mądry, ale według nich każdy brzydki jest głupi. Pierwszy raz będę się całował jak będę miał 28 lat i 10 dni, pierwszy petting będę miał w wieku 28 lat i 41 dni, pierwszy seks w wieku 29 lat i 4 dni, pierwszy oral w w wieku 29 i 200 dni, a pierwszy anal w wieku 32 lat i 32 dni. Chodzę na kurs tańca, ale nie mam stałej partnerki. Kojarzę się ze śmiercią

Gość Przeciwniczka Kartonów
TAk i jestem pedałem zapomniałeś dodać... Cartoon Network TV to opis TWOJEGO żywota...:D

Gość Przeciwniczka Kartonów
No fakt święta idą a my z nigo zlewamy...:(

na tyle jest zdolny ze umie sie zalogowac na kafe niech bierze odpowiedzialnosc za to co pisze:-D a Tobie odpisalam na tamtym topie o wozkach

Gość bajeczna
moze to by było smieszne gdyby nie bylo takie załosne;/

Brzydki Niski Beznadziejny no ja nie mogę....:) Ale się uśmiałam...:D Prawda To...:) Widzę że piszecie o moim ulubieńcu...:) nareszcie ktoś się za niego zabrał...:)

samanta masz racje ze to zbok cala jego egzystencja to jedno wielkie zboczenie:-O