Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za co spotkał mnie taki los

NIE CHCĘ JUŻ DŁUŻEJ BYĆ KOBIETĄ

Polecane posty

Gość jutziut
hehe, mam bogatych teściów i nie musze pracować! ale mi dobrze :D I mam komputer lepszy niż ty! :D

Gość pupa77
co to za argument, ze wiekszosc wynalazkow jest zasluga facetow, przeciez kobiety kiedys nie mogly chodzic do normalnych szkol...nie wolno im bylo pracowac...raczej nalezy pomyslec, ile ludzkosc na tym stracila, ile wiecej odkryc by dokonano, ile talentow zmarnowano...

Gość jutziut
pewnei niektorzy sie obruszą, że to nie moje tylko teścia. ale mam ! I sie moge pławic w luksusach!

Gość pupa77
mario twoje argumenty i kultura osobista po prostu powalaja...

Gość pupa77
Tak ksztalca sie... od parudziesieciu lat... Wczesniej tez sie ksztalcily ....w szydelkowaniu

Gość emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mario840000 możesz się nie wyrzywać na forumowiczach?

Gość pupa77
ty jestes jakis sfrustrowany mario... czy to moze przez kobiete...

Gość Stop Wariatom
mario840000 a kto niby nas, kobiet nie dopuścił do myślenia, budowania, by coś wynaleźć ? No sory, ale wy faceci macie większe ego niż kutasy :o i taka jest prawda

Gość pupa77
wbijam gwoxdzie lepiej od meza... pomalowalam sama cale mieszkanie...remontuje okna...nie uwazam sie za slaba... nie chce zeby mi zaden facet pomagal.. chce rownych szans...

Gość pupa77
bo faceci to czesto niedojdy... pralek nie naprawiam, do tego potrzeba fachowca... tobie nic nie odpowiada.. jak kobieta slaba zle, jak cos umie to babochlop, zastanow sie nad soba...

Gość pupa77
ty za to potrafisz jedno... obrazac innych...

Gość jutziut
droga pupo77 podziwiam cie :) A faceci to niedojdy :D A mario ma komlex na punkcie swojego małego peniska i dlatego tak obraza ludzi. to normalne :) pozdro popo77

Gość piekna kobietaaa
a ja sie ciesze ze jestem kobieta! :D nie sposob wymienic wszystkich zalet :) faceci nie moga bez nas zyc,, to o czyms swiadczy :D LD pozdro kobietki, jestescie piękne!!!!

Gość Odrodzona D
ja tez sie ciesze :D:D::D:D:D:D:D:D

Gość qMkuju
popieram

Gość dfev
moim zdaniem nie jest byc zle kobietą , one sa szczesliwsze od nas w zyciu , nie maja doła . My czesto popadamy w alkoholizm potrzebujemy rozweselaczy , a kobiety cały czas sa szczesliwe , usmiechaja sie - patrz cichopek , nigdy nie przestaja sie cieszyc zyciem , a my ? Tylko chodzimy zdołowani , pijemy , czesciej popelniamy samobojstwa .. Kobiety sa od nas silniejsze psychicznie i sie nie zalamuja .

Gość dfev
po trzewemu kobieta zachowuje sie tak jak facet po wypiciu wodki .. KObiecie alkohol nie jest potrzebny bo one sa caly czas szczelsiwe. i dlatego duzo zadziej pija .

Gość dfev
a my wcale rzadko nie pijemy

Gość też jestem kobietom i...
uwielbiam czytać takie żałosne wypociny:):):) jak tekst autorki tematu dlaczego kobiety muszą prać, sprzątać, gotować.... ale trzeba być żałosnym żeby zadawać sobie takie pytanie, a cofnijta się głupie baby 1000 lat w przeszłość, zdechłybyśta same z głodu albo by was coś zeżarło i by było po ptokach, mężczyźni polowali, przynosili pożywienie, to oni są od nas silniejsi fizycznie, i dlatego podczas gdy my zajmowałyśmy się domem to oni przynosili upolowane żarcie cobyśmy z głodu nie pomarły, a jak przyszedł jakiś niedźwiedź do wioski to oni nas bronili co by nas ten potwór nie pożarł dyskryminacja w pracy... kolejna bzdety wymyślone przez pojebane feministki

też jestem kobietom i.. - KOBIETĄ jeśli już :-o Kobieta tak żałosnego błędu by nie zrobiła :P

