Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Nel0205

TANIE, MODNE sklepy internetowe z odzie偶膮, obuwiem lub dodatkami.

Polecane posty

Go艣膰 ania232
Sklep http://karo.waw.pl/ ma bardzo du偶y wyb贸r 艂adnej po艣cieli, ko艂der. poszewek itp. w bardzo 艂adnych fasonach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zuzka101
www.agraffkalove.pl z ciuszkami www.czasnabuty.pl z butkami POLECAM :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta_ 22
heh zna艂am ten sklep . Ciekawe rzeczy maj膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam sprawdzony sklep z sukienkami Danvera.pl du偶y wyb贸r, rewelacyjne ceny,艣wietna jako艣膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim absolutnie ulubionym sklepem internetowym z bielizn膮 jest 4lejdi.pl, gdzie maj膮 naprawd臋 niskie ceny w por贸wnaniu z innymi sklepami, du偶y wyb贸r markowych biustonoszy i nawet nietypowe rozmiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina234
R贸wnie偶 sporo fajnej bielizny maj膮 w tym sklepie http://www.figaifilip.pl/ czasem tez co艣 si臋 trafi na promocji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniaa1988
polecam www.agraffkalove.pl rzeczy modne, z reszta sklep prowadzi blogerka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cocomoda
Zapraszam do nowo otwartego sklepu z odzie偶膮 i dodatkami dla kobiet: http://cocomoda.pl/ Z okazji otwarcia konkurs na fb - do wygrania sukienka i sweterki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Heja. allegro..pl/sklep/28454298_fashion-butik?id=28454298&p=1 Polecam ten sklep, sama kupuj臋 tam regularnie. Na pocz膮tku mia艂am w膮tpliwo艣ci co do kupna przez internet, ale jest mo偶liwo艣膰 zwrotu towaru je艣li nie pasuje rozmiar wi臋c jest spoko i maj膮 艂adne ubrania i dobre ceny a i na wysy艂k臋 nie czeka艂am za d艂ugo. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam zerkn膮膰 do sklepu www.danvera.pl posiadaj膮 fajne i niedrogie sukienki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrym i wartym polecenia sklepem jest danvera.pl Sama kupuje w nim od dawna i nie zawiod艂am si臋 :) bardzo du偶y wyb贸r sukienek i szybka dostawa to ich zalety:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio znalaz艂am na fb fajny sklep ze spodniami, denimbox.pl. maj膮 spory wybor, i zamowilam sobie spodnie z eko-skory. nie dosc ze przyszly w jeden dzien to jeszcze firma chyba ubrania perfumuje bo paczuszka po otwarciu oszo艂omi艂a mnie zapachem. wielki plus za co艣 takiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eobowie.com.pl! modnie, sa przeceny, szeroki wybor :) Zajrzyjcie sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j ulubiony sklep internetowy to danvera :) Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem ;) W tym sklepie kupuj臋 znacznie taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kreska kreska
ja szukam inspiracji w butiku domodi.pl. na spokojnie sobie wszystko przegl膮dam... i zestawy te偶 kompletuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ellie273
Skoro tak, to polecam sklep internetowy z do艣膰 tanimi ubraniami, r贸wnie偶 w du偶ych rozmiarach :) www.visant.pl Z reszt膮 oce艅cie osobi艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j ulubiony sklep internetowy to danvera :) Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem ;) W tym sklepie kupuj臋 znacznie taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am okazj臋 robi膰 zakupy w sklepie danvera i musz臋 przyzna膰 偶e jest to sklep godny uwagi :) Spory wyb贸r sukienek w bardzo przyst臋pnych cenach :) Sukienki szyte pod indywidualne zam贸wienie klienta szybki czas realizacji:) Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doswiadczalna1
Ja ju偶 kt贸ry艣 raz z kolei zam贸wi艂am sobie bi偶uteri臋 w sklepie: http://srebrnyraj.pl/ Mog臋 Wam da膰 fajne kody rabatowe: kod na 2 miesi膮ce 10% - promo1811 kod sta艂y 5% - rek05 Dzi臋ki kt贸rym zakupy wychodz膮 o wiele taniej ;) Sama od pewnego czasu bi偶uteri臋 najcz臋艣ciej w艂a艣nie zamawiam w sieci - bardziej si臋 op艂aca i jak co艣 si臋 nie spodoba to zawsze mo偶na zwr贸ci膰 - Chocia偶 mi osobi艣cie jeszcze taka sytuacja si臋 nie zdarzy艂a,.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