Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwniczka prawiczków

Dziewczyny nie dającę szansy prawiczkom wpisywać się!

Polecane posty

Gość BadZiom
a ja znam takich ktorzy nie sa prawiczkami a dupy niemozebne, gorsi od bab sa i jakos nie robia z tego pogrzebu a nie raz powinni

\"im dluzej bedziesz czekal tym bedzie gorzej\" Co ty nie powiesz alexia21 ... \"masz 22 lata i to nie jest jeszcze nic strasznego\" Ja mam 24, jesteś przerażona? \"przestaniesz wierzyc w siebie i nie bedziesz mogl sie przelamac\" Optymistyczne założenie. Sugerujesz, że my wierzymy w siebie ... zabawne doprawdy. \"a jesli chodzi o mnie nigdy prawiczka nie mialam i nie bede miala. potem jeszcze by mi powiedzial ze on to pierwszy raz ze mna robil a ja juz kogos mialam \" Mieć prawiczka ... już lepiej być gwałconym całą noc w piwnicy. Zresztą, nawet na torturach bym się nie przyznał. \"Wg mnie większość Prawiczków za jakis czas Prawiczkami być przestanie\" Zbieram na wizytę w pewnym przybytku rozkoszy więc tutaj przyznaje rację \"zobaczysz ze ta \"wlasciwa\" sama sie pojawi wkoncu (no chyba ze siedzisz tylko w domu i nie masz kontaktu z ludzmi ;P).. kiedy najmniej bedziesz sie tego spodziewal zawsze tak jest tylko troche wiecej pewnosci siebie.\" Są pewne granice wciskania nam kitu. \"Wiecie co, chciałem już napisać że wy prawiczki to zwykłe d**y jesteście\" Bo jesteśmy

Gość Glupie gadanie
O jest jeden rozważny, przynajmniej ten dupą jest zwykłą. I dobrze, walcz prawiczku albo giń ;)

Gość Glupie gadanie
Rozważny, Alexia21 była gwałcona i poniżana biedactwo i teraz musi być solidarna z tymi co ją wykorzystali i rzucili, wyobraź sobie co to by było gdyby do niej dotarło że to ona jest największą frajerką... no ale w odwodzie są prawiczki na których można sobie pojeździć więc dupa lata i jest OK. Tak sobie mów Alexia21 tak sobie mów

hmm moj zwiazek niedawno sie zakonczyl niestety a moze i stety z przyczyn losowych niezaleznych ani ode mnie ani od niego - glupie nie :/ i dlatego teraz dalam sobie troche czasu na nowy zwiazek. ale tamten byl fantastyczny - byc moze najlepsze 3 lata z mojego zycia - to byl facet z ktorym stracilam dziewictwo. niestety co dobre musi sie skonczyc chyba

na szczescie nigdy mnie zaden facet nie ponizyl ani wiekszej krzywdy nie zrobil . hmm frajerka? czasami bylam jak kazdy popelniam w zyciu bledy

Gość Glupie gadanie
Alexia21 nie odgrywaj tutaj jakiejs wielkiej znawczyni ludzkiej natury, gadania o prawiczkach i o nieprawiczkach i kto ma szanse akto nie bo... "niestety a moze i stety z przyczyn losowych niezaleznych ani ode mnie ani od niego - glupie nie :/ " i widac ze jestes srustrowana "niestety co dobre musi sie skonczyc chyba" tak czy inaczej pleciesz bez sensu, a siebie tluamczysz. Ja teraaz moglbymnapisac ze z pewnoscia jestes frajerka ktora wykorzystal i rzucil, bo przeciez kiedy kogos sie napradekocha to sie go nie zostawia, nawet gdyby niewiem co.

no a jednak. wiesz on nie mial wyboru - nie byl polakiem i pobytu mu nie przedluzono wiec musial wyjechac. moze bylam frajerka ze zakochalam sie w nim ale nie wiedzialam ze tak sie to skonczy bo on byl w polsce od 10 roku zycia i ktoby przypuszczal ze wkoncu mu nie przedluza. nawet jego rodzice sie zalamali - bo nadal sa tu a on tam.

