Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjhjhjhhg

Czemu dziewczyny jesteście takie łatwe?

Polecane posty

czemu czemu :O po 1 to ich wybor po 2 jak nie robisz za materac to guzik Ci do tego po 3 sex jest dla ludzi po 4 lepiej sie poznac przed slubem wspolnie mieszkajac niz po slubie zaraz sie rozwodzic ;)

Gość camember
te verde, ja nei popadam w skarajnosci ja zeby pojsc z kims do lozka musze te osobe znac, szanowac i kochac, dlatego nie moglabym zrobic tego w tym "kiblu" na pierwszej randce. mam przyjaciolke ktora poszla z facetem po 2 tyg. i o dziwo jej nie ukamienowalam:D dziwne jest dla mnie to ze ludzie chodza na imprezy tylko po to zeby kogos zaliczyc, i to co impreze inna osobe:P w tej kwestiii rzeczywiscie moge byc zacofana:P

Gość ill granda prowokatorek
Polacy to robią bo kurewstwo mają we krwii

Gość bez odbioru
Kropek, nie mówię przecież o PRAWDZIWOŚCI INFORMACJI, ale o PRZEJMOWANIU SIĘ nimi. Kolega przespał się z jakąś panną... no i? Nie wyszło im albo było to obustronnie na jeden raz, albo nawet on czy ona nie chcieli kontynuacji. Może ona nie pasowała do niego, ale do Ciebie by pasowała? Ale nawet jej nie weźmiesz pod uwagę, bo ten straszny, brudny seks uprawiała :-o aaa no i kolega by się śmiał, że masz dziewczynę, z którą on spał :P Dziecinada jak dla mnie. Ale to Twoje poglądy i masz do nich prawo. Tylko nie zafiksuj się na to, że TWOJE poglądy powinny obowiązywać wszystkich, bo ja na ten przykład mam je w odwłoku :) Bez urazy ;) Znam co najmniej 2 kobiety, z którymi spał mój obecny mężczyzna. On zna chyba 80% facetów, z którymi ja spałam. Masakra, nie? :D

bez odbioru i tak trzymaj! Zawsze jak ci sie znudzi z mezem to masz jescze te 80% z ktorymi mozesz ten brudny seks uprawiac, straszne nie?

Gość Głupie Gadanie
Prawiczek ty sie nie liczysz, ty jakis jestes inny, sciemniasz cos caly czas, ze jestes brzydki, ze koledzy chca cie pograzyc, nie wiem ty jakas ciota jestes a nie prawiczek

Glupie gadanie, ja bym jeszcze chciala dopytac o ten post: "jestes idealna pustaczka, kochamtakie kobiety sa najlatwiejsze i szybko przechodza do rzeczy" Chciales mi ublizyc, czy serio mowisz [ze kochasz puszczalskie, a nie ze ja taka jestem, bo to akurat wiem lepiej i nie musze pytac]?

Prawiczek moze zapisz sie do AA bo to juz pod alkocholizm podchodzi :D i co tu sie dziwic , zes prawiczek :D jak wiadomo ze po alkocholu nie stoi :P:P

Prawiczek z kropka 1987 ty jestes jakis staroswiecki, jaka swietosc? Frajerow trzeba obcinac, ciagnac lacha z nich i tyle, prosta pilka, trzeba byc twardym a nie mietkim

Gość ogrodnica
Bo to męski naród sobie wychował tak dziewczyny dzisiaj jak się nie prześpisz z swym lubym do miesiąca czasu to ci powie adios, faceci to lenie i czekają na szybki seks bez zobowiązań bo jak dochodzi do poważnego długiego związku to Ci powie że on ma jeszcze na to czas żeby się z kimś związać hulacie do woli a babki idą na łatwiznę tak jak je tego nauczyliście. Dlatego wole być sama :D

Gość Glupie gadanie
te verde, a co takie jakies nadasane powazne paniusie to nie dadza, dlatego najpesze sa takie puste, co ty nie wiesz co chlopaki gadaja? Widac ze jestes jakas zacofana, moherowy beret alboco. Najlepsze sa puste laski bo latwo lykaja bajere, a jak sa ladne to juz w ogole rewelacja.

Gość chce byc latwa...jestem latwa
ja tak bardzo chce byc latwa ale faceci sa jacys do doopy

do dupy tez, trzeba byc elastycznym i namietnym kochankiem, kazda kobieta to lubi

ale ja proponuje i nic...kurna jak ja chce byc latwa!!!!

a ladna jestes czy pasztet jakis?

nie no pasztet z pieczarkami, umowisz sie?

pewnie ale wrzuc zdjecie najpierw nie bede ryzykowac pieczarek

Gość ogrodnica
po prostu nie ma porządnych chłopów i już :D

sam wrzuc,,,fascynujacy jestes...podoba mi sie jak tu sie powaznie udzielasz

i porzadnych bab! :D

faceci ogolnie to doopy...i tu moj przyklad:))))

a baby to ogolnie to sraki :) niestety

wiesz Prawiczek , zebys Ty sie kiedys na takiej porzadnej nie przejechal :D a jak bedziesz zapijaczony to zadna porzadna Cie nie zechce:P

no co ty?! i ty w taka srake wchodzisz, a fu

prawiczek, na erotycznym temat dla ciebie, lec chlopie, lec

Gość ogrodnica
porządnych bab jest od groma tylko żeby z taką być to się trzeba trochę wysilić

prawiczek a co to jest etyka osiedlowa, jest cos takiego? To znaczy bliskie pokrewienstwo wszsytkich z jednej klatki, wymiana mataerialu genetycznego w 3 pokoleniu wujek jest bratem a dziadek synem?

Gość zima dobra rada
tak, ogrodnica ma racje, ale wiekszo sc to takich jak 'głupie gadanie', więc biorą pustą cizie, żeby mogli od razu wyroochać. a nie tam dbać, zabiegać, poznawać się...

Gość Głupie Gadanie
A ty zima to co masz za problem, samotna kolejna zazdrosnica pasztet ktorego nikt nie chce?