Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strona swiatła

Egzorcyzmy

Polecane posty

Gość pytanie12345
Zobaczcie sobie coś - jesli chodzi o egzorcyzmy - to jest list z pewnego forum netowego - zwróćcie uwagę na ostatni fragment - jak łapie za krzyżyk wraca do ciała, jak puszcza - "odfruwa" - czy takiej osoby potrzebne są egzorcyzmy waszym zdaniem? Chyba tak, nie? Jeszcze nie opętanie, ale już fruwamy :(. Mnie się też taki sen realistyczny przydarzył zanim mnie zassało - kilka lat wcześniej w mieszkaniu po satanistce - że fruwam pod sufitem z szybkością światła. I to było ostrzeżenie i się miałam z tego wyspowiadać. Niby nie moja wina, ale żywot już wtedy miałam dokładnie zakręcony. Nie wiem - do dziś nie wiem kiedy iść po te egzorcyzmy tak do końca ale wydaje mi się, że fruwanie to już pierwsza przesłanka - nawet we śnie. Oczywiście nie takie dobre, tylko wściekłe fruwanie, rzucanie, nie wiem kopanie ... takie rzeczy. Czyli np. strona światła już miała się spowiadać z tego zabijania zwierząt w snach no bo co - tak to później bała się spać. Przecież Zło wchodzi w podświadomość. Moje ZDANIE - a wy jakie macie komentarze? A oto list będący przedmiotem moich rozważań: witam od ponad roku mieszkam w pokoju, w miejscu ktorym zawsze byl strych, ale zostal on wyremontowany. na samym poczatku jak sie do niego wprowadzilam miewalam bardzo czesto przeczucia czyjejs obecnosci, siedzac w pokoju czulam jakis niepokoj, moze nawet strach momentami, czesto przebudzalam sie w nocy mniej wiecej o tej samej godzinie nasluchujac odglosow pokoju, brzmiacych jak tupot stup . Zawsze mialam wrazenie, ze nie jestem tu sama. moj brat mial dziwny realistyczny sen, mniej wiecej przedstawial sie on tak, ze przyszly do niego dwojka bladych dzieci, dziewczynka i chlopiec wyciagnely go z lozka i zaprowadzily na balkon. na dworze byla piekna pogoda, ale one kazaly mu popatrzec na nasz dom, ktory byl caly we mgle, powiedzialy cos w stylu, zeby uwazal na swoja rodzine, bo moze sie cos wydarzyc, nie potrafie dokladnie powiedziec jak to brzmialo, bo bylo to juz chwile temu.. dzieci znikly, a on obudzil sie o tej godzinie, o ktorej ja zwyklam sie budzic w swoim pokoju. z kolei drugi brat, przyszedl do mnie kiedys w nocy i powiedzial mi, ze nie moze spac.. spytalam czemu, powiedzial mi takim jakby zartem, ze duchy go strasza, z cos mu stuka w dach caly czas, czuje czyjas obecnosc, otwieral okna, ale nic nie widzial, bylam ciekawa czy trzeci brata tez to jakos dotyczy, wiec spytalam (ale on ma lekcewazacy stosunek do takich spraw, nie wierzy w to), powiedzial, jakby z takim zartem, ze cos go z nocy za noge lapalo (moze to brzmi glupio, tez tak myslalam, ale wszystko to dzialo sie o tej samej godzinie.) niedlugo potem moja mama dostala udaru mozgu w nocy o tej godzinie.. pozniej zmarla. mniej wiecej miesiac przed jej smiercia lezalam juz w lozku probujac zasnac, w pewnym momencie sprobowalam otworzyc oczy, ale nie dalam rady, cale cialo mialam zdretwiale, probowalam krzyknac, cos powiedziec, ruszyc czymkolwiek, ale bez skutkow. czulam, ze leze, ale jednoczescie jakbym sie zaczela unosic pomalu do gory. koncem palcow chwycilam za krzyzyk na szyi i w tym momencie zaczelam opadac i dochodzic do swojego ciala, a pozniej zapadac sie jeszcze glebiej.. puscilam krzyzyk i znow unosilam sie w gore, chwycilam go znow, doszlam jakby do swojego ciala i w tym miejscu juz zostalam. przez caly czas czulam czyjas obecnosc, jakby ktos siedzial zaraz obok mnie. pomalu zaczelam odzyskiwac czucie w ciele i otworzylam oczy. spojrzalam na zegarek i to wszystko dzialo sie mniej wiecej w 10-15 min, wiec jestem pewna ze nie mogl to byc sen, nigdy nie zasypiam tak szybko. jak mozna wytlumaczyc zbieznosc godziny i tego co sie wydarzylo..? ===================================== No właśnie - jak to wytłumaczyć?

