Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugarbush

13.04 Kopenahska czas zaczac 12 kg nadwagi, dam rade do wakacji

Polecane posty

Gość groszeczek
no i brat poczestowal mnie ajer-koniakiem...nie wiem czy wypic ten kieliszeczek czy nie:(chyba jednak nie!

Nie czuje sie z moja waga dobrze :O Wszedzie cos zwisa i spodnie cisna. Wedlug BMI mieszcze sie w normie, ale o nie jest moja idealna waga. Mam figure ze tak nazwe gruszki. Tzn chuda u gory ale grube uda :O Dzis zajdlam tylko o miesko z grila i jest super !!! Glodna nie jestem :) Alkohol beeee nie pic !!!

Gość groszeczek
to masz taka figure jak ja:) gora szczupla,ale z dolem ehh..uda tez sa moja zmora no i ten nieszczesny brzuch..wlasnie wcinam jablko:D

Gość Nokia19
Ranyyyyy brokuły.....;/ Ale cóż dla pięknej figury trzeba się poświęcić :D

Gość Nokia19
I widzę że nie tylko ja jestem "gruchą"...:) Ja dziś zjadłam tylko gotowaną na parze rybę tak koło 13 i jestem strasznie głodna......Oszukuje żołądek i piję wodę....I pewnie zaraz pójde spać, chociaż matura za pasem i trzeba się uczyć...

Gość Laurka23
za mna 5 dzien diety:) Nokia dlaczego zjadlas tylko rybe? podobno trzeba jesc wszystkie posilki. nie wiecej i nie mniej..

No no Laurka, a Ty tej ryby nie zjadlas ! ;) :) Ja 7 dzien za soba. Idzie mi jak spladka ;) Jutro sie waze i mierze. Zdam relacje ;)

Gość Laurka23
oj, bo nie moglam, tak niedobra byla, ale zgrzeszylam i jablko zjadlam;D czekamy na wynik jutro! Ja jutro ide na zajecia i jest ryzyko, ze przerwe diete, ale to tylko wtedy, jezeli mi bedzie burczalo w brzuchu, bo nie chce zwracac na siebie uwagi...jednak ma nadzieje, ze bedzie dobrze.

Gość groszeczek
Laurka przecierz jablko nie jest kaloryczne az tak jak miesko itp.mozna smialo jesc i w dodatku bardzo zdrowe:D

Laurka ja tez jutro zaczynam szkolenie. Biore termos z goraca herbata, a jak nie pomoze kupie sobie kawe ;) Czasem te rozpuszczane tabletki witaminowe do picia mi pomagaja ;) Ja diety sie trzymam :) Groszeczek lepiej na naszej diecie nie jesc a wiecej pic ;) Someone gdzie sie podzialas? Nokia 19 witam witam i trzymam kciuki za mature ;)

Gość groszeczek
ja dzis poszcze caly dzien wczoraj dalam czadu tak wlasnie koncza sie niedziele ,a zwlaszcza w rodzinnym gronie latali za mna z butelka likieru wisniowego i zrobilam cztery lyczki musialam bo nie dawali mi zyc:( no i po tym wieczorem zjadlam kawalek mieska z dwoma malutkimi kromeczkami chlebka buu..:( a mierzylam sie wczoraj jeszcze przed tym wszystkim i znow0,5cm mniej teraz to juz pewnie nie:(

Gość Laurka23
Groszku takie imprezy nie zadrzaja sie codziennie, takze nie marudz, ciesz sie ze z rodzina dobry kontakt masz;) a dzisiaj mozesz sie ograniczac bardziej. Udalo mi sie i nie przerwalam diety, ale bylo bardzo trudno.... zaraz obiadek, mniammm:)

Gość groszeczek
kurcze ,a czy tunczyk jest bardzo kaloryczny kawalki w oleju i wlasnie ten olej gdzies mnie bardzo przeraza na puszce jest podane 197kcal ?

Gość groszeczek
witaj Laurka :)ale tu cicho dzis...hej hej gdzie sie wszystkie podzialy?

Gość Laurka23
Gratulacje!:) zostalo Ci juz tylko 8kg! groszku, tunczyk jest jak najbardziej ok, ale chyba lepiej nie w oleju.... zle sie dzisiaj czuje. Jutro sie zwaze, a jak nie to pojutrze, wtedz waga na pewno ruszy, bo jutro mam 7 dzien diety. Chcialabym na niej schudnac chociaz 3kg.

