Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blosoom

BYŁAM U WRÓŻKI i wpadłam w dołek psychiczny...proszę o pomoc!

Polecane posty

twoje myśli, lęki , przekonania i przyzwyczajenia kształtują twoje życie i karty tarota to odczytują ja zmienisz swoje myśli na pozytywne to ci się przeznaczenie zmieni tylko te dotyczące bliskich w niewielkim stopniu się zmieni a z wróżkami to jest tak samo jak z majstrami co naprawiają jeden lepiej naprawi a drugi to nic nie naprawi i za to jeszcze kasę weźmie najlepiej to chodzić co wróża za łaskę lub nie wielka kwotę ja byłem z koleżanka w wróżki jej się w całości 3 razy był to tylko 2 się spełniły ja byłe 2 razy to tylko jedna się spełniła

Gość Ezoterik
pamiętaj że to co ci wróżka powiedziała to tylko wersja zdarzeń która może zaistnieć...najczęściej sie sparwdza ale czy sie sprawdzi zależy tylko i wyłącznie od ciebie...jeżeli zauważysz że twój los podąża w strone wróżby zacznij robic cos co zmieni kolej losu i broń boże nie daj sie kierować przez tą wróżbe poprostu miej na uwadze co ci powiedziała ale niech to nie determinuje twojego zachwoania w stosunku do siebie zycia i bliskich bądz obserwatorem i tyle... nie traktujcie przepowiedni jako wyrocznie tylko jako droge z której możecie skorzystać... każda inna decyzja w twoim życiu zmienia bieg zdarzeń... każda uszy do góry ;D

Gość nie chodz wiecej do wrocek
to grzech, ale nie chodzi tez o sprawe wiary, nie rob sobie tego, bo to niebezpieczne, ja sie kiedys w to bawilam, nalogowo czytalam horoskopy, ciagle jakies wrozby, skonczylam z tym, chcociaz czsami starsznie ciagnie, ale powiedzialam dosc.

Gość Ezoterik
nie chodz wiecej do wrocek to grzech, ale nie chodzi tez o sprawe wiary, nie rob sobie tego, bo to niebezpieczne, ja sie kiedys w to bawilam, nalogowo czytalam horoskopy, ciagle jakies wrozby, skonczylam z tym, chcociaz czsami starsznie ciagnie, ale powiedzialam dosc. grzech ?? hahahaha ....zapominasz bo sądze że chodzi o umierający katolicyzm że chrześcijanizm jako jako całkowicie zniekształcone podwaliny tej religi ma ezoteryczne korzenie ...myślisz że wróżby wzieły sie z kosmosu .eee.....nie

Gość kdsfsjn
mnie powiedział, że zginę w wypadku w ciągu roku. Minęło 10 lat i jakoś żyję (nawet całkiem nieźle) :-)

Gość jestem jestem
z tymi wróżbami to bzduuuura wielka i tyle :)

Gość moze przyszłóśc to
az tak sie nie sprwdziła mi....ale wszystko co mi powiedziała o terażniejszosći to była prawda. Az byłam w szoku.

Gość gość
wrozki sa rozne jak i metody ktore stosuja.Ja sie natknalem na telepate, ktory pomimo tego ze nie chcialem przepowiedzial mi przyszlosc czytajac z moich mysli podczas rozmowy telefonicznej i tu wcale nie ma nic do smiechu bo ja przez dwa lata z tym walcze i co bym nie robil to zawsze mi sie przypomina to co mi mowil kiedy dane zdarzenie faktycznie ma miejsce.Nie moglem uwierzyc ze po 10 latach rozstane sie z zona i ze tak sie to wszystko potoczy...malo tego , sa na to niezbite dowody bo ten telepata np.przepowiedzial nawet rozne konflikty na swiecie i to kto bedzie naszym premierem juz dwa lata wczesniej, a ja po prostu czytalem o tym w internecie lub widzialem w telewizji w pozniejszym czasie.Wiem ze brzmi to niedorzecznie ale nawet bylem u egzorcysty, ktory uslyszal przeklenstwa w swoich myslach wypowiedziane przez telepate pol roku wczesniej podczas wspomnianej rozmowy telefonicznej kiedy zrobil tzw.egzorcyzm probny.Kiedys podchodzilem do tego sceptycznie i unikalem takich spraw i do dzisiaj sie zastanawiam dlaczego ja.

