Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Różyczka

Przerażająco zraniona. Nie powiedziałam o tym nikomu. Wysłuchacie mnie?

Polecane posty

Chciałabym bardzo żeby to się nie wydarzyło. To było okropne:( Chcę bardzo żeby było jak dawniej. Nie powiem o tym nikomu, wstydzę się. Nie chce żeby się dowiedziała rodzina lub inna osoba. To było dla mnie ważne, ufałam i wierzyłam że mogę coś w życiu osiągnąć. Po tyn nic już nie potrafię:( Jestem zerem. Zwykłą szmatą, czuje się jak zero. Obwiniam się za to, chyba ja sprowokowałam to:( Ubrałam się w krótką spódniczkę i miałam dekolt mocny w bluzce.Gdybym tak się nie ubrała, pewnie do tego by nie doszło. Chyba tak się ubierając, prosiłam się o to. Teraz muszę sobie z tym poradzić, chociaż to bardzo trudne. Nie wiem czy nadal mogę być z chłopakiem. Czuję do niego obrzydzenie, za jego ojca. Nikt też mi cnoty nie przywróci:( Chciałam być porządna, wiele rzeczy chciałam. Ale chyba jestem beznadziejna. To wszystko co mi rodzice mówili, to wszystko czego chciałam...... teraz już się nie liczy:(

Gość widac ze to prowokejszyn
i

Gość
nie jestes zerem, szmata, jestes OFIARA ktora nie potrafila sie obronic przed starszym i silniejszym facetem. a on mysle, ze gdyby nie twoj stroj to znalazlby sobie inny pretekst, jak nie z toba to z inna i teraz jesli nie zareagujesz to pewnie znajdzie...chcesz zeby zrobil to jeszczekomus bo ty o tym nie powiesz nikomu? chcesz zeby okazalo sie ze jestes z nim w ciazy?

Gość mackoo
takie jest prawo i prawa musisz sie trzymac .. A prawo mowi ze kobieta moze moletowac , bo nic jej za to nie grozi ... FAcet zas ma trzymac rece z dala od kobiety , robiac inaczej ryzykuje wiezieniem

Gość gerda era
będziesz miała koszmar na całe życie, będzie ci to stawało przed oczami :-O dziad zgwałcił pijany i spocony -cos okropnego , jak ty możesz przejść nad tym do życia codziennego i udawać że nic sie nie stało :-O

Zawsze uważałam ojca chłopaka za wartościową osobę. Pewnie ja go sprowokowałam swoim ubiorem. To może głupie ale tak sie czuję. Nie wiem czy dalej będę z chłopakiem, po tym to już mi się żyć dalej nie chce. Ale wiem że jego ojciec ma 3 dzieci, między innemu mojego chłopka. Nie potrafiłabym powiedzieć tego również ze względu na jego rodzinę. Wszyscy by ucierpieli:( Nie jestem zła, to co zrobił było okropne i może kara mu się należy. Nie chce jednak psuć życia innych osób. Może to wszystko mi się należało, to może moja winna była, dostałam lekcje. Musze być teraz silna i jakoś się z tym pogodzić, zapomnieć - wiem że to najlepsze. Mam nadzieje że jak to zniosę, jakoś tam w życiu będzie. To może zrobimy mnie silniejszą, chociaż na razie mam ochotę skończyć z życiem. Piszecie że możecie mnie zrozumieć, wydaje mi się że jednak nie. Mam nadzieje że wam to się nigdy nie przytrafi.

powiedz, że byłaś naprana jak mały autobus i nawet nie wiesz , komu dawałaś, ojcu czy stróżowi, czy kolłowemu Heńkowi z naprzeciwka . Amen. Confiteor Deo omnipotenti.