Gość Glupie gadanie
Nie przedluzyli? A z jakiej paki, poza tym moze sie starac ponownie o wize.

alexia21 To trzeba było ślub wziąść, lub wyjechać z nim, są zawsze możliwości :p Ty byłaś leniem, lub on........

no on caly czas sie stara zeby tutaj wrocic bo tu jego rodzice sa ale nie wiadomo co z tego bedzie. wiesz to nie jest anglia czy czechy ze moge sobie tam pojechac. za duzo bym zmienic musiala i zbyt duzo poswiecic. tam juz bym nie mogla sie uczyc, pracowac tez nie bo jezyka wogole nie znam a zanim bym sie nauczyla to mineloby hophoho czasu. tam jest inna religia i wszystko. a tu mam rodzine i wszystkich. jestem jedenaczka jak moglabym tak rodzicow zostawic

slub moglam wziac ale ja nie jestem gotowa na taki zwiazek. kierowalam sie bardziej rozumem niz sercem - moze tu zachowalam sie jak frajerka. tak sie stalo i juz. nasze drogi sie rozeszly. ale mam z nim nadal kontakt :]

a dlaczego nie przedluzyli?od tak po prostu. znam wielu obcokrajowcow (pracowalam w miejscu gdzie ich bylo mnostwo) i wielu nie przedluzono wlasnie w zeszlym roku.

Gość Glupie gadanie
Nie seks a seks. Trzeba czytac ze zrozumieniem i patrzec widzac a nie bezmyslnie tluc co slina i wiatr przyniosa.

alexia21 A mówi się serca nie oszukasz....... Rozumowo wszystkiego nie wytłumaczysz :p Nie mam nic do ciebie, ale coś słabo sie staraliście, lub staracie, aby być razem 😠 Na tym zakończę.......

byc moze masz racje. duzo zrobil tu strach. moj strach zwiazania sie z nim na stale. moze jestem za moda na takie decyzje. duzo mi tez ojciec tlumaczyl zebym nie ryzykowala bo jak nam nie wyjdzie to tylko zycie sobie zmarnuje. ja nie umialam sie dla niego poswiecic tak zby tam jechac poprostu nie umialam. on do dzis pisze mi ze chcialby dalej byc ze mna i ze bylo mu ze mna super. wiem jedno ze to mnie nauczylo zeby nie wiazac sie z obcokrajowcami bo jak sie zakocha to mozna cierpiec. ja juz wycierpialam duzo, mialam depresje mozna powiedziec i juz nie chce tego powtarzac. kochalam go bardzo i wspomnien nikt mi nie zabierze ale to juz koniec

ehh jak tak zaczelam tu opowiadac o mojej historii to znowu jakos przykro mi sie zrobilo i wspomnienia wrocily. a myslalam ze juz sobie z tym poradzilam :(

Gość Glupie gadanie
Prawiczek ty sie o siebie martw albo na ksiedza idz

no stara sie MOZE wroci za rok ale to jest palcem na wodzie pisane. zreszta teraz tez juz ta milosc troche wygasla i z czasem bedzie slabnac i moze jak wroci to juz wogole jej nie bedzie. a mnie bola te wspomnienia ze bylo tak cudownie i bardzo zaluje ze on nie jest polakiem

jak niechcecie faceta prawiczka to nie ja nie widze w tym problemu kazdy szuka se kogos który bedzie mu odpowiadał

Gość Glupie gadanie
a jak bezboznik to juz niemoze byc ksiedzem? Dzisiaj takich mlodych ksiezy jest najwiecej.

Można sobie założyć, że sie prawiczka nie chce, ale jak sie człowiek zakocha to co? to cała ta teoria o wysłaniu prawiczków na madagaskar pryska jak bańka mydlana :D:D

Gość Glupie gadanie
Prawiczki do Gazu, Madagaskar juz zajety ;)