Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Różyczka

Przerażająco zraniona. Nie powiedziałam o tym nikomu. Wysłuchacie mnie?

Polecane posty

Gość asasasasasasa
to niepojete ze zyja na tym swiecie ludzie którzy sie tak nie szanija,nie ma nic gorszego na swiecie niz brak szacunku do siebie ...jestes zerem.......mniej niz zero!!!!!!!!!!!!

Gość niby dobrze wychowana
Albo to ujawnij i zgłoś gdzie trzeba albo nie prowokuj!! a w ogóle to coście sie nagle znalezli we dwoje na bezludnej wyspie? Gębe ci zamurowało nie mogłas krzyczeć? nie rób sobie z Nas JAJ

Gość ewa penka
:-O o co ty prosisz ? tak, pijany dziad miał prawo cie zaruchać bo założyłaś mini i byłaś w jego domu.Podziękuj mu za to i poproś o powtórkę. Tak musiało się stać i losu nie zmienisz. :-O sprawdziłaś czy jestes w ciąży ?

kochana nie jesteś żadną szmatą! Poiwedz o tym chłopakowi!! Musisz to zrobić! Porozmawiaj z psychologiem! Ale chłopak musi się o tym dowiedziec! Jesteśmy z Tobą! Nie jesteś żadną smzatą! nawet tak nie mów

Gość mudkip
ktoś ci broni to na policje zgłosić? czy moze na powtórkę liczysz?

Gość anielcia99
Hej! w wielki piątek grill! , alkohol ? coś mi w tym wszystkim nie pasi?

Gość a ja Ci radzę....
:( powiedz rodzicom i zgłoś to. I nie daj sobie wmówić, że nikt Ci nie uweirzy /tak Cię może ta rodzinka straszyć jak sprawa wyjdzie na jaw/.

Gość
jasne rozyczko to bardzo wspanialomyslne z towjej strony, milczec o gwalcie zeby ten bydlak rozochociny twoim brakiem reakcji zrobi to samo innej kobiecie,moze wlasnej corce? zacznie zdradzac zone, przy okazjirobiac innym to, co zrobil tobie. jestes bardzo dobra, ze martwisz sie o niego a nie o siebie, swoj zwiazek. cudowna jestes jesli postanowisz to hipotetyczne dziecko wychowywac sama. i pewnie wszyscy cie beda mieli za nieskaziltelna jak sie okaze ze jednak w tej ciazy jestes, bo niby skad, to musi niepokalane poczecie byc, bo przeciez jestes taka porzadna i z dobrego domu. rowniez wspanialomyslnie postepujesz nie troszczac sie o siebie i niszczac sobie zycie hipotetycznym dzieckiem,chyab w ramach pokuty za "prowokowanie". bardzo dobrze chcesz dla tego dziecka pozbawiajac go alimentow ze strony tego bydlaka i w ogole tylko cie w kosciele postawic i modlic sie :/

Gość Tripcode
mysle ze powinnas sie zwrocic do Boga, to jedyna SLUSZNA DROGA. gwalciciel musi poniesc kare, ale nienawisc nic tu nie da. zwroc sie o pomoc do Pana Jezusa i zglos to organom scigania. pamietaj by zrobic test ciazowy, byc moze doszlo do poczecia, a biedne dziecko nie moze ucierpiec na tej sytuacji

Gość anonym.to
an hero nao zbochateryzuj się also patrz na Anona wyżej

Gość
w wielki piatek grill to nic wielkiego w koncu to jeszcze nie swieta. skoro po wigilii mozna isc na ppiwo to czemu nie robic grilla w wielki piatek...

Chciałam wparcia. Po tych wypowiedziach, wiem że jestem beznadziejna. To moja wina że dopuściłam do tego. Nigdy pewnie sobie tego nie podaruję. Ubrałam się prowokująco, miałam prawie całe nogi odsłonięte i trochę biustu. Rzucił się na mnie, nie mogę go winić bi ja się tak ubrałam. Nie mogłabym też nigdy o tym powiedzieć. Ma przecież dziec i rodzinę, nie chce zaszkodzić. Po waszych postach wiem już co powinnam zrobić. To moja wina. Nie chce dalej o tym myśleć. Możecie sobie uważać co chcecie, ale mam nadzieje że to co mi, nigdy wam się nie zdarzy.

Gość anon128431
Aha, no i jeszcze jedno - ZA NIC W SWIECIE NIE ZROB ABORCJI! TO MORDERSTWO! Bo to ze jestes w ciazy jest pewne.

W Wielki Piątek jest POST jakbys nie wiedziała!! i to ścisły!!!!A po drugie to autorka leci w gumy jakby to była prawda to cos by zrobiła ...chyba że liczy że po ślubie będzie miała ojca i syna:)

no po ostatnim wpisie to tylko ślepy nie widzi że prowokacja:) leci se gówniara z nami!!! i czeka i prowokuje.

Gość a ja Ci radzę....
ciążę z gwałtu można usunąć, więc Ty tam wyżej nie chrzań.:o A Ty Autorko się zastanów, żeby potem nie było, że wskoczyłaś temu facetowi do łóżka, bo tak będą mówić, jak się okaże, że jesteś w ciąży. Ogólnie sytuacja równie trudna jak być zgwałconym przez obego bandziora. Jakbyś poszła na policję to by Ci uwierzyli, bo oni są specami i najczęściej wiedzą, kiedy kto kłamie, tylko, ze to cholernie trudna sytuacja :o A co z rodzicami? MAsz w nich wsparcie? Mozesz im powiedziec czy nie?

srali w balii....patologia

Gość
jasne i zebysmy jeszcze powiedzieli ci ze dobrze robisz? przeciez wszycsy mowia ze to nie twoja wina tylko jego... co jeszcze bys chciala uslyszec?

