Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedactwomalenkie.

jak zdobyc faceta ktory jest kobieciarzem?

Polecane posty

Gość biedactwomalenkie.

da sie?

Gość 0 sie da
wszystko się da ... pytanie jak zmienić faceta który jest kobieciarzem

Gość Pustostan Pustych Słów
jak to jak, skoro jest kobieciarzem a ty kobieta?

Gość zlaaaaaaaaaaaa
daj spokoj sobie ztakim wiem ze ciezko ale .... taki cie tylko zrani:9 wiem cos o tym

Gość 0 sie da
Nie macie racji od razu wszystkich szufladkując. Ja jakoś nie mam nic do zarzucenia mojemu facetowi a święty nie był ( tak jak i ja ) :)

Gość Pustostan Pustych Słów
mamy racje mamy, to ze ty sie cieszysz bo akurat ruletka zatrzymala siena to bie to nie znaczy ze nie mamy racji, ale ty sie glupi o usmiechaj do nas... do czasu.

Pewnie, że się da. Tylko taki musi się w Tobie bardzo mocno zakochać :)

oj, to chyba trzeba nie być maleńkim biedactwem ale kobietą o stalowych nerwach ;) ha... wydaje się, że jesteś już na starcie przegrana, skoro CHCESZ GO zdobyć ;) po co Ci on? co Cię dobrego może z jego strony spotkać...? skoro jest kobieciarzem, to kobiety na niego lecą i domyślam się, że jakoś tam fajny musi być... jak to Ci wystarczy, to z wyrwaniem go na jakąś szybką, krótką historię nie powinno być problemu; ale \"zdobyciem\" to bym tego nie nazwała ;) jak masz takie ambicje, żeby go zmienić, to się zastanów, czy Ty jesteś pedagog specjalny, żeby pracować nad osobą upośledzoną w dziedzinie zawierania związków? jak tak, to nad nim pracuj; tylko, znając życie, owoce pracy zbierze jakaś młodsza, z większym od Ciebie biustem laska, bez zacięcia dydaktycznego;) jak koniecznie musisz, to wydaje mi się, że powinnaś być jednocześnie niesamowicie miła, kobieca, sexowna i uwodzicielska, ale przy tym dumna blada i stanowcza - czyli, zwijać się jak akrobata cyrkowy :) jak masz ochotę, to pewnie, próbuj :) może to mieć dla Ciebie dużą wartość edukacyjną, tzn. w akrobacji się wyćwiczysz;)

Gość Gosc

Tacy się nie zmieniają, mogą tylko przez jakiś czas ukrywać swoja prawdziwą naturę bedac w zwiazku, np rok, dwa

Gość gość

ale po co komu taki facet. A jeśli już któraś chciała by takiego zdobywać powinna byc taka sama jak on i wtedy życie było by prostsze. On w swoją stronę ona w swoją i nikt by pretensji do nikogo nie miał:)

Gość YEYU

Jak facet to kobieciarz jak baba to k..u..r.... Jaki piękny ten nasz świat.