Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugarbush

13.04 Kopenahska czas zaczac 12 kg nadwagi, dam rade do wakacji

Polecane posty

Gość BINAAA
WITAM... dziewczyny czy zamiast tego befsztyka moge jesc piers z kurczaka ?

Gość Laurka23
my tak robimy, ale chyba najlepsze jest trzymanie sie zasad diety

Oj jak sie ciesze, ze nas coraz wiecej. :) Niby trzeba rzeczywiscie trzymac sie zasad, ale ja wole zjesc brokuly zamiast szpinaku ( co jest dopuszczalne ) i kurczaka zamiast wolowiny i dalej robic diete, niz poddac sie z obrzydzenia w ktoryms dniu. Czego bym nie chciala ;) Baterie kupilam, jupi jutro wam powiem ile waze po 4 dniach :)

Someone, Laurka mi tez bylo slabo, ale juz przeszlo ;) Zawsze po 4-5 dniach przechodzi :) Ja na glod pije goraca herbate z pokrzywy, ktora dodatkowo odwadnia organizm, i po niej sie siusia jak nie wiem :D

Gość Laurka23
mi po kolacji lepiej, juz nie jestem tak glodna:) a jutro bede miala zakrecony dzien, ale mysle, ze dam rade. wieczorem wypilam herbate, niby nie ma tego w planie, ale mysle, ze to nie grzech, czy sie myle?

Gość someone_22
ja po kolacji 4km przebieglam + brzuszki i padam, ale sie jeszcze imprezka szykuje, także duuużo tańca i zero % :) a wam jak idzie?

Gość Laurka23
u mnie ok, tylko strasznie duzo pije, ale to nic zlego. Ja w sobote mam wyjscie na tance, ale chyba zrezygnuje, bo nie chce glupich pytan dlaczego nie pije, a przede wszystkim nie chce prowadzic;)

Dziewczyny herbata moze byc ale tylko zielona bez dodatkow albo pokrzywowa. Glodna ? No moze troszke, ale ujdzie. Za to pije z 3 L najmniej. Trzymac mi sie tu ;) Do jutra i dajcie znac jak tam. Ja sie rano zwaze to tez zamelduje ;)

Gość Laurka23
jak sie dzisiaj rano nie dalam, a strrrrrasznie glodna bylam, to jutro dam rade, bo nie bede musiala siedziec caly dzien w domu;)

Laurka jak jestem w domciu to pije goraca herbate. Serio pomaga. Od Poniedzialku zaczynam kurs, od 8 do okolo 12. Potem dzieciaki ze szkoly, obiad itp. Nie wiem jak ja to wszystko poukladam, zeby rano wypic kawe i potem zjesc obiad, o stalej porze. Wole juz siedziec w domciu ;)

Gość Laurka23
ja jutro bede miala problem, bo wycodzi na to, ze do 14 muszezjesc wszystko,bo pozniej mnie nie bedzie do 21, a jajek ze soba nie zabiore;P

Gość Laurka23
dzien dobry:) dzisiaj czuje sie lepiej, nawet tak glodna nie jestem, wiec mysle, ze bedzie lepiej:)

Uwaga nowa stopka !!! :D Dzis sie zwazylam , po 4 dniach 2,7 kg mniej !!! Jeszcze tylko 9 kg do mojej wymarzonej wagi ;) Laurka przeciez mozesz obiad z kolacja zamienic. Jesli masz mozliwosc zjedz owoc i pomidor np troszke pozniej ;) Trzymam kciukasy za Was tzn za nas wszystkie ;) :D

Gość Laurka23
nie za bardzo mam mozliwosc.... nie wyskocze z pomidorem w garsci na konferencji;) przynajmniej dla mnie jest to taka niekompfortowa sytuacji, jesc w nowym miejscu takie cuda;) o 11 zjem sniadanie o o 14 obiad, a pozniej juz woda, dam rade, bo lodowki nie biore;)

Gość Laurka23
zapomnialam napisac, gratuluje zgubionych kg!!