Gość Nokia19
Wiem, ze wszystkie......ale normalnie nie dałam rady....... A dziś kurde załamanie.......i koniec diety.....zjadłam ciastko.... ;/ nie mam ani troche sielnej woli i bebe wiecznie gruba...;/

Gość Nokia19
Sugarbush wielkie gratulacje !!! :)

Gość someone_22
jeeestem więc w sobote na wadze było -3kg jednak własnie w sobote wypadła mi bardzo ważna impreza z bardzo ważną osobą dlatego diete przerwałam ale od jutra zaczynam od nowa :)

Gość groszeczek
no dzis to pobilam rekordy na rowerku 410 kalori zgubionych zasowalam dobre 44min.i wiecie nawet nie czulam tego kiedy je zrobilam..chyba maine miesnie sie juz przyzwyczaily do pedalowania:) ale zrobilam sie po tym wysilku glodna chyba zjem bananka:D

Gość Laurka23
someone_22 milo, ze znowu z nami jestes:) Nokia mam nadzieje, ze po tym ciastku wrocilas na diete, a nie rzucilas sie na jedzenie?;> 6 dzien za mna, glowa mnie boli, ale mam nadzieje, ze zadne przeziebienie mnie nie bierze. Jutro kolejny ciezki dzien zajec, a wiec znowu nie pewnosc, cz mi sie uda, czy nie bedzie burczalo.. w srode sie zwaze po tygodniu:)

Ciezka ta dieta no nie ? ;) Duzo nie daje rady :( Ale takze nie dla wszystkich kopenhaska jest, poniewaz niektorzy zle to znasza, a iektorzy po prostu nie moga sobie na nia ze wzgledow zycia codziennego pozwolic. Dziewczyny z kopenhaska czy bez, mam nadzieje ze bedziemy razem dbac o linie, a raczej o ubytek wagi ;)

Gość Laurka23
do najlatwiejszych nie nalezy, ale moim zdaniem wszystkie "ulozone" juz diety sa ciezkie dla ludzi, ktorzy wiekszosc dnia spedzaja poza domem, bo trudno jest sie dostosowac do posilkow. dzisiaj tez dalam rade na zajeciach i nawet nie burczalo tak jak wczoraj, bo bylo glosniej w sali, a i ja specjalnie nie pilam. Wlasnie zjadlam obiad i juz nic wiecej nie ruszam. Ale to moj ostatni dzien diety. dzisiaj sie wazylam i bylo 2kg mniej niz przed dieta, niby nic ale czuje poubraniach, ze wczesniej zaczynalo powli opinac, a teraz jest troszeczke za luzno:) Teraz moje wymiary to 170/58. Mam nadzieje, ze te 2 kg nie wroca juz;> jutro tez bede jadla pewnie zgonie z kopenhaska, ale wieczorem wychodze i beda %, takze taka dieta to juz zadna dieta;)

Hej Laurka ;) Mi brakuje jeszcze 7,7kg. Rowne 4kg daly mi w koncu spokoj ;) Czuje sie coraz lepiej. Nie jem tyle co kiedys, ale tych jaj i monotonii tez nie wytrzymalam. Jem tylko mieso z gotowanego kurczaka, na kolacje nabial, a na sniadanie tylko ta kawa. Na kursie dzis z powodow zaklocania ciszy moja rewolucja w brzuchu, zjadlam 1 plateczek pelnoziarnistego pieczywka. No jakby kopenhaska, ale juz nie kopenhaska :O Nic nie szkodzi. Zdyscyplinowalam sie i kazde gramy mniej mnie motywuja.

Gość Laurka23
mnie tez ta dieta zaczynala juz nudzic.... no coz teraz poszukam czegos innego, ale jeszcze 3 kg moglabym schudnac, tylko nie w tydzien, czy 2;)

Gość someone_22
witam szanowne Panie ponownie:) a ja dziś znowu dzień 1... ta dieta jest bardzo wymagająca i dużo wyrzeczień kosztuje, takze nie moge sie juz zlamac... a zarówno te wyrzeczenia jak i wzmacnianie silnej woli motywuja do dalszej walki :) prawda?

Gość Laurka23
motywuja, bo szkoda tracic stracone kg, skoro glodowalo sie na poczatku diety. Dla mnie byl najgorszy 2 dzien diety. Bylam tak wyglodzona..;P

Gość Laurka23
Groszek, Nokia a Wasz dzien byl "dietetyczny"?;)

Gość groszeczek
byl ,byl a jakze..oczywiscie ja nie glodze sie az tak bardzo :)gdy jestem juz masakrycznie glodna zawsze jem mautka porcje oczywiscie nic tluczacego,ale czuje sie o wiele wiele lzejsza no i codzienne cwiczenia bo sama dieta nic nie da:)ehh..:)

Gość Laurka23
W DIECIE NIE CHODZI O GLODZENIE SIE; A CWICZENIA SA TEZ BARDZO WAZNE:) przepraszam za duze litery, ale juz mi sie nie chce poprawiac;)