Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koksiarka

do tych co uzywaja filtrow na twarz... prosze powiedzcie mi co sie dzieje??

Polecane posty

Gość koksiarka

uzywam filtra z maksymalna ochrona, zeby mi przebarwienia nie wychodzily od slonca ;/ a pomimo stosowania filtra nadal one wychodza ;[[ czemu???

Gość bartra68
Też pojawiają mi się przebarwienia na twarzy latem. Zimą miałam przeprowadzone zabieg Tzw.Fotoodmładzanie, koszt jednego zabiegu wynosił 200 zł, wykonałam ich trzy. Były to dla mnie duże pieniądze, kosmetyczka radziła stosować maksymalny bloker na słońce, ale plamki pojawiają się znowu, choć może słabsze. Pomimo to wolę się troszkę opalić, a plamki przypudrować fluidem, niż wcale nie wychodzić na słońce bo przebarwienia i tak są widoczne, a skóra troszkę opalona wygląda zdrowiej /nie mówię o leżeniu plackiem na słońcu/. Taki już nas los. Myślę, że jest to genetyczne bo moja mama też miała.

Gość koksiarka
to straszne ;[ ja juz mam dosc tego... tyle cierpienia, stosowalam kwasy na twarz zeby to zluszczyc i miec spokoj a to znow ychodzi na sloncu ;[ wszystko poszlo na marne ;/

Gość grabarka
jeżeli ma się skłonność do przebarwień, to trzeba unikać słońca, filtry nic nie dają a kasa wyrzucona, bo po lecie znów się nasilą też mam ten problem i coraz więcej przebarwień