Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalasandra

czy można ukryć romans w małym miasteczku?

Polecane posty

Gość ładna sukienka
spadam, ciao

Gość a z mezem jeszczie sypiasz
no to jak cie nie podnieca mąz to juz chyba nic sie nie da zrobić

Gość kalasandra
Ładna sukienko, nad tym samym do cholerki się zastanawiam!!! Czy to te motyle, czy przywiązanie, szacunek itd. Zastosuję się do Twojej rady, bo wydaje mi się ona bardzo dobra w mojej sytuacji. Mianowicie, pobycie gdzieś bez jednego facia i drugiego. I zobaczymy.

Gość kalasandra
Idę spać. Dziękuję za szczere wypowiedzi dziewczyny.

Gość zeby tylko udalo ci sie wskrze
wskrzesic podniecenie do męza,jakbys sie postarala

Gość malinka truskawka i inne
no i kobieta poszla spac i teraz zupelnie nie wie co robic

Gość wichłacz
Rodzaje seksu Seks głośny Żona skarży się psychoterapeucie: - Mam wielki problem, doktorze. Za każdym razem, gdy jesteśmy w łóżku i mąż dochodzi do szczytu, wydaje rozdzierający uszy okrzyk. - Ależ to zupełnie naturalne, droga pani odpowiedział lekarz - ja w tym nie widzę żadnego problemu. - Ale ja widzę - bo to mnie budzi! Seks cichy Zniechęcony bezbarwnym życiem erotycznym mąż mówi w łóżku do żony: - Dlaczego nigdy mi nie mówisz, kiedy masz orgazm? - Bo cię nigdy wtedy nie ma w domu Seks w rocznicę ślubu W 40 rocznicę ślubu małżeństwo kłóci się zażarcie. Mąż wrzeszczy: - Kiedy umrzesz, postawie ci nagrobek z napisem: Tu leży moja Żona zimna jak zawsze! - W porządku - odpowiada Żona. - A kiedy ty umrzesz, ja ci postawie nagrobek z napisem: Tu leży mój mąż, nareszcie sztywny! Sex w gospodarstwie domowym - Jest po prostu za gorąco, żeby włożyć ubranie - powiedział mąż wychodząc spod prysznica. - Jak sądzisz kochanie, co powiedzieliby sąsiedzi, gdybym w takim stanie wyszedł strzyc trawnik? - Prawdopodobnie, że wyszłam za ciebie dla pieniędzy - odpowiedziała żona. Seks uniemożliwiony Mężczyzna miał okropny wypadek, podczas którego jego męskość zahaczyła o coś i oderwała się od reszty ciała. Lekarz zapewniał go, że współczesna medycyna może przywrócić mu sprawność, ale ubezpieczenie nie pokryje kosztu operacji, uważając ją za kosmetyczną. Koszt ten wynosiłby 3.500 $ za małego, 6.500 $ za średniego i 14.000 $ za dużego. Mężczyzna był pewien, że chciałby średniego lub dużego, ale lekarz nalegał, by omówił sprawę ze swoją Żoną. Mężczyzna zatelefonował do żony i wyjaśnił jej możliwość wyboru. Gdy lekarz ponownie wszedł do pokoju, zastał pacjenta w stanie kompletnej rozpaczy. - Co zatem postanowiliście? - zapytał. - Ona wolałaby przebudować kuchnię.

Gość no juz rozmawialas z mezem
??