Gość
KURDE KOBIETO! FACET TEZ MA MOZG I NIE MA PRAWA RZUCAC SIE NA MLODSZA , DZIEWCZYNE SWOJEGO SYNA I JA GWALCIC. ZRESZTA NIE MA PRAWA GWALCIC NIKOGO!!!!! NIE CHCESZ MU NISZCZYC ZYCIA?PRZECIEZ ON Z PREMEDYTACJA ZNISZCZYL TWOJE!!! I TAK BEDZIESZ PAMIETAC, WIEC LEPIEJ ZLOZYC ZEZNANIA, ISC DO SADU I NIECH GO ZA TO WSADZA. ACO POWIESZ CHLOPAKOWI I TWOIM RODZICOM/ ZNAJOMYM JAK OKAZE SIE ZE JESTES Z NIM W CIAZY? WTEDY TO DOPIERO BEDA MIELI CIE ZA SZMATE A NIE OFIARE.

Gość hehehehehehehehehehehehehe
chantall27 dziecko, a jak zaszlaś w ciąże? nie dość ze swoje wycierpialeś to jeszcze knsekwencje bedziesz ponosić, a ten pożal sie Boże jego ojciec jak nie zgłosisz zrobi to kolejny raz jak tylko okazja sie nadarzy. Powiedz to chłopakowi, powinien wiedziec. smiem watpic ze ona dziecko,skoro chlala alkohol!

Chciałabym bardzo wymazać to z pamięci:( Che przejść do normalności.... nie potrafię jednak tego..... dlaczego cały czas o tym myślę?:( To było okropne. Straszne. Nie wiecie i mam nadziej że nigdy nie będziecie wiedzieć jak ja się wtedy czułam. Złapał mnie za włosy, ściągnął mi majtki i brutalnie mnie brał. Strasznie bolało, było to okropne. Myślałam że zaraz umrę:( A po tym wszystkim powiedział że przeprasza i żebym założyła majtki i udawała że nic się nie stało:( Powiedział że nie mógł się oprzeć bo jestem piękna, ale kocha swoją rodzinę i nie chce żebym mu robiła kłopoty. Uciekłam:( Czuje się winna, ale bardzo chciałabym o tym zapomnieć.

Gość
nie jestes winna winny jest on a teraz jesli nic nie powiesz bedziesz musiala go znosic idac do chlopaka i jeszcze z usmiechem mowic mu "dziendobry"... naprawde tego chcesz? i wiem jak moglas sie wtedy czuc. albo cos zrob albo przestan jeczec

Gość taka_se_o
z całym szacunkiem dla ciebie autorko, wiem, że jesteś w szoku i ciężko ci zrozumieć, to co Ci radzimy. Ale jezeli napisałać topic z prozbą o pomoc i radę, a my ci jej udzioelamy prawie że jednogłośnie, spróbuj się do niej zastosować. bo po co piszesz że chcesz rady, jak i tak nie masz zamiaru nic z tym zrobić. otwórz oczy. jeżeli więcej niż2osoby mówią to samo, to znaczy że coś w tym jest. nie chce cie bardziej pogrążać, ale zastanów się. powtarzasz w kółko jeden tekst, że ty go sprowokowałaś. WSZYSCY ci mówią że tak nie jest. wiem, ciężko to zrozumieć, ale spróbuj! naprawdę, za jakiś czas kiedy nic nie zrobisz z tą sytuacją będziesz bardzo żałować. to jest tak jak z bólem zęba, który zabija się tabletką, a potem jest już tylko gorzej(no cóż, może niezbyt malownicze porównanie).trzymaj sie

jeśli nie oświecisz wszystkich jaka menda z niego to sorry ale bedziesz GŁUPIA GŁUPIA GŁUPIA. w pale sie nie mieści to co opisałaś.po prostu nie możesz tego ukryć.zabraniam ci w imieniu wszystkich kobiet świata!!!

