Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwniczka prawiczków

Dziewczyny nie dającę szansy prawiczkom wpisywać się!

Polecane posty

Przeczytałam tylko 2 strony, na resztę nie mam sił... po prostu w głowie mi się nie mieści to co niektórzy tu wypisują... Odnoszę wrażenie, że niektórzy nie mają poważniejszych problemów więc sobie urili coś w główce i zakładają tematy typu \"Prawiczkom mówimy nie\". Byłam tydzień temu na praktyce zawodowej w zakładzie dla nerwowo i psychicznie chorych i proponuję niektórym odwiedzic to właśnie miejsce, bo leczenie wydaje się byc jedyną drogą do rozumu... Brak słów, płycizna tematów i problemów poruszanych na forum razi okrutnie...

Prawiczku - ja Tobie źle życzyć? Mam dobre serduszo... troszke czasem złośliwe, ale dobre :D Narazie działa. Kropek sobie ubzdurał coś... a sam zobaczy, że będzie inaczej. ;)

Wypiłam przed chwilą pół litra i przyszłam wojowac na forum o szacunek dla prawiczków:):):) Czekam teraz aż jakiś zbulwersowany moją wypowiedzią forumowicz pójdzie ze mną na pyskówkę:):):)

Gość Glupie gadanie
kotta liczą się tylko zdrowi, silni, piękni, bogaci no i inteligentni a reszta się nie liczy i nikt ich nie kocha, tylko ten co kocha może z kims byc! Tyle ci powiem, nie znasz sie i juz.

Gość Glupie gadanie
Zaraz, moment, zaraz. Prawiczek jest z kropką? A to cwaniak jeden!

Gość Glupie gadanie
A czyja jest kropka?

Glupie gadanie Moja znajoma też ostatnio powiedziała mi, że prawo do rozrodu powinno należec się tylko pięknym i inteligentnym ludziom. Tak więc muszę was skumac ze sobą, bo widac znajdziecie płaszczyznę porozumienia:):):)

Gość a co sądzicie o mnie
? Mam 30 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość Glupie gadanie
do gazu!

Gość Glupie gadanie
kotta ale ona chociaz ladna i inteligentna czy tyko taka odgrywa, bo wiesz ja to jestem z rodziny ksiazecej, piekny jak apollo a madry jak sam zeus, bardzo duze wymagania

Prawiczek Lubię %, nawet bardzo lubię...i powinno mnie to skłonic do jakiejś refleksji i wyciągnięcia mądrych wniosków ale... nic z tego:):):)

Trudno mi ją ocenic, bo znam ją 18 lat ale według mnie jest ładna i inteligentna, może nie aż taki z niej bystrzak i omnibus jak z Ciebie ale jednak:) Co za świat, co za ludzie!?:):):):):)

Gość Glupie gadanie
Trzeba by sie z nia dogadac, ustalic wszystko, uwiesc a potem zostawic i powod podac ze to dlatego ze uwaza ze tylko piekni moga sie rozmnazac. (ciekawe co by powiedziala na brzydkiego milionera)

Ojjjj lepiej żebym ja jak najrzadziej była pijana, bo w takim stanie jestem zbyt: -szczera -gadatliwa -kłótliwa ;)

Gość Lit
@Alexia21: pytałaś: "wy po prostu nie macie zadnego pociagu seksualnego do kobiet czy po prostu czekacie na ta jedyna lub wychodzicie z zalozenia ze po slubie? " W moim przypadku (jestem 23-letnim prawiczkiem) żadne z wymienionych. Po prostu za każdym razem zakochuję się bez wzajemności i okazuje się, że dziewczyna, którą jestem zainteresowany, ma już kogoś - i jeszcze nigdy nie udało mu się natrafić na wolną. Widać mam pecha. O brak pociągu do kobiet nie można mnie podejrzewać. O wspomniane przez inne osoby "ciotostwo" itp. też nie.

Gość X77
Na normalnym forum to takie tematy powinny być usuwane a idiotki je zakładające powinny być banowane. Przez takie tematy i takie osoby jak autorka tego wątku wielu niedoświadczonych wrażliwych chłopców potem nabawia się pogardy do kobiet.