Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .niepewna

czy możliwe że jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość .niepewna

wiem że już pełno takich wątków , ale zależy mi na waszym zdaniu może któraś z Was tak miała i mi pomoże otóż dzis jest 35 dzień cyklu, okresu nie ma , wczoraj robiłam test wyszedł negatywny, nie bola mnie piersi i nie boli mnie brzuch , jedynie mam bardzo obfity śluz , dosłownie powódź , taki jak w dni płodne mam wrażenie że to okres ale sprawdzam i go nie ma praktycznie żadnych objawów ale nadzieja jest bo okres się nie pojawił czy któraś z Was tak miała ?? czy test mógł się pomylić (robiłam go wieczorem) bo nie mogłam się doczekać następnego dnia do rana i wielki PŁACZ :(:(:(

Gość zrob nastepny test
z porannego moczu

Gość zrob nastepny test
zrob rano jak bedziesz na czczo

Gość juka20
może zacznijmy od tego kiedy jakiego zabezpieczenia używacie??

Gość .niepewna
nieużywamy zabezbieczeń i kochaliśmy się w dni płodne a jestem pewna nawet że w dzień owulacji i bardzo chcemy drugiego dzidziusia, ostatni cykl był 33 dniowy , więc na tą chwilę okres spóźnia mi się 2 dzień. dwa lub trzy dni temu bardzo mnie mdliło raz prawie zwymiotowałam, ale nic pozatym , żadnych objawów no i ten obfity śluz taki przezroczysty z białym , prawie jak woda rzadki (sorry za dokładność) no i ten ten negativ :( czy moge mieć jeszcze nadzieje zrobie test jeszcze raz ale dopiero w poniedziałek bo dzis już nie dam rady kupic