Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka jak nic

ale jestem nieproporcjonalna, zobaczcie

Polecane posty

Gość chudzinka jak nic

waże 52 kg przy 165 cm -wiec jest okey, ale.. biust :86 cm pod biustem:74 cm talia: 65 cm biodra: 86 cm udo w najszerszym miejsu: 52 cm łydka: 35 cm czyli : mały biust ( chuda wręcz góra) a masywny dół ( grube uda i łydki) . A fe! jak to beznadziejnie wygląda. Już wolałabym byc grubsza ale proporcjonalne całe ciało. Z twarzy ładna ( podobno) Mam faceta ale jak byśmy sie rozstali to załamałabym sie bo pewnie nikt by nawet na mnie nie spojrzał Popadam w depresje;(

Gość szparek
Eee chromolisz, jesteś idealna, jak butelka Coca Coli.

Gość chudzinka jak nic
to dlaczego wszyscy bliscy trabią mi nieustannie że powinnam przytyć bo chuda itp itd? Jestem bardzo szczupła od pasa w góre ale od pasa w dół już niekoniecznie ( pupy może i nie mam duzej ale dość masywne uda co przy małym biuście nie wygląda chyba fajnie) .

Gość chudzinka jak nic
od kilku dobrych miesięcy mam jakies lęki że zostawi mnie facet ( choc on mówi ze jest " szaleńczo we mnie zakochany") i że niekomu sie juz nie spodaobam i bede starą panna :( poważnie tak myślę budząc sie i zasypiając A mam 23 lata

Gość jesteś za chuda
Moja laska była podobna. Przytyła i teraz o niebo bardziej mi się podoba. :) Ja Ci bliscy trąbią, to pewnie mają racje.

Gość chudzinka jak nic
ale pewnie przytyła tak ze rozłożyło jej sie to na całe ciałko, no własnie - a ja jak tyje to idzie mi głównie w biodra i uda, góre raczej mało "tyka"