Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kojarzę się ze śmiercią

Kojarzę się z bólem i cierpieniem, bo jestem brzydki i dlatego nie mam dziewczyn

Polecane posty

"Mexx jest zła." Dziękuje to dla mnie komplement :D Zlo jest niezwykle pocigajace :classic_cool: "Ale oboje kończycie na kafe żaląc się on na brzydotę, a Ty na facetów." pfff... przepraszam bardzo ale non stop nie chrzanie jacy to Wy zli jestescie a wiekszosc osob tutaj jest monotematycznych czyli taki kropek non stop uswiadamia nas we wlasnych pogladach BNB tez nie lepszy , jaki to on beznadziejny jest itd Reszty nie pamietam ale znalazloby sie tutaj jeszcze kilku takich .:O

01:32 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Ale obecnym tutaj utarło się przekonanie że brzydki to głupek ] inteligencja ma tyle wspolnego z brzydota co ty z zarzadem Cartoon Network :P przekonanie :P... jak brzydki mowi głupoty to głupkiem jest i tyle brzydota nie ma nic do rzeczy CN głupota decycuje :P

\"Trzeba by się go zapytać. \" masz bliskie stosunki z \"Donkiem\", że możesz go pytać? bo jakoś pozostałych 2 jest niespecjalnie dostępnych więc jak widać stoisz za każdym z kafe 🖐️ brakuje ci swojego zdania i odwagi żeby je wypowiedzieć... ja kwczoraj z mexx i jej domniemamą ... :P \"Ale oboje kończycie na kafe żaląc się on na brzydotę, a Ty na facetów.\" i dziewczyna 🖐️ chyba pośrednio

"Ale obecnym tutaj utarło się przekonanie że brzydki to głupek" Jak bedziesz sugerowal sie opinia kafeteriuszy to dlugo nie pozyjesz jezeli masz slaba psychike :O P.S. na kafe nie ma obiektywnych opinii i nie musze chyba pisac dlaczego 🖐️

Gość mam tak samo jak tysss
Ale obecnym tutaj utarło się przekonanie że brzydki to głupek" grunt to odpowiednio długo sobie cos wmawiac

bo jestes durny

"załatw mi temat na który coś wiem" BNB nie chrzan bo glupi nie jestes , czasem sensownie odpowiesz ale i tak zaraz sprowadzasz wszytsko to jednego wiec wybacz ale chyba lubisz pisac o tym jaki Ty to beznadziejny jestes , brzydki itd czyli masz chora satysfakacje z tego ze sie tak uzalasz nad soba :O🖐️

twoje monotematyczne twierdzenia ,zerowa zdolnośc wyciagania logicznych wnioksów

i z ta niezbita pewnościa pozostan

bo to fakt

człowieku albo polanica zdrój albo psychiatra , nieuleczlany na dodatek

nie operacje plastyczne robia takie bardzo skomplikowane .tórych sie nie podjmuja gdzies indziej

"Jestes zaslepiony w swej beznadziejnosci to dlatego " nie mam tak fascynującego życia jak twoje 🖐️ w życiu nie byłem za granicą, nie ma mam specjalnych zainteresowań, nawet z taką pasją nie pisałem pracy 🖐️ to raczej nie świadczy o ciekawym charakterze i barwnym życiorysie 🖐️

"pzw trollu :d" Spod Twojej klawiatury to zaszczyt. :classic_cool:🖐️ "Dziękuje to dla mnie komplement Zlo jest niezwykle pocigajace " Mrrr kotku. 😘:classic_cool:🖐️ Dizisaj jestes w ogóle jakas taka ostra. :classic_cool:🖐️ "masz bliskie stosunki z "Donkiem", że możesz go pytać? bo jakoś pozostałych 2 jest niespecjalnie dostępnych " Niestety nie. :( Moze prowadzi bloga? To teraz modne wśród polityków. :classic_cool:🖐️ "więc jak widać stoisz za każdym z kafe brakuje ci swojego zdania i odwagi żeby je wypowiedzieć... ja kwczoraj z mexx i jej domniemamą ... " Czym? Ja nic nie pamiętam. :classic_cool:🖐️

aha... dzieki , moze ta informacja sie kiedys mi przyda ;) No dobra dzieciaki ide turlać sie do wyrka , wiec jakbysmy sie nie stykneli jutro to : WESOLYCH SWIAT I MOKREGO MINGUSA DYNGUSA 🌼 🖐️

01:53 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) "pzw trollu :d" Spod Twojej klawiatury to zaszczyt. ] dziekuje martwie sie tylko czy masz wazeline :classic_cool:

"Mrrr kotku. Dizisaj jestes w ogóle jakas taka ostra. " To moje alter ego wrrr...wrrr... :classic_cool: :P Nie no ok, ide bo znowu zasiedze sie oczywiscie przez Was ;) Ale tak sie nie chce ze szok :O 😭 🖐️

cartoon pisałm ci wczesniej mam kolege po wypadku , a jest tak kochany ze na kolanach bym chciała byc znim ale on nie chce:(

"To moje alter ego wrrr...wrrr... " Dla mnie bądź taka zawsze. :classic_cool:🖐️ "Nie no ok, ide bo znowu zasiedze sie oczywiscie przez Was " Dobranoc. 😘:classic_cool:🖐️ "najlepiej nie pamiętać własnej obłudi i nie przyznawania się do wątpliwości na temat życiorysu jednej takie panny X " Nie znam takiej. :classic_cool:🖐️ "martwie sie tylko czy masz wazeline " A nie wiem, radzę sobie bez. Większa siła tarcia. :classic_cool:🖐️

to ze nie jest az tak istotny wyglad jak uwazasz