Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaa

dlaczego ladne zgrabne szczuple kobiety maja najwiecej kompleksow?

Polecane posty

Gość agnieszkaaaaaaaaaaaa

wiecej nzi te brzydsze grube itd

Gość Kot z wibratorem w butach
Pokaz te ladne zgrabne z kompleksami.

Gość cośtamcostam
coś w tym jest ... a te kompleksy to przez zazdrosne "pseudo" koleżanki , które na każdym kroku wmawiaja że nie powinno się obierać tak czy inaczej bo np źle się wyglada, za chudo albo coś w ten deseń... Z kolei faceci boja się atrakcyjnych i inteligentnych kobiet i tu teżmoga pojawić się kompleksy bo CI wartościowi nawet boja się popatrzeć w oczy a co dopiero zagadać... A w takich przypadkach nie trudno sobie cos wmówić i...kompleksy gotowe ;)

Gość chyba se kpisz hahahahahahaha
nie wierze ,że czytam

Gość sierpniowa panna
bo im kobieta jest ładniejsza tym jej "przyjaciolki" wiecej dostrzegaja w niej defektow o czym oczywiscie ja informuja....a to nie ta fryzura (najlepiej obetnij sie na lyso) albo nie ten cien na oku, albo... chyba masz a krzywe zeby, jestes za chuda - idz zrob sobie badania, o przyszcz ci wyskoczyl, nie mozesz nosic takiej bluzki bo masz za maly biust, wlosy ci sie przerzedzily, nie pasuje ci taka spodnica... i tak dalej :P... a co do mezczyzn....Ci wlasciwi bardzo czesto obawiaja sie odrzucenia, a tempaki lgna jak muchy.... myslac ze ich koledzy beda im zazrdroscic takiej d**y

Gość zgadzam się dlatego nie mam
zbytnio koleżanek nawet wole facetów

Gość a dlaczego zaraz
Ładne, szczupłe, zgrabne kobiety nie mają komleksów. JA mam kompleksy bo mam powody ku temu. :O

Gość kassandrrrra
ja mam takąkoleżankę - jest piekna - wszyscy znani mi faceci tak twierdza w tym moi bracia i ja też-ciemna karnacja, ciemne duże oczy, pełne usta, 168 wzrostu zgrabniutka, no ideał a ciągle taka niezadowolona z siebie - a że kolezanki to pizdy najczęściej to fakt bo my się przyjaźnimy od zerówki ale jej koleżanki ze studiów jak ich posłuchałam to takie harpie że by ją w łyżce wody utopiły - te ich porozumiewawcze spojrzenia i jeszcze myśląże tego nie widac jak ją obserwują i jakie są - masakra

Gość no dlatego koleżanki nigdy
na poważnie serio ;) kiedyś sie zaprzyjaźniłam ze współlokatorką i był to błąd wielki

Gość też mi wkręcała głupia małpa
a ja głupia się dałam