Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwniczka prawiczków

Dziewczyny nie dającę szansy prawiczkom wpisywać się!

Polecane posty

Gość Glupie gadanie
ja moge ci umyc okna, tylko najpierw musze u siebie

Gość guziokoez
JA moglbym miec dziewczyne tylko pod jednym warunkiem musialbym zarabiac 5 tys netto albo wygrac w lotka niestety nie wierze w Boga i cuda dlatego podejrzewam ze nigdy nie wygram w lotka .. Pozostaje mi samotnosc ..

Ok :D może byc jutro? Nie dziwię się, że prawiczkiem jest ktoś, kto wymyslił sobie co najmniej dziwne kryteria jakie ma spełniać jego partnerka... Jeszcze bedzie tak, że Waszą 'miłością' bedzie całkowite zaprzeczenie Waszych marzeń ;p

Gość Glupie gadanie
A Bog to rozdaje kupony na loterii czy jak wlasna ma kolektoure, kurde tego nie wiedzialem, mozesz podac adres i telefon?

Gość Glupie gadanie
Moze byc jutro, a jak sie umawiamy mam umyc tak po prostu po przyjacielsku czy nowoczesnie za kase albo moze za rozprawiczenie? (tylk pytam nic nie naciskam)

Gość guziokoez
wiem .. Ale wygrana w lotka to szansa 1 do kilkumilionow wiec mało kto wygrywa.. Poza tym Wole nie miec dziewczyny niz chodzić z byle kim ..

Gość guziokoez
gdybym zarabial 2 tys netto to czułbym ze moja dziewczyna by cierpiała , bo wiem jak kobiety lecą na pieniadze .. A chcialbym dac wszystko mojej kobiecie .. Niestety zarabiajac grosze byłbym nieudacznikiem .. Po co komu facet biedak ? Kobiety chca zyciowo zaradnych bogatych facetow , a faceci chca piekne kobiety jak JEssica alba a nie pasztety .

Gość BadZiom
A ja jako prawiczek nie dawalem dziewczynom, zaczepialy mnie juz od podstawowki. Wstydzily sie niektore przysylaly swoje kolezanki, a jak bylem we francji to podchodzily do mnie na alei handlowej i zagadywaly, byly takie ktore przychodzily przez kilka miesiecy, inne znowu sie straznie irytowaly ze nie okazuje im zainteresowania (ciekawe) i jezyk im sie platal (a byly niektore dziewicami ale takze osiedlowymi dupodajkami) i co teraz ze mna? Nie pasuje jakos do tych prawiczkow.

Gość guziokoez
swiat jest brutalny .. Brzydkie albo przecietne kobiety i biedni faceci nie mają szans .. Dla kobiet liczy sie tylko kasa , a dla facetow liczy sie tylko wyglad wybranki Rubik ten u którego klaszcze wasza stara poleciał na młodą wicemiss polonia ,a ona na jego kase ..

Gość Glupie gadanie
ale bajki gadasz, co to ma do rzeczy, widziales kiedys z bliska jak zyja "gwiazdy" ? Ty tez musisz tak zyc jak inni, myslisz ze wszsycy sa tacy sami i kazdy zwiazek jest identyczny, jakis modelowy?

Gość guziokoez
Ja nie mam dziewczyny , bo nie mam kasy ( nie zarabiam 5-10 tys zł )i to jest głowna przyczyna . i praktycznie jedyna ...

Gość guziokoez
W dzisiejszych czasach facet musi byc idealny by miec fajna dziewczyne ..

Prawiczku powiem Ci coś... Dziewczyna zakochała się w chłopaku, był prawiczkiem. Byli razem chyba ponad pół roku. Zerwał z nią, bo wczęśniej spotykała się ze starszym chłopakiem (yyy chyba 5 lat starszym). Nie wiem o co im poszło ale chyba właśnie o 'doświadczenie'. Dziewczyna jest ładna. Chłopak - przecietny, miskowaty. I zgadnij kto płakał ;p ps tez nie mam prawka. jeszcze nie mam :D

Gość Glupie gadanie
wierzysz w baji, siedzisz w domu i sie usprawidliwasz po prostu, ludzie sa rozni, sa takie laski co sa biedne jak mysz koscielna, sa takie ktore sa ladne a musza pracowac i sie utrzymywac bo jakos nikt ich oplacac nie chce. przestan sie smarkac tylko zacznij cos robic, chyba ze jestes kaleka albo chory i masz jakies problemy z funkcjonowanie w spoleczenstwie. I nie marudz, zacznij jesc szpinak, niedlugo bedzie mlody to bedzie mial kopa.

Gość prawiczkl sadza ze kobiety
to prawda kobiety leca na pieniadze .