Gość pytanie12345
Jeszcze tylko się wróciłam, żeby napisać, że jeśli chodzi o film dokumentalny o Analisie to Kościół ma zakaz nagrywania takich taśm jak nagrali więc jak księża kręcą taki dokument to mają grzech i to chyba ciężki :( Poza tym to jest kicha a nie dokument jak dla mnie. Tam nie ma niczego z sensem - to się powinno nazywać ZAKAZANE TAŚMY z egzrocyzmów AM. . I tyle. :( Jak dla mnie oczywiście. Albo raczej MOK -KRĘCIMY CO SIĘ DA - czyli My oszołomy kościelne :( I tyle moim zdaniem.

Gość elelemelee
pytanie12345 - a jak sie miewa twoja bratowa, ta kur. leśna??? :D

Gość elelemelee
od razu Ciebie poznałem, po stylu pisania.... jak tam problemy psychiczne, bierzesz te leki??? I kiedy wyjeźdżasz z Polski?

Gość pytanie12345
No cóż... musze stwierdzić ze smutkiem, że jedyne co potraficie to szpiegować ludzi. I co poza tym? No cóż... nie podoba mi się to wcale. Właściwie wszelkie szpiegostwo powinno być prawnie ZAKAZANE moim zdaniem, a świadczy też stety niestety o IMBECYLIZMIE osób , które się tego dopuszczają. Wytykanie komuś jego... poglądów mniej lub bardziej trafnych - czas pokaże i życie - jeśli nie ma to związku z aktualnym tematem, który osoba xyz podejmuje zwłaszcza, że w ogóle nie jest to topik w tym temacie NAUCZCIE SIĘ CZYTAC jaki ten topik ma tytuł - jest ZENUJĄCE, CHAMSKIE, WREDNE, OBRZYDLIWE, CIOTOWATE, INFANTYLNE, DAREMNE, jest ...i tutaj co najmniej 10 przymiotników z nie wiem skąd - i tyle o tym myślę. Jest temat to proszę się nauczyć czytać jak brzmi, a wy sami wyrażacie się tu pięknie, o super. Nie w tym wątku akurat, ale oczywiście musicie tu wleźć w buciorach i wszystko zasyfić bo czemu nie. Daremni, głupi ludzie :(

Gość pytanie12345
Takich ludzi powinno się zgłosić na policję - fan, fan - komp odcięty póki się rozumu nie nauczysz kochanie. Kiedyś tak będzie - se kota kup i szpieguj w marcu albo ...rybki. Daremny kretynie jeden z drugim. :(

Gość elelemelee
posłuchaj mnie uwaznie, czytam Twoje wypowiedzi pod róznymi nickami na kafe.. Wiem, że masz wrażliwa psychikę, że ludzie Ciebie skrzywdzili i rodzina najbliższa... jestes teraz w dołku o potrzasku psychicznym, potrzebujesz pomocy... nie ma sie czego wstydzić... wtrąciłem się - bo przez swoje posty możesz wyrzadzić niechcacy krzywde autorce topiku... ona, jak i inne wrażliwe osob, przeczytaja to co piszesz i wyciagną zle wnioski ... przestraszą sie niepotrzebnie, bo wiecej jest światła niz ciemności