Gość don_Pedro_Caramba
czy byłaś może ubrana w białe kozaczki i czerwoną sukienkę na ramiączkach? bo też mam syna i też robił grilla ale w czwartek... hmmm ŻĄDAM NATYCHMIASTOWEJ ODPOWIEDZI

Gość PROWOKACJAaaaa
nie karmić trola

wiecie co? Jesteście podli! nie wybrazacie sobie co ona czuje! Jka mozecie tak mowić! w życiu nie spotkałam sie z takim chamstwem! CZARNA RÓŻYCZKO przecież to są jakieś pustaki (niketóre osoby) które robią sobie jaja z niewiadomo czego! Nie przejmuj się! To nie jest Twoja wina dziewczyn, co Ty gadasz! Ja tez nieraz ubieram sie wyzywajaco, ale jakoś nikt mnie nie zgwałcił! Gdyby każdy facet gwałcił dziewczyne tylko dlatego że miała dekolt czy mini to wiesz co by się działo na tym swiecie? rozumiem, że jestes jeszcze w szoku,a le spójrz na to racjonalnie! MOŻESZ UBIERAĆ SIE JAK CHCESZ I NIKT NIE MA PRAWA CIĘ ZGWAŁCIĆ! musisz o tym komuś powiedzieć! a na pewno pogadać z PSYCHOLOGIEM! od razu Ci się poprawi! Nie prezjmuj się! :* wszytsko będzie dobrze! NIE OBWINIAJ SIĘ, bo nie ma w tym Twojej winy!

Gość SPOTKAŁA CIE KARA
ZA TO ZE IMPREZOWAŁAS I JADŁAS MIESO W WIELKI PIATEK!!!!!!

Gość Malinowa Mambaaaa
Na pewno nie jest ci łatwo i nie wiesz co zrobić... nie powiem że rozumiem bo tak do końca nie est mi się to nigdy nie przydarzyło i szczerze mi przykro. Moim zdaniem powinnaś to zgłosić na policję i odbyć szczerą rozmowę z chłopakiem... Nie będzie ci łatwo, on nie będzie chciał w to uwierzyć... Ale związek opiera się na zaufaniu... Pamiętaj o tym że możesz nie być pierwszą ani ostatnią ofiarą tego potwora, uchroń inne dziewczyny od podzielenia twojego losu

Gość walujew to moja waifu
nastepnym razem ubiesz sie w worek na smieci to cie nik nie zgwalci, a najlepiej wogule sie nie ubieraj tylko zostan w domu. jebane trolle daly sie wkrecic

Po tych waszych wypowiedziach jestem załamana. Dziękuję ci Katheygn że mnie wspierasz. Ale jak widać większość ma inne zdanie. Prosiłam o coś, Nikt tego sobie nie wziął do serca:( Bardzo bym nie chciała żeby któraś się poczuła tak jak ja:( Chociaż wiem że jak sie tego nie doświadczy różnie można uważać. Próbuje bym silna i jakoś sobie z tym poradzić..... ale nie potrafię..... mam nadzieje to co mi się stało, nigdy wam się nie stanie....

Sama nie wiem, ubrałam się kusząco ale nie miałam na to za bardzo wpływu. Może jak miała bym spodnie nie stało by się to, było by mu trudniej i może...... cały czas rozważam tą sytuacje. Mimo że różnie piszecie, i może wiem że nie powinnam się za to obwiniać, cały czas to robię, Staram się wyobrazić co by było jakbym założyła np. spodnie. Chociaż nie wiem. Z drugiej strony myślę sobie że nawet jakbym miała na sobie jensy a on by chciał.... pewnie by mnie zgwałcił:(

jak na talerzu leży pyszne ciacho to mi ślinka cieknie no nie? a co dopiero jak dziewucha się ubiera jakby się sama prosila o gwałt a zresztą i tak nie wiem bo jesli to prawda to całe to towarzystwo g...a warte!Zabawiać się w wielki piątek to głowa mała:(

nie ma za co Czarna Różyczko! Mowię poprostu to co czuję i postępuję tak jak sama oczekuję tego od innych ludzi : szczerze i bez chamstwa! / Nie ma co gdybać, masz racje - i tak by to zrobił! Był pijany! ALE nie możesz tego tak zostawić! Nie rozumiem jednego.. dlaczego nie chcesz o tym nikomu poiwedziec? Ja bym poiwedziala o tym choćby przyjaciółce... Uważam, że powinnaś powiedzieć o tym chłopakowi... ja chcialabym żeby wiedział, że jego ojciec to obleśny zboczeniec, przestępca!

Faktycznie piłam alkohol w wielki piątek. Nie jestem jednak osobą 100% wierzącą. Nie wiem czemu tak wyszło, może przez księży u mnie w parafii:( Nie podobali mi się i to co mówili było dla mnie oszustwem :( Nie przywiązywałam większej wagi do świąt kościelnych:( Może dlatego mnie to spotkało:( Bardzo jednak żałuję że ubrałam tą spódnicę i poszłam tak do chłopaka. Może jak nie chciałabym wyglądać dobrze i założyłam by spodnie było by inaczej.