Gość Glupie gadanie
Ludzie pieprza trzy po trzy i to w wiekszosci, mitomani i prowodyrzy, owszem taacy maja najczesciej duzo zaliczen, ale sa to ludzie niedorobieni z wiecznymi kompleksmi, pomieszani, prawiczkow i dziewic jest calkiem sporo, mysle ze jakies 20 spolecznstwa, poza tym jest sporo singli ktore rycza i daja dupy, i uwaazam ze kazdy prawiczek i dziewica jest w tej komfortowej sytuacji zeby zaczac i byc normalnym czlowiekiem stworzyc rodzine tylko ze nad tym trzeba pracowac a nie przygladac sie jak postepuja puszczalscy, a ci ktorzy sa w zwiazkach tez niech sie przymkna, bo sami kiedys byli prawiczkami. Takze prawiczki DO BOJU - siwat nalezy do was, z odwaga i godnoscia osobista pokazcie na co was stac tak zeby wszystkim antyprawiczkom opadly szczeki. To jest wasz czas prawiczki ;)

"Wg mnie większość Prawiczków za jakis czas Prawiczkami być przestanie. Pojawią się za to następni." w bajki wierzysz? większość jest brzydka, niedoświadczona, nudna albo bezrobotna albo wszystko na raz? zresztą jak by nie był brzydki aki prawiczek to dziewczyny same bo go podrywały od przedszkola :D

Gość tak dziewczyne moga miec
tylko piękni wykształceni i bogaci , a reszta do gazu !!

Gość Glupie gadanie
Brzydki i nienormalny a Wszystkie dziewczyny to miss Ameryki tak i wszsytkimi interesowali sie chlopcy w przedszkolu. znowu glupoty

Gość Glupie gadanie
tak dziewczyne moga miec Właśnie to postuluję do gazu z prawiczkami!

alexia21 wiesz zostawie to rozprawiczenie jakims desperatka bo nikt nie chcial by miec maminsynka i frajera w lozku . a jesli chodzi o mnie nigdy prawiczka nie mialam i nie bede miala. potem jeszcze by mi powiedzial ze on to pierwszy raz ze mna robil a ja juz kogos mialam . " Uprzedzenia masz :p A skoro masz uprzedzenia to powiem ci tak, że faceci mówią, czy to prawiczki, czy nie prawiczki, ze na dziewczyne chca dziewicę, więc skoro nia nie jesteś wnioskowałbym, ze nie nadajesz się do dłuższego związku :p Tak samo jak z tymi uprzedzeniami, że facet po jakims tam wieku prawiczkiem byc nie może, a kobieta dziewica :p Wg mnie to indywidualna sprawa, to tak jakby ktos wchodził mi butami do mojego życia i mówił mi co jest dobre.........ty mówisz że dobre jest to, ale dla mnie może być złe :p Tak prawiczki to maminsynki i frajerzy, a ty tworzysz udany związek, skoro sie tak wypowiadasz i nie jesteś frajerką ??????? Wiesz kiedy człowiek jest frajerem jak go ktos zrobi w balona, np. powie kocham cię a wykorzysta do seksu i zostawi jak zwykła szmate.....(wtedy np wychodzisz na frajerkę) :p Podaj mi człowieka, który nigdy w życiu się nie ośmieszył :p Każdy jest, był, lub będzie kiedys frajerem, bo się uczymy na błędach..

Zaczęła mu przeszkadzać?! Do cholery, wiedział o tym wcześniej! Najwidoczniej nawet prawiczek może okazac się dupkiem... Prawiczku, powinna Ci dać do myślenia troche ta historia. Niekoniecznie dziewczyna, która wcześniej z kimś bbyła jest tą zła, a prawiczek to ten czysty, miły chłopiec... Wolałabym, żeby mój facet się nie puszczał ;p

"w bajki niekoniecznie wierzę... w ludzi jeszcze trochę i owszem" achaa.... ale na pewne rzeczy ludzie nie pójdą 🖐️ "a Wszystkie dziewczyny to miss Ameryki tak i wszsytkimi interesowali sie chlopcy w przedszkolu." a tu o co ci chodzi? :D tylko dziewczyny nie mis ameryki też chcą fajnych... a fajny w wieku powiedzmy 25 lat nie jest już prawiczkiem 🖐️ dziewczynki mająłątwiej... może nie w przedszkolu ale potem to jakiś facet poleci na każdą dostępną " tak dziewczyne moga miec" niby w jaki sposób?

Gość Glupie gadanie
prawiczek i kropka 1987 ty tyle nie medrkuj tylko rob to prawo jazdy i nakop komus do dupy przy najblizszej okazji kiedy cie obetnie wobec jakies laski i zacznij nad soba pracowac bo te brednie ktore tu wysluchujesz to tylko cie pograzaja. Ja znam brzydkich za ktorymi dziewczyny sie nie ogladaja a ktorzy maja dziewczyny i to calkiem calkiem, tylko cos robia, roczulaja sie nad soba nawet w tym zwiazku (najczeciej jak sie upija) bo sa ciamajdami ale cos robia bywaja, i to styka laski same w koncu sie znajduja, przestan o tym myslec tylko sie czyms zajmij, umyj okna, wyrzuc smeci

Prawiczku.. jaki przygodny seks? Była wcześniej z kimś ponad rok. Wiem o tym dziewictwie... I alleluja Ci za to ;) BNB- yyy, na co mają ludzie iść? ja nikogo nigdzie nie wysyłam ;p a tym bardziej na piesze pielgrzymki...