Gość azaharka mara
no wlasnie

Gość za co spotkał mnie taki los
niektórzy nie czytaja badań ani statystyk. ale zadręczanie się nie zmeini mnie w faceta więc nie bede sie dlużej użalać. postaram sie byc najlepsza kobieta jaką moge byc :D I jak juz ktos napisał; znaleźć prawdziwego faceta ktory bedzie mnie szanowal (nie seksiste)

Gość azaharka mara
brawo, wreszcie cos sensownego. po tym całym burdelu jaki tu byl proponuje zmienic nastawienie tematu z narzekania na chwalenie. i piszmy co mozemy zrobic zeby bylo wesoło i kobieco :) ;D

Gość wysoki obcassss
WYSOKIE OBCASY SĄ PIĘKNE!!!!!! NIEWYGODNE< ALE PIĘKNE! I NOGA WYGLĄDA W NICH BOOOOOOOOOOOSKO! a facet tak nie umie kto jeszcze lubi wysokie obcasy/?

pupa77 co to za argument, ze wiekszosc wynalazkow jest zasluga facetow, przeciez kobiety kiedys nie mogly chodzic do normalnych szkol...nie wolno im bylo pracowac...raczej nalezy pomyslec, ile ludzkosc na tym stracila, ile wiecej odkryc by dokonano, ile talentow zmarnowano... Teraz juz mogą i co wynalazły? są gorszymi pracownicami. NIe potrafią pracować w zespole, są wredne dla nowo przychodzących kobiet, nie nadają się na stanowiska kierownicze. Moga w pracy dźwigać miniejsze ciężary i ciągle chodzą na zwolnienia lekarskie - a to przeziębienie, a to bóle, a to chore dziecko, potem chore drugie dziecko. Ida na urlop macierzyński, a pracodawca je utrzymuje. Psycholodzy z nich także jak z koziej trąby dupa. Kobiety są uposledzone i nigdy nie będą na równi z mężczyznami. Bardzo wiele topików na Kafeterii o problemach kobiet to potwierdza. O życiu nie wspomnę. Jesli kobieta zarabia mniej to dlatego, ze przyjmując się do pracy nie potrafiła wynegocjować sobie lepszych warunków. Kobiety są nieudolne i nie potrafią walczyć o swoje. Wiele spraw i reklamacji muszą za nie załatwiać faceci.

Gość No nieźle mario
dorobiłeś się czarnego nicka :P

Gość pupu77
Jedyne co w tych wypocinach jest prawdą, to że nie potrafimy walczyc o swoje... Nawet sto lat nie upłynęło, odkąd mamy prawa wyborcze. Więc jeszcze pewnie musi upłynac kolejne sto, zanim będzie można mówic o równości. Jak coś wynalezc, skoro kobiety są dyskryminowane, często studiują, ale niechętnie się je przyjmuje na pracowników wyższych uczelni - na moich studiach wykładali sami profesorowie - dziadkowie, jeszcze z komuny, specjaliści z nich byli żadni, kobiet - ok. 5%, z tego ponad połowa stare panny...Dlaczego im mniej patriarchalny kraj, tym więcej pracowników naukowych płci żeńskiej, i co za tym idzie - sukcesów? Jakby faceci brali też na dziecko zwolnienia lekarskie, to kobieta mogłaby w tym czasie pracowac, tylko im się nie chce. A tak w ogóle, to wg danych ONZ świat się utrzymuje z pracy kobiet - pracują znacznie więcej od mężczyzn - ok. 75%, uwzględniwszy kraje trzeciego świata (praca to nie tylko ta zarobkowa). Mają przy tym tylko 1% własności ziemskiej na świecie... Na czym polega to upośledzenie? Że żadna cię nie chce?