Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoopaBlada

Jakie przedmioty na maturze zadajecie/zdawaliście ?

Polecane posty

Gość DoopaBlada

i jakie potem studia ?

Gość Ervika szwedzka
ja teraz wos

Gość voodoo superstar
rozsz. polski, angielski i wos. a studia to pschologia albo japonistyka, zależy jak zdam.

Gość taka jedna z pozka
2 lata temu zdawałam polski podstawe a angielski, niemiecki, geografia, matma rozszerzone :D było wesoło. niestety na SGH mi trochę zabrakło, bo matmę napisałam nieco gorzej, i popełniłam błąd taktyczny zdając niemiecki rozszerzony (zdałam na 78% ale co z tego, skoro oni brali podstawę i durnym przelicznikiem wyszło mi z podstawy 81%... :O) ostatecznie studiuję informatykę i ekonometrię w poznaniu na UE :)

Gość DoopaBlada
Jestem dopiero w 2 klasie ;) Tak tylko pytam ,zobaczyć co najpopularniejsze xd

język polski - poziom podstawowy język angielski - poziom rozszerzony (pisemny i ustny) chemia - poziom rozszerzony biologia - poziom rozszerzony studia: biotechnologia na politechnice, jednak zmieniam w tym roku na chemie na tej samej uczelni

Gość camember
Lasiodora Parahybana czemu zmienilas z biotechnologii??:( ja studiuje na 3roku i jestem zadowolona:)

polski - podstawowy angielski - podstawowy chemia - rozszerzony biologia - rozszerzony Studia: pielegniarstwo, za rok zaczynam dietetykę ;)

camember -> zmieniam kierunek studiów bo nie ma w Polsce pracy po tym kierunku. Jeśli już jakąś znajdziesz to wówczas poszukują na stanowisko biotechnologa/chemika/farmacutyka. Chemik ma o wiele więcej możliwości w Polsce niż biotechnolog. Owszem.. jeśli komuś zachce się wyjechać za granicę po to, żeby mieć świetną pracę biotechnologa, to tak - wówczas takie studia mają sens. Ale nie w Polsce. Polska nie wykłada pieniędzy na rozbudowę zaplecza biotechnologicznego. Wg mnie te studia to pic na wodę, fotomontaż :O

Gość cloud nine
polski, angielski, fizyka, matematyka i geografia. poza matmą wszystkie na rozszerzonym. a teraz studiuję nawigację.

Gość parowka z serem
polak- podstawa ahg- podstawa biologia- rozsz chemia- rozsz studia: rowniez pielegniarstwo, ale tez chce jeszcze isc na dietetyke

J. polski J. niemiecki Biologia Chemia Fizyka Historia sztuki Wszystko rozszerzone

Gość kotka222
polski angielski biologie-rozszerzona chemia -rozszerzona

Gość do skategirl
na dietetyke trzeba rozszerzoną biole i chemie :)?

Gość do skategirl
a na jakiej uczelni chcesz studiowac? uniwerystet przyrodniczy czy akademie medyczne? i jakie miasto? :) z góry dzieki :)

Gość do skategirl
a nie wiesz jak to jest na uniwersytetach przyrodniczych? bo chcialabym wiedziec czy jest moze łatwiej i np z podstawową tez da sie zapchac :D

w maju bede zdawac, polski, gejografie i niemeicki, podstawy wszystko rzecz jasne, a na studia sie nie wybieram, bo jeszcze nikt nie wymyslil dla mnie kierunku :D

Gość studentka dzienna
pol ang gegra wszystko rozszerzone i dostalam sie na geografie i turystyke dziennie i wybralam turystyke i jestem zadowolona :) Krk UEK

Ale co Ty chesz na tym Uniwersytecie przyrodniczym studiować? Dietetykę? To tam w ogóle są takie kierunki? Pierwszo słysze, u mnie na Uniwerku to tylko biologia itp ;)