Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwniczka prawiczków

Dziewczyny nie dającę szansy prawiczkom wpisywać się!

Polecane posty

Gość guziokoez
Mam duze wymagania wedlug siebie ktorych nie spełniam ... Wiem inni gdyby zarabiali 1500 zł netto to by moze chcieli miec dziewczyne , ale nie ja ! Ja musze zarabiąć 5 tys zł .. JEsli tyle nie bede zarabial to nie bede chcial miec dziewczyny.. Poza tym mialbym wyrzuty sumienia ze moje dziecie zyją w biedzie , bo tatus zarabia marne grosze .. JEstem nieudacznikiem i nie potrafie robic pieniedzy.. JEstem zdania ze tylko bogaci ludzie mogą miec dzieci , dziewczyny .

Gość guziokoez
jezeli chodzi o mj wyglad to nie mam kompleksow , bo widze ze sie podobam kobietom ..

Gość Glupie gadanie
Alexia21 STOP STOP STOP STOP STOP W tych kwestiach nie powinien wiedziec wiecej, zycie nie konczy sie na seksie, jak juz to na smierci,. a jesli facet powinien cos wiedziec to o zyciu. Ale jezeli dla ciebie w zyciu najwazniejszy jest seks i tylko seks to sie nie dziwie. Gorzej bedzie jak juz nie bediesz mogla tego seksu uprawiac, istne piekło. Szkoda czasu. Chyba otworze szkołę dla prawiczków to możę być dobry interes a przecież widać czarno na białym że w dzisiejszych czasach nawet najgorszy prawiczek ma szanse, tyle psutych naiwnych i niekumatych lasek wszędzie.

Gość ania27_1
facet który jest prawiczkiem w wieku 26+ to nie mężczyzna, związek z nim będzie przypominał koszmar. prawiczki macie wy jaja w ogóle? idźcie sprawdzić u siebie poziom hormonów bo to nie normalne jest żeby nie ukisić ogóra to tego wieku.

Gość Glupie gadanie
guziokoez ;) jajcarz z ciebie

Gość guziokoez
skonczylem studia , a teraz bede robił za marne 1500 zł .. JEstem przegrancem ..

Już zaczyna mi się robić niedobrze od wojny prawiczki kontra reszta świata i dowrotnie... Ludzie nie macie innych problemów? Jak się komuś nudzi mam okna do mycia ;p

Gość Glupie gadanie
prawiczek i kropka 1987 i dlatego wieksszosc facetow ma wgrane taki film jak ty, czuja kompleksy, wystarczy powiedziec slowo i juz wpadaja w agresje. Wiem jak ;) Ale skoro tak to udawaj znawce tematu, laska i tak tego nie wykuma skoro ma takie podejscie do tematu. Pamietaj ze kazdy kij ma dwa konce.

A tak na marginesie... pytanie ilu z prawiczków na kafe, zostanie 'dożywotnim prawiczkiem' ;p

Nie no padłam. Po zachowaniu widać że facet to prawiczek:-) Wiece co, sami sobie te bujdy nakręcacie....

Gość Glupie gadanie
a niech zostaja nawet po zywocie, komu co do tego?

dla mnie jak i dla wiekszosci ludzi seks jest wazny (nie mowie najwazniejszy) ale jak w tych sferach sie nie uklada to i w inniych zaczyna sie psuc. aczkolwiek znam dziewczyny ktore bardzo lubia prawiczkow gdyz lubia dominowac ale niestety to zazwyczaj konczy sie na ich rozprawiczeniu hehe

Gość Glupie gadanie
Alexia21 jak moze sie nie ukladac w TYCH sprawach, powiedz mi cos sensownego konkretnego co to znaczy a nie tak jedziessz ogolnikami. Co to znaczy ze sie nie uklada nie wiedza w ktora dziurke maja wlozyc czy co do cholery?

Gość kasia2000
to w ogóle są jeszcze tacy co nie poruchali a są już pełnoletni? OMG! jeśli nie kastraci to nieprzystosowani do życia w rodzinie.

Gość Glupie gadanie
prawiczek zamiast zostawac prawiczkiem zostan prawniczkiem, sam sie rozprawiczysz przez ilosc klientek jaka bedzie cie odiwedzac, prawo prawdopodobienstwa mowi ze w koncu sie rozprawiczysz.

