Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to_tylko_ja1981

prośba o pomoć w doborze kreacji

Polecane posty

Gość to_tylko_ja1981

Wiam. Słuchajcie potrzebuję rady w dopasowaniu kiecki do swojej postury hehe. Niedługo idę na wesele przyjaciółki a przy okazji też jestem starszą. Chciałałabym wyglądać w miarę dobrze i na ile to możiwe ukryc swoje niedosknalosci hehe;/ nie jestem zbyt wysoka więc mysle ze długa sukienka nie wchodzi za bardzo w grę ale tez nie chciałąbym zeby byla krótka;/ mam dość spory biust i mało zarysowaną talie za to szeroko rozwalone ramiona hehe ze tak to ujmę. i nie jestem też tak bardzo szczupla;/brzuszka niby nie ma heh ale od nego w górę moja wielka tragedia;/prosze o rade no i chetnie powiem cos wiecej;]

Gość Nel0205
Moze sukienka typu bombka, długość do kolan, z krótkim rękawkiem , a zeby uwidocznić talię, szeroki pasek? Pamiętaj że trzeba uwidaczniać również swoje atuty :):)

Gość to_tylko_ja1981
tak wiem;] dzieki;] sadze jednak ze bąbka tylko mnie pogrubi i jeszcze poszerzy;/ mam niecale 160 wzrostu:(

Gość Nel0205
To koniecznie szpileczki, albo ostatnio modne buty na słupku. Na celline.pl są śliczne buciki i bardzo tanie:) Duzy wybór. Co do sukienki... Może jakiś gorsecik, bolerko i lużny dół??

Gość to_tylko_ja1981
tak masz rację szpilki musza byc na bank chociazby z tego względu ze moj partner ma 183;) heheh jesli chodzi o gorset to;/ kiedys probowalam za duzo mi se ze tak to ujme wylewa hehe;/:(

Gość Nel0205
Teraz są modne sukienki typu kimono. Może poszperaj po allegro. Tam jest mnóstwo takich cudeniek :)

Gość to_tylko_ja1981
dzieki za podpowiedzi trudno mi sie jednak zdecydowac na co kolwiek;/ hehe moze dlatego ze wydaje mi sie ze zawsze bede zle wygladac heeh no ale nic mam nadzieje ze wkoncu znajdzie sie ta jedna jedyn aw ktorej bede wygladac ok no i mam nadzieje ze schudne jeszcze;]

Gość Nel0205
Może troche więcej wiary w siebie, hmmm? :)

Gość to_tylko_ja1981
staram sie;]

Gość Nel0205
cudeńko !!

Gość to_tylko_ja1981
rzeczywiście sliczne dziekuje wam dziewczynki napewno cos sobie z tego wybiore i wogole cos moze wyjdzie;) ale wiecie wolalabym cos dluzszego jakby to powiedzic do ziemi a jednoczesnie i nie do zemi hehe;)

Gość Nel0205
Musisz pokazać troche ciała!! A nie od stóp do głów sie zakrywać :P