Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżunia kawałeczek

jak mozna zrozumiec te zyczenia

Polecane posty

Gość elżunia kawałeczek

Niech Bóg Waszą dziecinę W swojej opiece ma, Niech ześle swoje łaski, Wypełni nimi dom, Niech radość, miłość, pokój, Da Waszym wspólnym dniom. §§_________________________§§ §§§_______________________§§§ §§§§§______§§§§§§_______§§§§§ §§_§§§____§§§__§§§____§§§__§§ §§__§§§___§§____§§___§§§___§§ §§___§§§__§§____§§__§§§____§§ §§____§§§_§§____§§_§§§_____§§ §§_§§§_§§§_§§__§§_§§§_§§§__§§ §§_§§§§§_§§§§§_§§§§§_§§§§§_§§ §§_§§§________(_______§§§__§§ §§__§§§______ (_)______§§§__§§ §§___§§§_____|__|_____§§§__§§ _§§____§§§§§§|__|§§§§§§____§§ _§§§_____§§__|__|__§§_____§§§ __§§§§___§§__|__|__§§___§§§§ ___§§§§§§§§__|__|__§§§§§§§ _____§§§§§___|__|__§§§§§ ______§___§____§_____§ _____§___________§____§ ___§___§____§______§___§ __§____________§________§ _§___§______§________§___§ §______________§__________§ §____§______§__________§__§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ moja znajoma dostała je na naszzej klasie , 3 miesiące temu urodziło jej się dziecko , zastanawiam się co mogą oznaczać ale nie śmiem się jej zapytać. czy z dzieckiem wszystko w porządku czy jest zdrowe a może......może wy wiecie?

Gość tak wiemy jasne
o zesz.............

Ja to odbieram jako życzenia od osoby wierzącej, składane nowonarodzonemu dziecku i jego rodzicom Na obrazku widać aniołka, czyt. Anioła Stróża. Nie ma się czego obawiać myślę :-) Wiesz, nawet jeśli podejrzewa się coś złego to trzeba zadzwonić. Nie mówię tutaj o tym przypadku, bo dla mnie jest jasne, że to są po prostu życzenia pomyślności i zdrowia i łaski od Boga. Ja niestety znalazłam się kiedyś w takiej sytuacji. Zmarło dziecko moich znajomych a ja nie potrafiłam zadzwonić, nie wiedziałam co im powiedzieć. Byłam na pogrzebie ale nigdy nie wsparłam ich w żaden sposób. Do dziś nie mogę sobie tego wybaczyć...

Gość do mojego pokoju
Ladne życzenia.