Gość elelemelee
twoje przypadki które opisalaś - nie sa przez opetanie ale przez chorobe psychiczną, na która cierpisz... więc po co straszy ć autorkę topiku i innych ludzi? choroba to zaden wstyd- zapadaja na nia wrazliwi i dobrzy ludzie, którzy nie moga znieśc wredoty i fałszu tego świata... proszę, Cię - poszukaj pomocy u psyhologa, psychiatry, od razu świat stanie sie bardziej przyjazny

Gość pytanie12345
Dołek psychiczny to jest pojęcie tak ANSTRAKCYJNE i dające tyle możliwości, że ...wybacz kobieto o nicku elemele... czasem cżłowiek ma wszystko i czuje, że coś się z nim dzieje. Ja sobie wypłakałam swoje smutki tu. No dobra może przesadziłam, ale net poza jakimiś tam wyjątkami to śmietnik i tyle. Jakieś ksywy - no sorry. Wybacz. Tego się nie da w żaden sposób traktować poważnie. Tu się można podpisac, komuś życie rozwalić i nic. I w Polsce nic. Ja to wiem - a ty mnie nie szpieguj co? Był wątek który sobie założyłam żeby sobie popłakać i się zmył. Takiej ksywki tam nie miałam. To jest wątek o egzorcyzmach i weź nie wmawiaj komuś, że ma dołka. Dołka można mieć rok lub 2 lata. A można go mieć tydzień, wymyślić rozwiązanie i żyć dalej. tylko tacy ludzie jak ty , któzy mają dołka 10 lat wszystko psują takim, którzy się biorą w garść raz i dwa i coś im wmawiają... Boże - ja sie nawrócę, pomodlę i mi przejdzie, a jadem zioniesz w życiu Ty, która mi wmawiasz dołek. Właśnie TY!!! taka prawda . I jeszcze mnie oszukujesz, że jesteś wielce nieszczęśliwa okradając mnie za dupą. Już ja wiem jaka jest Polska - kraj złodziei i świń:( To jak masz być później zadowolona z siebie ogólnie jak niczego sobą nie prezentujesz tylko złodziejstwo - no to wtedy mi naświnisz i tyle wielce umiesz. I dobrze :( Ale co mnie to obchodzi - ja znowu sobie coś wymyślę i mam cię gdzieś :(((

Gość pytanie12345
Ja tu nie piszę w celach nie wiem jakich - jak widzisz elemele chciałaś mi pomóc to mogłaś mi dać e-maila . Popłakałabym sobie na twój adres. A tak? Widzisz tylko mnie szpiegujesz - po co? TVP sobie włącz i Plebanię pooglądaj -odc. świąteczny. Po co ci ja? Masz dołek? - że tak głupio zapytam? To sobie jutro idź i kup coś fajnego. Nie wiem - nowy monitor do kompa. Co tam chcesz. :(

Gość exorcist12
ktoś w moim otoczeniu bawił się w czarnego tarota , to coś potwornego. jestem wierzący i praktykujący ( regularnie) , miałem dziwne plugawe i obrzydliwe sny. choć ja nawet tego się nie dotknąłem. strach że w budynku będzie coś na mnie czekać za rogiem. to było tylko w otoczeniu tej osoby . niektórzy myślą że z nimi można się pobawić i zostawić jak zabawkę , która się znudziła. nie tykajcie tarota

film om księżach co lecza i wypedzaja demonów za pomocą ducha swietego jest 5 czes przeklinając i złorzecząc na bliźnich szkodzimy sami sobie poprzez choroby a wybaczając krzywdy jakich doznaliśmy nastąpi uzdrowienie ciała i duszy http://www.youtube.com/watch?v=HCkkGysyd-k&feature=channel_page w stopce mam egzorcyzmy ostrzeżenie dla kościoła