Gość gość
Zamówiłam całorocznę przepowiednię u wrożbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i w tej chwili mogę powiedzieć, że sprawdza się praktycznie wszystko. Od spraw miłosnych po zmianę pracy.

nie bo tylko bóg zna przyszłość demony znaja tylko przeszłosc bo sa przy człowieku i wiedza wszystko nawet jak idzie sie srac to sa razem z tobą a przyszłosc to tylko zgadują i potem pomagają jej sie spełnić demony nienawidzą ludzi pozatym to jest grzech zapłacisz własnym cierpieniem i twoje dzieci także będą cierpieć do 4 pokolenia za ten grzech bo grzech jest własnosca demonów

Gość gość
Polecam http://ezowymiar.pl wszystkim, którzy mają życiowe problemy i nie wiedzą, jak sobie z nimi poradzić. Przyznam, że dzwoniłam nie mając większej nadziei na jakąkolwiek pomoc, ale jak widać czasem pomoc potrafi przyjść znikąd.

Gość gość
ja polecam wszystkim wrózke ewe jej mail to tarotewa@wp.pl powiedziała mi wszystko i odpowiedziała na kazde pytanie jest godna zufania ma intuicje wiedze oraz wyczułam ze równiez ogromne doswiadczenie duzo z tego co powiedziała juz mi sie soprawdziło a to dopiero miesiąc po wrózbie ja miałam sesje telefoniczna ale mozna tez mailowo na nastepny raz wiem ze skorzystam z wrózby mailowej bo mam juz do tej wrózki pełne zaufanie teraz juz nie boję się niczego wiem że jest ktos na kogo moge liczyc

Gość Ggigg30
Mi wróżka przepowiedziala że rozstane się z facetem (również miłość mojego zycia), że on mnie zostawi i całkowicie się ode mnie odezwie i też nie chciałam w to wierzyć, w zasadzie to machnelam na to ręką że wróżki nic nie wiedzą. Powiedziała że widać przy nim inna kobietę a wówczas myślałam "ta jasne właśnie byliśmy razem w górach i układa się między nami na prawdę dobrze" a jednak po jakimś czasie okazało się że rzeczywiście od 2-3 miesięcy spotyka z inną kobieta, walczyłam jak mogłam ale on był nieugiety spakować mnie, odstawil do moich rodziców i tyle go widziałam. Powiedziała jeszcze ze pojawi się ktoś kto bardzo będzie we mnie zakochany ale będę go odrzucala i też się to sprawdziło. Teraz jestem sama bo też przepowiedziala że długo będę sama ale ze za parę lat pojawi się facet starszy ode mnie - nie zamierzam dopuścić do sprawdzenia tej wyrozby,nie zamierzam wiązac sie z kimś z rozsądku a nie wierzę że będę jeszcze kogoś kochac.

Gość gość
Przez karty przemawiaja demony, merkaba ma racje.

Gość gość
Ludzie nie osłabiajcie mnie. Po co chodzicie do wróżek? Czy to was w jakiś sposób rozwija? Chcecie mieć plan swojego życia??

Gość gość
Np po to ze cos nam nie daje spokoju i chcemy wiedzieć jak to sie skończy

Gość gość
Korzystałam z wróżki bo chciałam wiedzieć czy darować sobie czekanie na miłość. Ludzie dookoła maja mezow/żony dzieci. Chciałam po prostu wiedzieć czy mam na co czekać, bo najgorzej jest się karmić nadzieja. A wiadro zimnej wody na łeb sprowadzilo mnie na ziemię- i o dziwo jest mi z tym dużo łatwiej.

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
mi karty stawia zawsze moja ulubiona wróżka Ewunia i nigdy nie mam żadnych dolegliwości emocjonalnych po jej przepowiedniach zawsze wiem że znajdzie dla mnie dobre słowo właściwą drogę bo czy nie o to właśnie chodzi ? podaje maila do wróżki Ewy tarotewa@wp.pl

Gość Marek

Trzeba być totalnym ...em żeby wierzyć w wróżki. Ludzie, serwisy ezoteryczne to jest ...ona ściema dla ...i. Wymyślanie bzdur i manipulacja na ...ach generuje zysk. Wy na prawdę myślicie, że jak ktoś Wam rzuci garść ogólników to ma moc w słowach? Przecież ja też mogę napisać o przebytej chorobie, o tym, że Pani pozna w przyszłości Pana i się zakocha  - to są jakieś bzdurne ogólniki, które działają na Twoją podświadomość dzięki czemu budujesz sobie model zaufania wobec kogoś kto Tobą manipuluje.