Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika free

fryzjer żory

Polecane posty

Gość gość
No jeden by się znalazł

Gość gość
Ja uwazam ze bardzo dobra fryzjerka jest Pani Dominika z salonu Delusz -rewelacja!!!

Gość gość
A co juz przeszly Jej fochy? Bo jak ostatnio byłam to prostowala sobie wlosy i odprawila mnie z niczym twierdzac ze nie ma czasu

Gość gość
I tak wszyscy wiemy ze jestes cholernie sftustrowaną fryzjerą po wszystkich pozytywnych komentach od razu plujesz jadem, myslisz ze to zniecheci zadowolone klientki do kolejnej wizyty..........?

Gość gość
Zadowolone klientki..najpierw trzeba je miec

Gość gość
Wysilasz sie na tym forum od pewnego czasu znamy juz ten twoj styl wypowiedzi.co pozytyw to od razu chamskie obsmiewanie, ale rozumiem twoja gorycz nie masz klientek to siedzisz w necie i produkujesz zlosliwe i głupie posty

Gość gość
Skonczcie pierdzielic jak nie macie co robic to szkolic sie bo nic nie umiecie, fryzjerki od siedmiu bolesci

Gość gość
Wlasnie uczyc sie bo strach isc zeby nie spalily wlosow albo nie obciely krzywo, a kloca sie jakie to dobre sa, trawniki strzyc

Gość nobschrislaso1987vmcso
mieszkam niedaleko żor od niedawna jest tu jakiś dobry fryzjer który umie dobrać fryzurę a nie tylko pytać co robimy,ja nie wiem w czym mi dobrze a przeważnie słyszę jak panią obciąć.... Efekty są marne,bo ja nie wiem co da się zrobić a fryzjerki odcinają mi końcówki i ciągle mam to samo porażce coś. Jasne http://fc.cx/r

Gość flasrarencomb1986qrgmk
no widze że kilka dziewczyn też dotarło ;P ja niestety sie przeprowadziłam z Żor do Wrocławia i mam problem bo tu fryzjerzy jakoś inaczej słuchaja chyba ja swoje a oni czałkiem inaczej :/ Jasne http://yo.io/fPtM

Gość daybagate1984ytlpu
no normalnie szok! od tygodnia mam nową fryzurę byłam u tego wizazysty czy stylisty na korfantym i nic nie muszę robić z włosami wysusze poczochram palcami i już, pierwszy raz nie mam problemu z ukladaniem fryzury szkoda ze mam męża bo przydałby mi się taki fryzjer prywatnie hihi a mój niestety węgiel fedruje ... Czemu nie można mieć wszystkiego... Jasne http://gay.gl/bZUz

Gość gość
Napisales dokladnie to samo na 1stronie jako Magda em wpis z 18.06.2009-co za kompromitacja!!! Jak chcesz sie podszywac pod klientki to zmien plyte. PORAŻKA

Gość gość
To nie ta sama osoba, te świeże maja jakieś linki do tabletek dla impotentów

Gość gość
Forum bez sensu-wklejaja przypadkowe watki, nie szanuja użytkowników

Gość lotburima1983qjveh
niedawno byłam u wyżej wymienionego Pana fryzjera i jak się miło okazało to mój były fryzjer z czasów akademickich pracował wtedy na śródmieściu w Warszawie,polecam z całego serca bo moje włosy nie jedno widziały a Darek zawsze je ratował,niesamowite jaki świat mały jest.. Jasne http://imx.tw/bKVB

Gość cumsjepodtinf1980aoukv
niedawno byłam u wyżej wymienionego Pana fryzjera i jak się miło okazało to mój były fryzjer z czasów akademickich pracował wtedy na śródmieściu w Warszawie,polecam z całego serca bo moje włosy nie jedno widziały a Darek zawsze je ratował,niesamowite jaki świat mały jest.. Jasne http://www.aqd.nl/e49Z

Gość rinumope1984ewdjz
tam mojej koleżance która miała zniszczone pasemka zrobili extra kolor tak i sie spodobał że sama się też zapisałam mam nadzieję że wyjdzie równie ładnie chociaż ja mam straszne siano ;/ Jasne http://lastmesa.com/miurl/o

Gość Malwina11
Był ktoś w trendach ? Bo sie wybieram

Gość gość
No normalnie szok. Faktycznie. Hehehe. Wklejanie postów z 2009 roku. żenada :)

Gość gość
na korfantego już nie ma tego słynnego pana, przeniósł się gdzieś i strach iść do salonu fryzjerskiego, bo można się gdzieś na niego natknąć, nie rozpoznać i nie uciec

Gość gość
Znamy te twoje wiejskie podejscie do zycia wiec zamknij ryj bo smierdzisz wypisujesz pierdoły i na poklask liczysz

Gość gość
Wiem kto podszywa sie pod fryzjerow to kosmetyczka z jednego z osiedli w zorach,jest daremna a wydaje sie jej ze cokolwiek wie,koleznaka slyszala jak chwalila sie ze czasem trzeba komus tylek obrobic zeby wesolo było,lubi takie akcje

Gość gość
Sama reklama tutaj. Kazdy reklamuje swoje. Ja bylam raz w salonie Art u p. Piotra i nigdy wiecej! Cena wygorowana, a jak wyczuja ze za granica osoba pracuje to placisz podwojnie!!! Nigdy wiecej!!! Za taka sume co mnie skasowali to samo bym miala w innym salonie za polowe!!! zlodzieje!!!

Gość gość
ja z Katowic jeżdżę specjalnie do Bytomia do http://salon-bw.pl/ - schodziłam w Katowicach mnóstwo salonów i nikt nie zadbał o moje włosy tak jak dbają tam! Świetne miejsce. Znają się na rzeczy, potrafią podpowiedzieć jak dbać o włosy. I do tego mam teraz świetnie dobraną fryzurę. :)

Gość gość
Stowe za obciecie chcecie w tym bytomiu,dziwne nie jest ze klientow brak.

Witam, Jestem fotografem z Żor, szukam sprawdzonego fryzjera/fryzjerki, który mógłby być zainteresowany współpracą w zakresie stylizacji fryzur do sesji zdjęciowych. Szukam przede wszystkim osoby mogącej dojechać na plan zdjęciowy w Żorach lub okolicach i gotowej do ułożenia fryzury czasami w warunkach polowych.

Gość gość
Fryzjer z vizage jest na centralnej za sądem a nie na osinskiej ani na ogrodowej

Gość gość
I kogo to obchodzi Zochorek jest najlepszy,nawet avanti jest gorsze,w zorach wszyscy chodza do Zochorka i tyle.

Gość gość
Potwierdzam u Zochorka poziom bardzo przeciętny , blond wychodzi bardzo żółty. Brak pojęcia o kolorach.