Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za co spotkał mnie taki los

NIE CHCĘ JUŻ DŁUŻEJ BYĆ KOBIETĄ

Polecane posty

Przestańcie pieprzyć te Bilijne pierdoły. Biblia została napisana przez mężczyzn i dla mężczyzn. Kobiety od wielu stuleci była traktowana przedmiotowo. Dopiero w ostatnim stuleciu kobiety stały się godnymi \"partnerkami\" mężczyzn :D Pierwszą towarzyszką Adama nie była Ewa, tak w ogóle... ;)

biduś dziduś- zazwyczaj mężczyźni szukają miłej, ślicznej, cierpliwej, oddanej i niepowodującej stresów panienki podobnej do ich mamy :D

Gość yousunrise
tak jak kobiety partnera odzwierciedlajacego zachowanie ojca

Gość biduś dziduś
fajnie a ja szukam kogoś kto nie bedzie mi wypominał ze mało zarabiam, że czesto kieruje sie emocjami, że nie jestem twardy , że nie jestem zaradny , że jestem wrazliwy. szukam kobiety z ktora sie bede uzupelnial a nie mamusi .

Gość yousunrise
spokojnie znajdzie sie. Chyba ze jestes po 40 - wtedy prawdopodobienstwo maleje........:O

fajnie a ja szukam kogoś kto nie bedzie mi wypominał ze mało zarabiam , że czesto kieruje sie emocjami, że nie jestem twardy , że nie jestem zaradny , że jestem wrazliwy. szukam kobiety z ktora sie bede uzupelnial a nie mamusi . Napisz jeszcze ,że u Ciebie w domu to mama zajmuje się wszystkim i o wszystko dba. Jest silną kobietą, która potrafiła dać Ci ciepło gdy go potrzebowałeś , prawda? :D To naturalne, że szukamy osoby podobnej do matki/ojca. Od tego się nie ucieknie ;)

Gość biduś dziduś
mam 30

Gość biduś dziduś
lilitka wiesz lepiej ode mnie kogo szukam? do czego zmierza twój wywód? ;-)

biduś dziduś a w którym miejscu się pomyliłam? :D Mój wywód do niczego nie zmierza. Zbyt wcześnie rano na to jeszcze :D

Gość yousunrise
chyba chodzic ma o to ze jestes maminsynkiem (???):O:O:O hm. moze mniej pracuj albo zajmij sie pasją swoja, wyjdz do ludzi albo sie wyprowadz.

Gość biduś dziduś
fajno . to my se pogadali. przejrzałaś mnie . ;-)

Gość biduś dziduś
skoro facet nie jest twardzielem to znaczy ze jest maminsynkiem... wlasnie pokazałyście że kobiety szukaja faceta wg okreslonego stereotypu. wracam do punktu wyjscia - nie chce byc dluzej facetem bo nie moge byc soba . bedac soba nie spotkam nikogo dla mnie . smutne to .

Gość yousunrise
bidus co ty pierdzielisz chlopie;) chcial bys byc z kims nie bedąc sobą???? tylko po to zeby kogos miec? wr..

Gość biduś dziduś
a gdzie ja pisze ze chcialbym? kwestia jest inna bedac soba bede sam . tyle w temacie.

Gość yousunrise
bzdura.......................:P

Będziesz sam bez przerwy biadoląc. Rusz swoje 4 litery i zajmij się rozwojem własnym. Kobiety szukają też uzupełnienia własnej natury, więc nie staraj się być bardziej kobiecy od kobiet :P Właśnie dlatego teraz wszystko się tak pieprzy w naturze. Mężczyźni szukają ideału, ale sami ideałami nie chcą być :D

Gość biduś dziduś
no wiec wlasnie lilitka napisalas to o czym mowie. ja mam taka a nie inna nature i nikim nie staram sie byc ani kobiecy ani siaki czy owaki. dlaczego mam niby na siłe udawac kogos kim nie jestem? nie szukam ideału . a to co piszesz o naturze coż... potwierdzasz moje spostrzeżenia . jeśli nie jestem twardzielem ( czytaj - zgodnie z natura ) to jestem popieprzonym dziwolągiem .

Gość biduś dziduś
" Będziesz sam bez przerwy biadoląc. Rusz swoje 4 litery i zajmij się rozwojem własnym." a skad wiesz ze sie nie rozwijam i bez przerwy biadole? na codzień staram sie o tym nie myslec nawewet. ten temat sklonił mnuie do wypowiedzi. pozdrwiam . papa

Gość za co spotkał mnie taki los
może wymienmy od myslników wady i zalety bycia kobietą, potem zbierzemy to do kupy i rozstrzygniemy ten spór. ??

Gość facetka z kiwi
faceci zawsze mają komplexy na punkcie rozmiarów swojego penisa.

Gość tequila eheee
vvika_ ponieważ został stworzony na obraz i podobieństwo kobieta też została stworzona na jego podobieństwo ... w ogole człowiek został stworzony na podobieństwo Boga ...

Gość popierram autorkę
i do tego wszystkiego jeszcze tylko kobieta musi cierpieć przy puierwszym stosunku! Dlaczego kurwa?????????? Facet ma raj a kobieta musi się stresować, bac, potem cierpi z bólu i krwawi a huj sobie tylko wkłada :-O

Gość pupa77
Popieram autorke. Ten swiat jest niesprawiedliwy. Arabowie w ogole nie uwazaja kobiet za czlowieka....

Gość znałem kiedyś bardzo
ładną dziewczynę która takie głupoty wygadywała , może miała nieduże piersi ale zapewne były bombowe , miała piękne oczy i mały kształtny nos śliczne usta. Pewnie nie miała na co narzekać to wymyślała głupoty w stylu chcę być facetem.

Gość pupa77
powiedz szczerze, czy chciabys byc kobieta...

Gość ekstremiści i fanatycy to nie
arabowie. Żaden arab nie odda swojej córki byle fagasowi tak samo nie pozwoli skrzywdzić swojej żony , a to że kobiety musiały mieć własnego szofera w niektórych krajach Islamskich to takie złe ?

Gość facetka z kiwi
"może miała nieduże piersi " no ja nie moge... kolo opisuje kobiete i pierwsze co sobie o niej przypomina to że miała małe piersi!!!!!!!! !!!! :/

Gość wy tu tak stękacie i stękacie
A kobieta często bywa wszystkim dla faceta , może nie jeść może nie spać ;) aby tylko z nią być.