Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieciecoooooooooooo

napiszę wam, że sobie myślę tak...

Polecane posty

Gość wieciecoooooooooooo

każdy sobie coś tam może myśleć nie, ale każdy ma swój charakter i się nie da zagłuszyć jakimś downom. Poglądy i tak dalej. Dlaczego akurat ja nie mogę sobie być sobą? Mam się podpisywać pod jakimiś gównami? A z jakiej paki? Zeby to choc prawdziwe było, nie? Nie można dać się zmanipulować świniom i świrom. Trzeba walczyć. AMEN. Tak uważam.

Gość ........hmmana
ja też! Amen :D

Gość wieciecoooooooooooo
Nie można się poddać złodziejom i głupkom. Trudno - czasem trzeba wyjechać żeby nie schamieć do reszty. Pewnego dnia zacznę rzeczywiście rysować na kartce penisy albo nie wiem co pisać opowiadania o seksie czy nie wiem co rysować ale to nie o to chodzi tak myślę. Jeszcze żeby mi płacili przy okazji, ale głodem się do mnie pierdolce dobierają. No to ja ogniem - też żywiól nie? :(

Gość ...bleffff...
jarałeś dzisiaj coś?

Gość wieciecoooooooooooo
Są 4 żywioły nie? Głod, woda, ogien i wojna. No to jak na mnie głodem to ja ogniem. Tak myślę. Bo co wojna? Woda to trudno kogoś zalać, ale podpalić - raz da, nie? Albo też zagłodzić, ale tych chujków nie umiem zagłodzić. Musiałby mi ktoś pomóc. Takie chuje jebane - ale i im damy rade. Z czasem.

Gość wieciecoooooooooooo
A może wojne wypowiem otwrcie? Nie ma na co czekać nie? Wojnę i głod przy okazji - jak przystało na mnie.

Gość wieciecoooooooooooo
Boże jak ja się wyrażam skandalicznie. Ale co? Kto mnie do tego zmusza? Ten naród obłędny. Swinie nieludzkie. I tyle :(