Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia pyzia

ile dac w prezencie?

Polecane posty

no bo byloby mi lyso, znam dobrze swoja rodzine i znam jej mozliwosci... w zeszlym roku bylismy na weselu kuzynki, jednodniowym, w 5 osob, ciocia od razu mowila \"placimy 150zl/os\", dalismy 800zl, to duzo czy nie? ale jakos nikt nie zauwazyl ze na samym dole napisalam ze to juz inna kwestia jak kogos naprawde na to nie stac...

Gość kokolinkaa_mia
hahahah ale ty jestes anuszka 88 smieszna najpierw piszesz cos pozniej piszesz zeby pokazac ci gdzie to niby napisalas i twierdzisz ze nic takiego nie pisalas a teraz znow twierdzisz ze jednak tak napisalas ale chodzilo ci o cos innego mieszasz sie itd sama niewiesz co myslisz no ale cóz chyba masz 21 lat (sugeruje po niku) wiec nie dziwie sie ze jeszcze taka slodka egoistyczna idiotka z ciebie prawdziwego zycia to ty napewno nei znasz

alez ja wcale nie zaprzeczam temu co napisalam wczesniej :> po prostu albo nie umiecie czytac ze zrozumieniem, albo same sobie cos nadinterpretujecie... a jak juz argumentow brak, to latwo powiedziec: \"egoistyczna idiotka z ciebie\" wrecz doskonaly dowod na wlasna dojrzajosc :)

Anuszka, po prostu każdy chyba zrozumiał Twoją wypowiedź wprost- byłoby Ci łyso (głupio, nieprzyjemnie?) gdybyś dostała mało pieniędzy. Tak sama napisałaś, nie wyjaśniałaś tego szerzej w tamtym poście, więc trudno się dziwić reakcjom. Co do pytania na forum- niektórzy po prostu rzadko chodzą na wesela, ostatnio byli kilka lat wcześniej, ktoś może nie organizował własnego ani nie pomagał w organizacji wesela np. siostry, dlatego ludzie nie wiedzą ile to kosztuje i ile zazwyczaj się daje... Lepiej zapytać. A głupio pytać państwa młodych... Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ktoś kto mnie zapraszał mówi mi ile wydał na nas oboje, zwłaszcza jeśli nie pytam... Sama też się pilnowałam żeby przy rozmowie z przyszłymi gośćmi temat kosztów omijać.

Ja to chciałam dostac troche prezentów, żeby mieć co wspominać, bo kasa jest ok, ale niestety szybko sie rozchodzi, kilku osobom powiedziałam, co bym chciała i tak mamy do tej pory super mikrofalę, zestaw sztućców i ciśnieniowy ekspres do kawy...

no to fajnie ze masz \"pamiątki\" tylko np. ja bym nei cieszyła sie z mirofali bo mamy, ekspres tez by sie nei przydał bo nigdy nei mamy czasu parzyc kawy, chyba za szybko zyje zalewam wodą szybko pije i tyle po kawie :p heheh ew. jakis fajny komplet ręczników, moze szlafroki dla mnie i męża:P i to są chyba jedyne rzeczy z których byłabym zadowolona i tez chcialabym je dostac od kogos bliskiego bo tylko takei osoby wiedzą jakie rzeczy lubie :P inni raczej nie trafili by w mój gust :P