Gość fajny bedzie tesc

Gość gerda era
z reguły jak facet sie napali to obmacuje, całuje, przystawia się itp to co piszesz to przestępstwo, jak zgwałcił bo piękna ? tak ordynarnie od razu ? :-O

Może i jęczę, jest mi źle:( Przepraszam że wam tak narzekam. To nie wasza sprawa. Strasznie potrzebowałam się wyżalić:( Zapomnijcie o tym. Prosiłam się o to. Ubrałam się tak i się stało:( To moja wina, ja jestem za to odpowiedzialna:( Faceci to wzrokowcy, może on uznał że chciałam go poderwać. Nie wiem sama, ale sprowokowałam chyba. Należało mi się to. Nie chciałam, ale się stało:( Muszę się z tym pogodzić jak najszybciej. Chłopaka nadal kocham, ale nie chce żeby się o tym dowiedział. Chce być z nim i chce żeby nadal mnie cenił. Jego ojca już nigdy nie chce spotkać. Ale czy tak się da? Zapomnę o tym wszystkim z czasem?

Gość taka_se_o
chyba nikt cie nie przekona, brnij w to dalej...nie chcesz żeby ci pomóc to nie...ja umywam ręce

Gość dfjviosrjiu
ludzie to jest PROWOKACJA nikt normalny nie opowiada o swoim gwałcie na kafeterii jak to jęczy i się męczy :O ależ jesteście naiwni

Gość fader
tu ojciec wspomnianego chlopaka, bylo spoko, nie zalamuj sie, nie bylas taka zla :)

Gość Josef F.
A mogl cie jeszcze w piwnicy zamknac. Ciesz sie, poszedl ci na reke

Gość niby dobrze wychowana
a w piątek poszła jeść mięso na grila i pić alkohol i jeszcze ubrała sie jak... spili się wszyscy a y sie tu użalacie jak juz to nad każdym z tej imprezy....

Gość taka_se_o
a jeżeli to prowokacja (tez zaczynam dochodzic do takiego wniosku) to idź sie leczyc i nie rób z ludzi idiotów.

Źle chyba że o tym tu napisałam... Ale na prawdę potrzebuję wsparcia, miałam nadzieje na dobre rady. Ale tak jak ktoś napisał jestem tego winna :((( Nigdy tego nie chciałam. Miałam zasady mocno i ich się trzymałam. Chciałam być dobrą dziewczyną, wierną i oddaną. Ktoś napisał że okłamuję, że to prowokacja. Akurat w moim przypadku tak nie jest, chociaż bardzo bym chciała. Chciałabym żeby to się nigdy nie zdarzyło, była taka szczęśliwa. A teraz jestem załamana i zdołowana. Liczę bardzo na wasze słowa wsparcia. Mam nadzieje że jakoś sobie z tym poradzę. Wiem że muszę....

Gość RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE
RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE RAPE

Gość kaczulindka
o ja pierniczę no!😠 Po co zatarłaś ślady???? Idz zgłoś to na policję! Nie można dawać się życiu lać w mordę, bo takie sytuacje się potem mszczą, rozumiesz?! Chcesz powtórki? Naprawdę? A myślisz, że jak sama się nie nauczysz bronić to co samo się zrobi?Widać, jesteś ufna i nie taka podstępna żmija, może jeszcze zacznisz go tłumaczyć? Poczytaj sobie o symdromie sztokholmskim i się potem nie dziw, że go zaczniesz usprawiedliwiać przed samą sobą. ...ja nie mogę....O losie! :(

Bardzo wasz proszę napiszcie że to co robię jest słuszne. Że mnie wpieracie że jestem dobra. Że to co się stało musiało się stać, a teraz muszę się z tym pogodzić. Nie przeszłyście tego co ja. Nie życzę wam tego chociaż bardzo potrzebuje dobrego słowa i wsparcia. Nie wiem ja sobie z tym poradzić:( Liczę na was, na osoby którym zawsze ufałam. Ludzie przecież nie są źli:( Bardzo proszę......

Gość kaczulindka
Poza tym to to jest tylko jeden problem, drugi to będzie taki, że będziesz miała rodzinkę chłopaka na głowiek jak się wyda :o Współczuję sytuacji, ale ten facet przegiął, tylko Ty go już usprawiedliwiasz :o