Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikkaaa

Wiem,że są święta ale prosze pomóżcie mi z tego wyiść

Polecane posty

Gość weronikkaaa

Mam 22 lata.PÓł roku temu poznałam faceta..Pierwszy raz w życiu się zakochałam.TO był też mój pierwszy prawdziwy chłopak.Byliśmy jednak ze sobą tylko 3 miesiące.Od poczatku wiedziałam że jest zaprzeczeniem cech których szukałam jednak to nie przeszkadzało mi bardzo go kochać.Zerwał mimo to był kontakt,początkowo to ja się narzucałam potem on dzwonił odzywał sie na gg praktycznie codziennie. Powód zerwania "byłam za głupia nie dorastałam mu intelektualnie,wstydził się przedstawiać mnie znajomym,ponieważ nie miałabym o czym z nimi rozmawiać" Dodam,że na pocżatku w to nie wierzyłam,miałam spore poczucie własnej wartości(aczkolwiek nie byłam zarozumiała)potem z miesiąca na miesiąc to sie zmienianiało..każdy telefon wpędzał mnie w depresje robił mi testy na "mądrość"..W niekrych kwestiach miał rację,twierdził że jestem "nieżyciowa" to prawda miałam nadopiekuńczych rodziców,gubie się wmieście w którym mieszkam od dziecka i nie potrafię nic zrobić w kuchni.Ale pozatym mam sporo znajomych,przyjaciół..to są inteligentni wykształceni ludzie-uwielbiają spędzać ze mną czas.Uczę się,studiuje dziennie na dobrej państwoej uczelni(wiem że wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencja ale jednak coś tam w tym życiu robię)To twierdzi,że to tylko dlatego,że mama mnie posłała..On jest normalny,nie jest kretynem....ale nie jest też niewiadomo jakim "wykształciuchem"normalnych chłopak po średnim.Na pczotku wydawało mi się że wcale nie odstaję

Gość weronikkaaa
Najgorsze,że nie potrafię przestać go kochać:(Wcześniej spotykałam się z naprawdę inteligentnymi chłopakami,że wydawało mi sie że poziomem do pięt im nie dorastam,zwłaszcza na początku...A jednak chcieli sie spotykać,uwelbiami ze mnie rozmawiać,nieraz godzinami,ale ja idiotka nie czułam "tego czegoś"i zakochałam się akurat w nim:O

Gość zapomnij o nim
swoje kompleksy na ciebie przelewa. niech spada na drzewo.

Gość RoPiNchÓtt de miłość
opisałaś niechcący typa psychopatycznego...... UCIEKAJ

Gość weronikkaaa
Ale on naprawdę z tego powodu nie chce ze mną być,dlatego zerwał.Ma baardzo dużo znajomych.Był w wielu krótkich związkach ,bo wiele dziewczyn mu "nie dorastała poziomem"Twierdzi,że nie jestem mu obojętna i cały czas do mnie czuje,ale nie może być ze mną,bo jego przyszła partnerka musi być inteligentna.Każda nasza rozmowa sprowadza się do tego samego..egzaminuje mnie(ostatnio pytał o jakieś przyciski w samochodzie i nie wiedziałam do czego służą)i mówi że jestem beznadziejna

Gość żaden normalny facet nie
zachowuje się w ten sposób

Gość czy ja dobrze rozuuuumiem
??? Ty jesteś studentką, a on ma tylko maturę? :D buuuhahahaha, no to wszystko jasne, chłopczyna ma kompleksy i usiłuje poczuć się lepiej, ciągle Cię poniżając :D a jak kiedyś dostaniesz super płatną pracę, to frustrat zacznie Cię lać :D uciekaj

Gość miałam podobną sytuacje
zastanów sie za co go tak kochsza?jakie ma zalety i czy w ogóle ma

Gość a dlaczego zaraz
Ładnie piszesz, bez błędów, w dodatku składnie i potafisz krótko przekazac coś, co jest dośc trudne do uchwycenia. Facet jest czubkiem, to moje zdanie. Nawet jeśli za niego wyjdziesz, to będziesz nieszcześliwa, już całe życie chyba. Po co Ci to? (P.S. Piszę z doswiadczenia własnego, gdybym mogła cofnąc czas, kopnęłabym takiego w d...... Teraz mam 47 lat i poczucie przegranego życia.)

daj sobie z nim spokoj testy na inteligencje??to smieszne!!!leczy przy tobie kompleksy i tyle wogole nie odbieraj od niego telefonow nie pisz kopnelabym takiego w tylek!!!

Nikt nie może nas poniżyć bez naszej własnej na to zgody.. przykre ale prawdziwe..;/ Dlatego nie pozwól mu żeby cię oceniał a zwłaszcza krytykował . Wg mnie on po prostu na tobie wyładowuje tłumione w sobie żale i bóle. W ogóle nie rozumiem tego że szuka sobie dziewczyny na zasadzie jakiegoś castingu- jak jesteś wystarczająco mądra to ok a jak nie to spadaj ! Zagubiony chłopak i tyle, ale ocknie się w końcu, tyle że wtedy może już być za późno dla niego na jakikolwiek związek... Przydałoby się sprowadzić go na ziemię ,ale z tego co piszesz jest tak zapatrzony w siebie, że chyba jest to nierealne.. Moim zdaniem powinnaś się od niego uwolnić, zapomnieć. Wiem, to będzie cholernie trudne ale to chyba jedyne wyjście, które będzie dla ciebie najlepsze. Pozdrawiam.

jakto robi ci testy na inteligencje i testuje twoja wiedze o jakis guzikach i przyciskach w samochodzie?? Chyba cos z gosciem nie w porzadku.. :O Sam ma tylko mature, a nie pytalas go kiedy sie wybiera na studia, tam dopiero bedzie sobie mogl sprawdzac inteligencje :O