Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmm20

miłosc po turecku-prosze o wypowiedzi

Polecane posty

Opowiem wam pewną historię, która mi przez ostatnie dni spędza sen z powiek. Od jakiegoś czasu mieszkam w Holandii, szukając mieszkania, poznałam pewną dziewczynę,polkę. Pisząc maile,zwierzyła mi się, że dostała propozycję, aby podpisać konkubinat z Turkiem, któremu kończy się paszport. Zaproponował jej 2tys Euro, mieszkanie, które będzie jej opłacał przez pół roku,kartę płatniczą na której będą pieniądze do jej dyspozycji i na koniec,kiedy wszystko się skończy,tzn kiedy on dostanie już te wszystkie papiery da jej samochód. Dziewczyna o której piszę, jest zafascynowana tą całą sytuacją. Na dniach ma się wprowadzić do mieszkania które on jej znalazł, jest ono w dzielnicy jego rodziców, by nikt nic nie podejrzewał. Ale ja mam jakieś obawy, to wszystko wygląda zbyt pięknie, chciałabym ją jakoś powstrzymać,ale nigdy się nie spotkałam z taką sytuacją i nie mam pewności że to fikcja. BARDZO PROSZĘ O WYPOWIADANIE SIĘ NA TEN TEMAT. MOŻE KTOŚ WIE COŚ NA TEMAT TAKICH AKCJI MOŻE KTOŚ W TEN SPOSÓB ZARABIAŁ KASĘ?