Gość groszeczek
Hej dziewczyny to i ja sie przylaczam chcialabym schudnac chociaz 5kg bo juz nie mieszcze sie w spodnie,moj koszmar to brzuch mam go dosc:(zawsze bylam chuda jak patyk i co z soba zrobilam:( teraz bede jesc wiecej posilkow ale skromniejszych takze zadnych makaronow,ziemniakow(w malych ilosciach)..przedtem glownym moim posilkiem byla godz.14:00 i wszystko co mi podeszlo pod rece to zjadalam za duzo na raz i rozdelam zoladek juz drugi dzien sie ograniczam przedwczoraj zjadlam na sniadanko kanapke z serkiem potem przegryzlam jablko,platki z mlekiem(bardzo lubie)i kolacja jablko wczoraj tez kanapka z serkiem,potem pare kanapeczek z pomidorkiem i nie moglam sie oprzec troszeczke ziemniaczkow byly na obiad potem juz nic..ehh nie wiem czy wytrzymam bedzie ciezko za slodyczami raczej nie przepadam moge bez nich zyc do tego pedaluje na rowerku treningowym staram sie narazie codziennie przed wczoraj 30min. 250 kalori w dol wczoraj 310 kalori matko ile trzeba sie napedalowac na to..:D no i pije herbatki czerwona i zielona..:)

Gość someone_22
czesć Dziewczyny :) dzień 3... ale się ciągnie ;) ja wczoraj jeszcze dlugi spacer zaliczyłam i moze dlatego dzisiaj mam tak mało siły, kręci mi się w głowie i ciężko myśli pozbierać :| zjadłam wcześniej owoc a za chwle reszta oiadu ;) a wielkie ważenie bedzie jutro :)

Gość Laurka23
groszeczku, to chcesz byc na kopenhaskiej, czy swojej wlasniej diecie ogrsniczania jedzenia? someone_22 pochwal sie jutro wynikiem:) Moim marzeniem jest 5 kg, ale watpie, zeby mi sie udalo przez 13 dni....

cześć dziewczynki, czy mogę się do was przyłączyć i zacząć od jutra

Gość groszeczek
ja tam nie stosuje zadnych diet ograniczam jedzonko takze patrze co jem nie jak przedtem co popadlo i bardzo tlusto i do tego cwiczenia i nie wiem czy mam zwidy ale z uda stracilam 1,3 cm hurraa..

Gość someone_22
ale mam kryzys.... głooodna jestem a zjadłam przed chwilą - duzo wiecej salaty niz powinnam, ale to tylko salata, pić narazie nie chce, żeby nie rozepchać żolądka jeszcze bardziej... buuuuu a te ciasteczka z otwartej paczki na polce krzycza zjedz nas... help me! :(

polecam wybrać się do dietetyka:) ważne jest nauczyć się jeść:) ja się ciągle uczę:) Pozdrawiam :)

someone trzymaj sie !!! Poogladaj sobie fajne modelki i jakies chude babki w necie, to mi zawsze pomaga ;) Mysle sobie potem: kurcze ale ja mam slaba wole, przeciez brzydka nie jestem, a jak zgubie te zbedne kilosy o zarabista laska bede, mimo ze mam juz 35 lat ;) :D TY TEZ BEDZIESZ LASKA TYLKO WYTRZYMAJ !!!!!

chance dolaczaj bedzie nas wiecej do wsparcia :D Laurka ja mysle ze dasz rade po tej diecie te 5 kg schudnac !!! Badz dobrej mysli i trzymaj sie !!! ;)

Gość 18 kwietnia br
chce zacząć kopenhaską raz jeszcze:)

Gość Laurka23
watpie, ze sie uda, bo nie mam w sumie nadwagi (170/60), tzn juz 59, bo ten 1 kg, akurat ostatnio przytylam. Someone dalas rade? Za mna 3 dzien i jestem glodna, a wczoraj i dzisiaj wcale nie bylo tak malo....:/ tzn dzisiaj jadlam bez szynki, bo ja nie jadam miesa w pt, ale za to jedno jajo wiecej. No i grzanki nie jadlam, bo w mojej diecie tego nie ma, dopiero 6 dnia jest grzanka. A jaka Wy grzanke jadlyscie? chance zycze powodzenia na DK!:)

Gość Laurka23
o, to jutro 2 nowe dziewczyny zaczynaja, fajnie:)

Laurka, to czemu sie odchudzasz? Powiem szczerze ze ladnie wazysz ;) A na DK napewno te 3-4 kg zrzucisz, jesli ci i tak nie duzo zostalo ;) Powodzenia !!! Dziewczyny piszcie jak i co. Ja mam 5 dzien za soba. Pokus narazie nie bylo ;)

Gość Laurka23
tak jak napisalam, nadwagi nie mam, ale tu i owdzie sie odlozylo przez zime;) a przede wszystkim chcialabym byc troszke szczuplejsza, po diecie zaczne cwiczyc, bo to daje rewelacyjne efekty:) Ja tez kciukam za nas wszystkie! chociaz ja chyba musze skonczyc diete po 10, czy tam 11 dniach, bo musze wyjechac i nie bede miala mozliwosci zywienia sie swoimi potrawami:/