Gość Glupie gadanie
prawiczek dlaczego nie masz prawka?

Gość guziokoez
A tak na marginesie... pytanie ilu z prawiczków na kafe, zostanie 'dożywotnim prawiczkiem' ;p ja zostane

prawiczek i kropka 1987 ale wiesz ze im dluzej bedziesz czekal tym bedzie gorzej. teraz masz 22 lata i to nie jest jeszcze nic strasznego ale z roku na rok bedzie gorzej w sensie ze przestaniesz wierzyc w siebie i nie bedziesz mogl sie przelamac wiem to po moim znajomym o ktorym pisalam wczesniej probowal znalezdz dziewczyne a teraz stwierdzil ze nie ma na nie czasu.a kazdy wie ze po prostu nie chce sie przyznac ze znalezc nie moze . tylko ze on ma z tym gorzej ze to totalna oferma np musi wrocic do domu na dana godzine, nie ma czasu bo mamie musi zakupy zrobic, nie moze bo babcia nie chce go puscic.

Gość Glupie gadanie
to go rozprawicz alexia21

nie uklada sie w tych sprawach tzn ze np: mezczyzna nie potrafi zaspokoic kobiety lub na odwrot, nie spelniaja swoich oczekiwan przez co coraz rzadziej to robia a potem sa klutnie z innych powodow ale o tym podlozu. ps. nie wiem tego z doswiadczenia ale znam wiele par i widze oraz slysze jak mi sie zwierzaja. tak niestety jest

wiesz zostawie to rozprawiczenie jakims desperatka bo nikt nie chcial by miec maminsynka i frajera w lozku . a jesli chodzi o mnie nigdy prawiczka nie mialam i nie bede miala. potem jeszcze by mi powiedzial ze on to pierwszy raz ze mna robil a ja juz kogos mialam .

Gość guziokoez
wiele ludzie jest prawiczkami .. Sa to najczesciej nieudacznicy .... Poza tym nasz problem polega na tym ze im starsi jestesmy tym wiecej wad widzimy w kobietach , tym bardziej nas denerwuja i tym trudniej stracic prawictwo... Najlepiej zrobic to wczesnie .. Stary prawiczek przyzwyczaja sie do swojego zycia , nie chce go zmieniac cieszy sie tym ze nie ma obowiazkow , nie musi nianczyc dzieci ..Lubi swoje zycie i wszelkie zmiany są dla niego nie do zakceptowania ..

Gość guziokoez
poza tym mpj problem polega na tym ze chcailbym miec na dziewczyne modelke albo jakas piekna kobiete .. Za przecietnymi sie nie ogladam ..

Gość guziokoez
no i prawiczki widzą w kobietach zdziry .. Zawsze marzyli o pieknej dziewczynie , dziewicy , a laski w ich wieku zaliczyły juz kilku facetów .. Dlatego wydaja sie nieczyste..

Prawiczku, nigdy nic nie wiadomo. Masz dopiero 22 lata. Jeśli wiesz co będzie za 10-20 to powiedz mi, czy będę zyła długo i sczęśliwie? Wg mnie większość Prawiczków za jakis czas Prawiczkami być przestanie. Pojawią się za to następni. A Kropek w końcu zostanie rozkropkowany... w najmniej oczekiwanym pewnie momencie dla niego ;)

Gość Glupie gadanie
guzikoez a na taka trzeba kasy nie?

Gość guziokoez
Ja nie zostane byc prawiczkiem .. MAm silną wole .. Moj problem to zbyt mocny charakter , silniejszy niż poped seksualny.. JAk sobie cos wymysle to trudno mnie od tego odwiezc ..

Gość guziokoez
a na taka trzeba kasy nie? Wlasnie .. Modelki leca na bogatych przystojaniakow .. JA niestety jestem biedny .. Chociaz na urode nie narzekam

''Stary prawiczek przyzwyczaja sie do swojego zycia , nie chce go zmieniac cieszy sie tym ze nie ma obowiazkow , nie musi nianczyc dzieci ..Lubi swoje zycie i wszelkie zmiany są dla niego nie do zakceptowania .'' z tym sie zgodzić nie moge. Mieszkam sam i wcale mnie to nie cieszy, że robie wszystko tylko dla siebie.