Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwniczka prawiczków

Dziewczyny nie dającę szansy prawiczkom wpisywać się!

Polecane posty

Gość Glupie gadanie
BNB stereotypy stereotypy stereotypy, jak chcesz dziewice to jej sszukaj a nie jeczysz ze DODA ELEKTROTA ma juz 25 i nie jest dziewica, DODA jest tylko jedna i tyle, zycie jest naprawde madrzejsze od nas i nie ma tak ze musisz byc prawiczkiem bo nie masz kasy, urody, kazdy cos ma tylko trzeba to w sobie odkryc albo pozwolic odkryc innym. Cokolwiek no, dla jednej bedziesz brzydki dla drugiej smieszny dla jescze innejbeznadziejny. Sam w zyciu spotykam sie ze skrajnymi reakcjami, wlacznie z moimi reakcjami na takie dziewczyny ktore mi sie nie podobaja. Mam swoje zasady i nie zamierzam z nich rezygnowac, i wiem ze sa takie dziewczyny. A reszta to pierdoly, ale trzeba cos robic a nie ciagle sie trzasc ze jak sie okaze ze miala juz 10 facetow, to ty decydujesz a jak sie zawiedziesz to tym lepiej, musisz ISC W OGIEN poprostu, zaufaj zyciu ze nie zginiesz przez to wrecz sie umocnisz.

Gość Glupie gadanie
No i jeszcze najgorsze jest przed laska sie od razu caly otworzyc, wielu z tych ktore one teraz uwazaja za atrakcyjnych tak naprawde to rozne dupy wolowe tylko ze sie zaslaniaja i wyladowuja w jakis sposob. trzeba sobie tez cos znalezc. http://www.youtube.com/watch?v=eEJMzWkKfmU

Gość Glupie gadanie
casertana hehe, a gdzie te okna sa, w galerii centrum ;)

Gość tak dziewczyne moga miec
pieprzyc prawko .. W dzisiejszych czaszach prawko moze kazdy miec ..

Prawiczku i jesteśmy w domu ;p przestań robić to co wg Ciebie podoba się innym,. Zajmij się tym co Ty lubisz... Chyba nie ma nic gorszego, niż człowiek na siłę próbujący dopasować się do reszty...

\"stereotypy stereotypy stereotypy, jak chcesz dziewice to jej sszukaj a nie jeczysz ze DODA ELEKTROTA ma juz 25 i nie jest dziewica, DODA jest tylko jedna i tyle, zycie jest naprawde madrzejsze od nas i nie ma tak ze musisz byc prawiczkiem bo nie masz kasy , urody, kazdy cos ma tylko trzeba to w sobie odkryc albo pozwolic odkryc innym.\" to jest dopiero głupie gadanie :D skąd ci się ta doda ulęgła? :D \"Cokolwiek no, dla jednej bedziesz brzydki dla drugiej smieszny dla jescze innejbeznadziejny.\" bzdura 🖐️ sącechy nieatrakcyjne dla każdej 🖐️ \" A reszta to pie**oly, ale trzeba cos robic a nie ciagle sie trzasc ze jak sie okaze ze miala juz 10 facetow, to ty decydujesz a jak sie zawiedziesz to tym lepiej, musisz ISC W OGIEN poprostu, zaufaj zyciu ze nie zginiesz przez to wrecz sie umocnisz.\" to też jakieś głupoty i nie na temat 🖐️ \" yyy, na co mają ludzie iść? ja nikogo nigdzie nie wysyłam ;p\" i ludzie teżsię nie wysłajątam gdzie im nie pasuje 🖐️ więc możesz sobie w ludzi wierzyć... rozumiem, że pewnie chodzi o istnienie tzw. \"wartościowych ludzi\" :D czy coś podobnego ale nie zmienia to faktu, że na byle co nie poleca :P

