Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za co spotkał mnie taki los

NIE CHCĘ JUŻ DŁUŻEJ BYĆ KOBIETĄ

Polecane posty

Gość Mamuska stara i brzydka
nie zapominajcie ze dzieki nam macie gdzie mieszkac ? a co to niby znaczyc miało? kobieta umie kupic mieszkanie i mieszkac sama :D ja tak zrobilam :) I lepiej mi bez faceta :/

Gość pupa77
jak bys nie mial szansy na normalne zarobki, mimo tych samych kwalifikacji, to tez by ci pozostalo wybieranie bogatszych....

Gość azaharka mara
heh, ten argument o mieszkaniu mnei rozwalił ! :D Ten mario nie wie ze kobiety nie potrzebuja miezczyzn zeby gdzies mieszkac :/ O_O

Przestancie pieprzyc, ze mniejsze zarobki sa z powodu dyskryminacji. Powody sa takie, ze nie oplaca wam sie placic wiecej, bo nie jestescie tak wydajne, jak mezczyzni. Ale najlepiej swoje nieudacznictwo zwalic na dyskrymiacje. Wy musicie prac i gotowac? A facet musi zarabiac na dom. Ale wam znowu zle. Najlepiej by bylo, gdybyscie nic nie robily, a wszystkie obowiazki wzial na siebie facet.

Gość a co mogło ładną dziewczynę
Tak jak każdy normalny facet oceniam ładna / nieładna a jak rozmawiam to zastanawiam się jaka jest i co robi w czasie wolnym i co można z nią robić. Przecież kobiety robią dokładnie to samo. Nie myślą o facecie popylającym przez korytarz firmowy o ten to jest inteligent pełną gębą , tyko oceniają ma niezły tors , ciekawe gdzie pracuje bo go pierwszy raz widzę itd. więc nie czarujcie i nie wypisujcie głupot jedyny minus bycia kobietą to okres ,ale za to są znacznie ładniejsze od facetów i to one są zdobywane i o nie się zabiega.

Gość azaharka mara
ta dyskusja bez bez sensu.

Gość pupa77
myslisz ze kobiety nie buduja domow... robia to tak samo dobrze tylko taniej... sa takie firmy co zatrudniaja panie...

Gość quleczka123
facet to świnia kazdy to wie

Gość quleczka123
to żyj bez kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miło??????????????????????????????????????????????

a ja lubię kobiety nawet te takie kłótliwe i złośliwe :D Takie sympatyczne miny robią jak się złoszczą :D

Gość DR mustang z dzikiej doliny
Już wiemy, że kobiecy mózg skonstruowany jest inaczej niż męski. Okazuje się też, że żaden supersamiec homo sapiens nie dorówna nam np. intuicją i sprytem. Ale na tym nie kończą się niebywałe kobiece talenty!

Gość pupa77
pracowalam kiedys fizycznie i faceci nie m ieli w tej pracy sily nawet ustac 8 godzin, narzekali stale ze ich nozki bola.. roznice w zarobkach dotycza zwlaszcza kadry kierowniczej...to nie jest praca fizyczna i nie potrzeba do niej sily...

mario nigdy nie doswiadczysz prawdziwej milosci. a ona jest bezcenna. twoja strata.

mario nigdy nie doswiadczysz prawdziwej milosci. a ona jest bezcenna. twoja strata. nie pokocha cie nikt i ty nikogo nie pokochasz. zgnijesz w samotnosci i nawet swiety boze ci nie pomoze kiedy bedziesz sie staczal do piekla gratulacje :)

Gość pupa77
masz racje ze dominuje, tylko wlasnie nic poza tym. kaskaderzy sa obu plci...macie taki instynkt, zeby rozpychac sie wszedzie lokciami...

Gość qasdeaa
11. Dyskryminacja na korzyść kobiet. Dlaczego kobiety za tę samą pracę zarabiają teraz więcej niż mężczyźni? (271)

Gość marylka.
a ja wam powiem ze facet to do niczego sie nie nadaje bo i penisy w sex shopie sa wystarczajace i kazda sobie moze wybrac ktory nam pasuje oooooooo

Gość pupa77
kobiety tez sa ciekawe przygod, lubia podroze, tylko jak wyjda za maz to podrozuja od zlewu do sklepu...

akurat kasy mam jak lodu wiec nie zazdroszczę ci tego 1500 ktore dostajesz an ręke.

a ja chętnie zatrudnie jakas kobietke w mojej firmie namiary podalem na wczesniejszych stronach :)

Gość azaharka mara
to ja sie zglosze, jestem architektem oświetlenia :D

Zasadniczo kobieta nigdy nie będzie facetem i facet nie będzie nigdy kobietą. I ja się z tego powodu bardzo cieszę nie uważam ze są gorsze czy lepsze są po prostu kobiety są kobietami i kocham je za wszystkie i wady i wszystkie zalety :D. a paniom chcącym być mężczyzną polecam stać się ... prawdziwą kobietą i poszukać sobie prawdziwego faceta :D i nie brzęczeć kto lepszy a kto gorszy.

juz jednego mamy, ale zobacze co sie da zrobic :D

Gość azaharka mara
dzięki, akurat mialam zamieszczac oglsozenie o prace! kto by sie spodziewal ze najde ja w profesjonalnej firmie na kafe :D

Gość pupa77
niezaleznie ile zarabiasz straszny z ciebie buc, mario...

nie ma za co :D ale ja juz spadam bo za duzo tutaj ludzi pod poziomem :/ trzymaj sie :)

Gość jutziut
a ja jestem bezrobotny, moja żona jest bezrobotna, ale kochamy się i to jest dla nas cenniejsze niz wszystko inne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość azaharka mara
jak dobrze ze tu weszlam i ciągnelam tą idiotyczna dyskusje tak dlugo :) :) :) ! żegnam, mam czego chcialam :D

Gość polka bogata jednak smutna
Konsytuacja RP, w której widnieje zapis: "Kobieta i mężczyzna mają w szczególności równe prawo do kształcenia, zatrudnienia i awansów, do jednakowego wynagradzania za pracę jednakowej wartości, do zabezpieczenia społecznego",

Gość polka bogata jednak smutna
mario840000 jestes najwiekszym glupkiem tutaj