Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Różyczka

Przerażająco zraniona. Nie powiedziałam o tym nikomu. Wysłuchacie mnie?

Polecane posty

Gość gfdggggggggggggggggggggggggg
w ludzi tez wierze.

Przepraszam że wczoraj przestałam odpisywać. Miałem już dosyć waszych komentarzy. Byłam w okropnym nastroju, całkiem załamana i na okrągło nawijałam to samo:( Nadal nie mogę się z tym wszystkim pogodzić. Nie przespałam nocy, płakałam i zastanawiałam się. Postanowiłam że jakoś się muszę z tym zmierzyć. Nadal nikomu o tym nie powiedziałam. Nie chce i boję się o tym mówić. Uważam że tak lepiej jest, przynajmniej teraz. Nie wyobrażam się do tego komuś przyznać, chociaż może z czasem o tym komuś powiem..... teraz na prawdę nie potrafię. Widziałam się z chłopakiem, zna mnie już całkiem dobrze. Próbowałam zachowywać się jak zawsze, ale on się zorientował że coś jej nie ok. Jakoś inaczej się zachowywałam jak zwykle. Dopytywał się co jest nie ok. Okłamałam go, powiedziałam że jestem zdenerwowana przez moją mamę, bo ma teraz problemy zdrowotne. Dał temu wiarę..... chociaż sama nie wiem czy na dłużej będę w stanie to ukryć przed nim..... potrzebuje jednak czasu, potrzebuje to wszystko sobie przemyśleć. Nie chce działać pochopnie, ciężko mi. Wczoraj bardzo chaotycznie myślałam, ale nie potrafiłam inaczej. Dzisiaj jest już lepiej. gfdggggggggggggggggggggggggg - dziękuję Ci bardzo, za to co mi napisałaś i że mnie wsparłaś. Pewnie w większości masz rację.... ale może potrzeba mi czasu..... chyba sama muszę sobie coś uświadomić i dojść do jakiś wniosków..... Dziękuję jednak.....

Usłyszałam tutaj trochę przykrych słów, ale chyba dobrze że tutaj napisałam. Może na początku tego nie łapałam, nie byłam w stanie. Skłoniło mnie to jednak do trochę innego podejścia jak wczoraj pisałam. Stopniowo uświadamiam sobie że to przecież nie moja wina.

Gość viparti
Różyczko to nie jest twoja wina ,absolutnie.Uświadom sobie co ten stary pierdziel zrobił.Ja nie jestem stary i nie wyobrażam sobie że mógłbym coś takiego zrobić.Miałem dużo okazji,bo dziewczyny lgną do mnie,ale nigdy tego nie wykorzystałem.Normalny człowiek tego nie zrobi,a nawet nie pomyśli.Jestem facetem i piszę od serca,nie łam się i ujawnij to,bo może on to robi częściej,.Pozdrowionka,,,,,,,,,,,Arti

Gość do znudzenia
To prowokacja? Nie wierze, ze sa tak glupie kobiety.

Gość Madrake
ta dziewczyna pisze cos innego na inne forum... ktora ogloszenia jest prawzywa??? http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-towarzyskie-kobieta-szuka-m-czyzny-Poszukuje-dawcy-nasienia-W0QQAdIdZ125057332 Poszukuje dawcy nasienia Nr referencyjny ogłoszenia: 125057332 Wizyty: 664 Miasto: Warszawa Warszawa Data dodania: 04/05/2009 Jestem 22 letnią kobietą, mężatką. Mój mąż jest bezpłodny, a chcemy mieć dzieci. Szukamy zdrowego dawcy nasienia, najlepiej posiadającego już własne potomstwo. Zainteresowanych proszę o kontakt e-mailowy : kasia-rybicka@o2.pl

Gość Ad25am
UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGA TO WSZYSTKO KŁAMSTWO WYSZUKAŁEM TEN POST POPRZEZ WPISANIE MAILA Z PEWNEGO OGŁOSZENIA W GUMTREE: http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-towarzyskie-kobieta-szuka-m-czyzny-Poszukuje-dawcy-nasienia-W0QQAdIdZ125057332 TA KLAMLIWA OSOBA TAM TAKZE PODAJE TEGO MAILA CO TU _ I PROWOKUJE: TYLKO TAM MA 22 A NIE 18 LAT I RAZEM Z MEZEM A NIE CHLOPAKIEM SZUKAJA DAWCY NASIENIA PONIEWAZ MAZ JEST BEZPLODNY - A DATA: PODOBNA DO OBECNEJ TU KONWERSACJI - OSZUSCI PROWOKATORZY I MITOMANI WON jak mozna tam beszczelnie klamac _ MOTOMANSTWO NIE ZNA GRANIC

Gość to prowokacja wy trole
ona nawet sobie imię i nazwisko w mailu podała, albo kogoś wrabia albo lubi takie opowiastki, ale że wy doświadczeni kafeterianie nie wyczuwacie provo to tylko żal.pl pozostaje wam :P

he he he ale debilka oszustka :-P wkręca ludzi i sie bawi na ciążówkach grasuje jeszcze większa maniaczka ,tępiona przez kilka lat, wkręca w swoje rodzinne tragedie

Gość prowokacja smierdzi na
kilometr, a Wy sie wszyscy nabieracie :O

Gość sznurcio
wiesz ..nigdy nie wmawiaj sobie ze jestes winna i nie czuj sie szmata.. nie moge soebie tego wyobrazic jestem menem wkoncu..i wstyd mi za takich gosci ktorzy albo chca wykorzystac dziewczyna a jak sie to nie uda to zgwalcic.przykre to .. boze chcialbym ci pomoc pogadac z toba nr gg13376813..to nie oferta matrymonialna i nie taka z podtekstami mnie ostatnio zycie tez dobija i nikt mi pomoc nie moze...a co do konkretow ogdukcja u doktora i policja ..uwierz mi ze taki bedzie mial we wiezienu przej..