Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opkjcdpqwhjefk

Co sądziecie dziewczyny o takich gorsetach wyszczuplających??

Polecane posty

Gość Ja mam coś
takiego, świetne pod sukienkę np, fałdki się nie odznaczają.No i całkiem wygodne. Jedna rada, weź mniejszy rozmiar bo to się mocno rozciąga i potem słabiej uciska.

Gość orzechowy mus
moja siostra ich uzywala: ma jeden taki jak kostium kapielowy (nie taki jak na rysunku) tylko na dole bez nogawek (jak figi) i na gorze na ramiaczkach az pod piersi, do tego nosi sie biustonosz zwykly. i drugi gorset ma taki podobny jak na rysunku ale bez dolu. do tego kupila sohie oddzielnie majtki w gattcie (22 zl) ten bez majtek sie jej podwijal i denerwowalo ja to, a ten drugi z kolei wbijal sie w pupe (te "figi" mialy mocna gumke) niemniej jednak, nosila go codziennie i b ograniczyla jedzenie( w ogole jej sie nie chcialo). schudla 6-7 kg w 2-3 m-ce, bez zadnych cwiczen i jedzac praktycznie same slodycze. ale moja siostra jest taka dziwaczka ze nie je nic co normalne tylko wlasnie pizze, slodycze.. kanapki z nutella. (wazy 60 kg przy wzroscie 168) po prostu nie lubi innego jedzenia, wybrzydza i nic jej nie smakuje. moze to byl taki okres ze byla zestresowana i dlatego tak schudla.. a moze to wlasnie ten gorset ja tak blokowal i odchudzal . w koncu moja mama go schowala bo uznala ze siorka jest za chuda na twarzy i prze ten gorset nie je obiadow. po zatyum teraz juz trroche za cieplo na niego..

Gość opkjcdpqwhjefk
Ok w takim razie posłucham :) a np w lecie nie bedzie m w tym gorąco??

Gość opkjcdpqwhjefk
wiecie ja nie jestem jakoś szczególnie gruba ale ma małe boczki i brzuszka troszeczke...wyszczupli mnie >??? mniej wiecej jak on ściska??bardzo??

Gość Ja mam coś
czy gorąco ci będzie ciężko powiedzieć. Ja latem nawet cienkich rajstop bym nie ubrała bo mnie grzeją. A takie coś to na specjalne okazje żeby ładnie wyglądać w tym co na wierzchu. Na co dzień to bym sobie darowała. A w odchudzającą moc to raczej nie wierz. Ja przez miesiąc chodziłam tylko w glanach i schudłam 4 kilo bez diety i jakoś tego jako "cudowną kurację" nie reklamuję :)

Gość orzechowy mus
w gorsecie mojej siorki byly 3 rzedy haftek. co jakis czas sie przechodzi na te ciasniejsze. na pewno boczki i brzuszek "zleca", moja siostrra byla b zadowolona, uwielbiaala w nim chodzic. a ja np zalozylam to mi przeszkadzal, uwieral, bylo mi za goraco. to indywidualna sprawa..

Gość Ja mam coś
No na boczki to super, ja mam taką "lejącą się" bluzeczkę w której każdą fałdkę widać. A gorset to ładnie wygładza. Na jakąś wielką różnicę np w talii nie licz, ale na właśnie takie fałdki fajnie pomaga

Gość opkjcdpqwhjefk
O to super własnie o to mo chodzi:) aby faldki i brzuszek były wygładzone :) a co z pupą ?? ścidka ja strasnzie ?? wydaje sie mniejsza ??

Gość orzechowy mus
na pewno wydaje sie troszhe mniejsza optycznie i ladnie wygladzona i poweidzmy "okielznana" ;p

Gość opkjcdpqwhjefk
Hehe :) z tym odchudzeniem w trakcie noszenia gorsetu to ciekawe jest bo myslałam zawszeze nie mozna ściskac ciała...a tu sie okazuje ze to pomaga :D i cieszy mnie to

Gość Ja mam coś
Jako nastolatka maniacko latałam "spętana" bo wierzyłam że od tego schudnę. Jak by tak było to bym ważyła pewnie ze 30 kilo, bo nawet spałam w gorsecie :P Ale siła sugestia bywa skuteczna, jak chcesz to wierz w odchudzającą moc :P Ja bym jednak na ruch postawiła i nie liczyła na cuda :P Chociaż po świętach to mi nic nie pomoże :P