Gość Glupie gadanie
A w ogole to glupie gadanie, niejedna laska zostala nabrana przez kolesia ktory ja bzyknal i udawal ze juz wczesniej uprawial seks, tylko ze tego nie powiedzial, szczegolnie jezeli mowimy o dzieciach w wieku 15-19 i tych okolo 20stki, wiekszosc nie ma wielkiego pojecia o zyciu i tyle. A pieprzenie ze prawiczki to czy prawiczki tamto to zwykle ploty spod klatki gdzie sie uczyli zycia. Normalny czlowiek nie widzi w tym problemu bo kazdy kiedys byl prawiczkiem i nie jestes w stanie tego z cala pewnoscia stwierdzic.

Gość Glupie gadanie
BNB, jakie cechy ? Ze masz malego ptaka czy duzo glowe? marudzisz i tyle, albo sie odnos konkretnie.

No wiesz... ja nie chciałabym być z kimś kto udaje kogoś kim nie jest. BNB - 'wartościowi ludzie' to gatunek umierający. A kafe to potwierdza ;p

Ooo i znowu zgadzam się z 'głupie gadanie'. Ostatnie zdanie, sobie Prawiczku weź przepisz, wydrukuj opraw w ramke i powieś nad łóżkiem!

Gość prawiczek incognito
Nikt nie jest idealny jesli chodzi o wyglad, a typowych przystojniakow jest zdecydowana mniejszosc. Kazdy ma jakies wady. Dlatego ja wiem, ze to, ze jestem prawiczkiem jest spowodowane tylko i wylacznie moimi kompleksami. Ale staram sie z nimi walczyc.

Jesli ktos nie wyglada tak, ze dziewczyny maja na jego widok odruch wymiotny, to powinien miec odwage, zeby sobie znalezc laske.

Haha a teraz przeczytałam temat postu. Wypowiadam się chociaż nie mam nic do Prawiczków (o ile nie zaczynają mnie umoralniać i pieprzyc głupot). Oj, gdzieś w tv mówili, że Polacy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem.. Prawiczku, yyy... co za dużo to nie zdrowo ;p

nie napisalam ze prawiczki to maminsynki i frajerzy tylko tak napisalam o tym jednym ktorego ja znam. poza tym chciec a moc to dwie rozne sprawy - niestety dziewic jest bardzo malo a znalezc jeszcze jakas naprawde fajna (inteligenta, ladna, kochajaca) jest bardzo ciezko.

Gość prawiczek incognito
dziewczyny maja odruch wymiotny kiedy widza chudego kolesia.

zobaczysz ze ta "wlasciwa" sama sie pojawi wkoncu (no chyba ze siedzisz tylko w domu i nie masz kontaktu z ludzmi ;P).. kiedy najmniej bedziesz sie tego spodziewal ;) zawsze tak jest tylko troche wiecej pewnosci siebie.

i wiem ze dla wielu dziewczyn prawiczki wydawaja sie tacy słodcy i niewinni i jeszcze bardziej je pociagaja :)

alexia21 Nie gniewam się :classic_cool: A tak poza tym to nie ma dwóch takich samych ludzi, więc człowiek człowiekowi nie równy :p Ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie, czy tworzysz udany związek ???? Jak nie chcesz to nie pisz ;) Mnie to tylko ciekawi.........

Gość Glupie gadanie
Wiecie co, chciałem już napisać że wy prawiczki to zwykłe dupy jesteście a nie żadne PRAWICZKI, ale dając wam szansę pomyślałem sobię że tak ostatecznie to nie jesteście ostatnimi dupami, bo są conajmniej dwa rodzaj gorszych dup niż wy. Feminazistki, młodzi socjaldemokraaci (pryszczaci) i pedały, znaczy się geje. także marudzicie zwyczajnie i może jesteście pedałami tylko się ukrywacie

BNB to co niby kształtuje mężczyzne? Dom, syn i drzewo? To większość mężczyzn, których znam powinno mieć w dowodzie NN przy określeniu płci ;p