Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugarbush

13.04 Kopenahska czas zaczac 12 kg nadwagi, dam rade do wakacji

Polecane posty

Gość Laurka23
co sie stalo, ze sie nie odzywacie?

Gość pasjonatka
Witam. ja jestem na kopenhaskiej trzeci dzien i mam dzic dzien zwatpienia.nie schudlam ani grama....cały czas mysle o jedzeniu....

hej babeczki !!! Nie mam zbyt duzo czasu osatnio. Szkolenie i potem dom daja w kosc. Wieczorkiem tez trzeba zajrzec do zeszytow. Waga 67 kg z dzis. Jem malo, moj zoladek nie wola o papu ;) Kopenhaska niesety poszla w odstawke, ale sie nie daje ;) Dalej walcze, choc nie jest to juz walka tylko przyzwyczajenie ;)

Gość Laurka23
Witaj Pasjonatko, moze powinnas sie na czyms skoncentrowac, to wtedy te mysli o jedzeniu zostana na drugim planie;) Sugarbush, gratuluje kolejnego kg! To ile dni lacznie bylas na DK? Groszku, Nokia, Someone co slychowac?

Laurka na DK bylam 8dni. Teraz mniej wiecej to samo, choc jem bardziej co mi podchodzi, oczywiscie niskokalorycznego. Do obiadu wytrzymuje na kawce ;)

witam !! Jestem na kopenhadzkiej 7 dzien i jak do tej pory 4,5 kg mniej. Wczwsniej tej diety nigdy nie stosowalam ani zadnej innej zawsze jadlam co widzialam... :)Jak rano wstalam to czulam sie tak zle jak nigdy w zyciu mialam odruch wymiotny ,zoladek mnie boli i jestem tak slaba ze nic mi sie nie chce :( a oprucz tego to wlosy mi okropnie wypadaja przy kapieli i prysznicu nie wiem czy Wy tez tak macie?? :/ Ale mimo wszystko dam rade !!! :]

Gość Laurka23
witaj sixflags:) Mi wlosy zawsze wypadaja wraz z jesienia, co roku jest tak samo. Mysle, ze to, ze tearz wypadaj Ci wlosy to nie wina diety, za wczesnie by sie to stalo. Moze jest to skutek niewlasciwego wczesniej odzywiania, albo wiosny? dziewczyny a jak Wam idzie? Ja mialam 2 dni kryzysu, przytylam chyba to co schudlam i od dzisiaj DSB, jednak jest to duzo lepszy sposob na odchudzanie niz kopenhaska, moim skromnym zdaniem;) Jutro sie zwaze,zeby zobaczyc, czy te 2kg faktycznie wrocily...:(

Gość Laurka23
wrocil mi 1kg, ale z mojej winy, od dzisiaj postanawiam poprawe

Gość Laurka23
poprawilam sie i ten kg znowu uciekl:) a jak u was, juz sie nie odchudzacie?

Gość odchudzająca_się
dziewczyny odradzam kopenhaską! jest efekt jojo i później bardzo trudno jest schudnąć. polecam dietkę south beach. zdrowa, zbilansowana i bezpieczna. kopenhaska to gówno jest! całą przeszłam a potem był efekt jojo. a w którymś dniu to mi się tak ręce trzęsły ze zmeczenia, głodu i frustracji, że nie wiedzialam co się ze mna dzieje. apeluję o rozsądek!! ćwiczenia, zdrowe posiłki, zero słodyczy, chleba, makaronu, ryzu,. jedzcie produkty wysokobiałkowe i warzywka i bedziecie wyglądać super! pozdrawiam wszyskie laseczki:)